- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #86.881
Anladim cnm sagol beklicez bakalm nolacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimsede nosu yok muyduCok am a cokkkk sevindim @kendinisevenbiri ye dun sormstm hatta adet olcam diyidun olmadinmi diye de bu sevinci burada hep birlikte yasamak vardi ah ah
Bitek samdan dan haberiniz yok dimi
Çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Teşekkürler canım sana da çok merak ediyordum❤Size süper bir haberim var
@Kendinisevenbirii balım fıstığım bitanem askimmmmmmmmmmmEki Görüntüle 2609964 hamileeeeeeeebebek geliyorrrrrrgozumuz aydın şükürler olsun
Ayy çok sevindim,çok duygulandım, çok güzel bir haber, Rabbim sağ salim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinSize süper bir haberim var
@Kendinisevenbirii balım fıstığım bitanem askimmmmmmmmmmmEki Görüntüle 2609964 hamileeeeeeeebebek geliyorrrrrrgozumuz aydın şükürler olsun
Ayyyy çok sevindim çok şükür. Sağlıkla doğsun, büyüsün.Size süper bir haberim var
Merhabalar yönetimden mesaj geldiği için yazmaya karar verdim.
Malum mesajın 3 gün 5 gün yada 5 ay öncesi atılmış olması ile ilgili beni bağlayan birşey yok,ben mesajı dün gördüm ve dün şikayet ettim.Her kim olursa olsun bu uslup hickimse için kullanılmamalı...
Hele ki bu cümleleri kuran bir eğitimci olunca daha çok üzüldüm.
Yaşlıları vahşi hayvana benzemek,bayıltıcı iğne ile avlama düşünceleri şaka! bile olsa çok korkunç ve çok yanlış
Hiçbirimiz annemize babamıza şakacıktan! vahşi hayvan benzetmesi kurmayız değil mi?
Ben o olayı şikayet ettim ama ardından yaşananlar grubun kendi kendini yakmasına sebep oldu sanırım :) yönetime karşı bu kadar kin dolu olan insanların olduğunu hiç düşünmemiştim.
Ben çok eski bir takipciyim bu grubun ilk mesajından son mesajına kadar her konuşmasını biliyorum
Aslında benim kırılma noktam @bonusve Alicja nın topuktan resmen kovulmasıyla başladı
O zaman fark ettim ki severek takip ettiğim bu topik gerçekten de birilerinin etrafında dönüyor onun istemediği herhangi bir cümle kuran insanlar çıkınca dakikasında üzerleri silinebiliyormus
Bir de çay var her seferinde sizden tepki görmesine rağmen sizi seviyor demek ki! Topiktan ayrılamıyor
Bonus hanımın her ateşkes mesajına bile he he diyebilip geçtiğiniz görmek de çok üzücüydü
Ama en önemlisi cici annenizin yaşlılar hakkında benzetmesi tabi ki
Hicbir kabulü yok 1000 kişiye de sorsanız aynısını söyler yapılan benzetme çok yanlıştı ben de yönetimin bana verdiği hakkı kullanarak şikayet ettim :)
K Kazen
Mune
Benim kimseyle bir derdim yok yapılan paylaşım çok yanlış
Doğru olduğunu savunan var mı?
Şikayet etmek yanlış birşey mi?
Beni es geçmişsiniz. Bahsini geçirdiğiniz o tatsız olaylarda ben de vardım. Kendi kararımla, kararımızla muhabbeti sonlandırdık. Biz olayları noktalamışken, kimse kimseyi şikayet etmezken siz neyin intikamını oynuyorsunuz? Yaptığınız tiyatronun hiç bir anlamı yok. Yanlış geldi şikayet ettim der geçersiniz,Benim kimseyle bir derdim yok yapılan paylaşım çok yanlış
Doğru olduğunu savunan var mı?
Şikayet etmek yanlış birşey mi?