- 3 Eylül 2019
- 976
- 2.500
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #86.801
Tamam cnm bakim hemen çık şaşırdım neler olmuş böyle5 6 sayfa geri donup bakabilrsin cnm o sklde dha iyi anlarsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam cnm bakim hemen çık şaşırdım neler olmuş böyle5 6 sayfa geri donup bakabilrsin cnm o sklde dha iyi anlarsin
Sizinle aynı profil maviliğinde olan biri şikayet etmiş, arayıp bulmak lazım bakalım iyi oldu mu diyecek diye merak ediyorum...Selam kızlar. Yazmak nasip olmadı ama hep sizi okuyodum. Çok üzüldüm olanlara hepsi bence iyi kalpli insanlar kötü niyetleri yoktu inş düzelir herşey..
Sizinle aynı derken?Sizinle aynı profil maviliğinde olan biri şikayet etmiş, arayıp bulmak lazım bakalım iyi oldu mu diyecek diye merak ediyorum...
benimde dikkatimi çekti sikayet msjndan aynısını düşündüm :/Sizinle aynı profil maviliğinde olan biri şikayet etmiş, arayıp bulmak lazım bakalım iyi oldu mu diyecek diye merak ediyorum...
Aynrn bizde cok soyledik ama ....ya burada herkes birnirinin mesajini okudum anlamında beğeniyor aslında. yani belki mesajı beğenilerde o an katilmasalar bile sırf okuduğunu belli etmek için beğenmiş olabilirler ben bazen hic okumadan beğeniyorum.
Ne demek istiyorsunuz anlamadım ki gerçekten topiği sevdiğimi söyledim yani ben mi şikayet ettim de sonra gelip yazdım ne diyorsunuz siz yabenimde dikkatimi çekti sikayet msjndan aynısını düşündüm :/
ben olay olduktan sonra geldim okudm genelde gecmis yapardim son zamanalrda cok k nusulyor diye bakmadim hic topige islerim de vardi ama bazen geriden gelip hic farketmeden de basabilirdimAynrn bizde cok soyledik ama ....
benn oyle bisey demiyorum ortami germeyin lutfen iyi günlerNe demek istiyorsunuz anlamadım ki gerçekten topiği sevdiğimi söyledim yani ben mi şikayet ettim de sonra gelip yazdım ne diyorsunuz siz ya
Oda ross un yersen yazdigi kazenin kizdigi msji begendi aksam siteye giris yapinca o da gonderildi hemenben olay olduktan sonra geldim okudm genelde gecmis yapardim son zamanalrda cok k nusulyor diye bakmadim hic topige islerim de vardi ama bazen geriden gelip hic farketmeden de basabilirdim
kendinisevenbiri neden banlandi peki
ne diyecegimi bilemiyorum uslup sorunu oldugu dogru ona lafim yok ama boyle de olnanaliydi hani kizlar okudum anlamında bastigini düşünüyorumOda ross un yersen yazdigi kazenin kizdigi msji begendi aksam siteye giris yapinca o da gonderildi hemen
O zaman ima etme böyle bişeybenn oyle bisey demiyorum ortami germeyin lutfen iyi günler
ne diyecegimi bilemiyorum uslup sorunu oldugu dogru ona lafim yok ama boyle de olnanaliydi hani kizlar okudum anlamında bastigini düşünüyorum
Topikte aktif sohbet etmeyenler bile boyle uzulduysa bizleri dusununnn....Geç kaldım yazmaya kızlar ama hep okurdum bu topigi. Özellikle akşam çocukları uyutunca. Baya uzun süredir hemde bütün sayfaları dizi izliyormuscasina çok iyi gelirdi bana bu topik. Bütün kişileri çok iyi tanıyordum.. çok üzüldüm böyle olmasına. Kendinisevenbiri nin gebelik haberi vermesini çok istiyordum. lütfen haber alan buraya yazsin
ne ima eitmisim? ayni renk olmasi dikkatimi cekti dedim ama binlerce aynı renkte üye varrO zaman ima etme böyle bişey
Çok üzüldüm gerçekten canım.Topikte aktif sohbet etmeyenler bile boyle uzulduysa bizleri dusununnn....
Hrrgun sohbette oldgmz arkadaslarimizi kaybettik
genel olarak ben herkesin uyelik iptali olduğunu bilmiyodum hani 2 3 gun sokra gelirler diyordum imzaben, ponçik nur, kendimisevembiri.. temelli gitttiler yani doğru mu?