- 12 Haziran 2019
- 17.536
- 106.326
- 36
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #86.861
Bizden uzaktaIyilermis kızlar pasta börek yapıp atiyorlarmis birbirlerine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizden uzaktaIyilermis kızlar pasta börek yapıp atiyorlarmis birbirlerine
Onlarda sana selam söyledi canım üzülme lütfenBizden uzakta
Onlar derken? İsim ver kız hangi fıstıkların bana selamı varOnlarda sana selam söyledi canım üzülme lütfen
Vayyy ne diyosunnnn cok sevndm ya onjn numarasi varsa soylesene cay istiyor veriyimmi diyeSize süper bir haberim var
@Kendinisevenbirii balım fıstığım bitanem askimmmmmmmmmmmEki Görüntüle 2609964 hamileeeeeeeebebek geliyorrrrrrgozumuz aydın şükürler olsun
Sağol cnm Allah razı olsun ❤
Bende numarası yok ki az önce kızlardan biri attı bende sordurdum numarasının verilmemesini istiyorVayyy ne diyosunnnn cok sevndm ya onjn numarasi varsa soylesene cay istiyor veriyimmi diye
ve aleyküm selam canimm sira sende inşallah senden de alicaz güzel haberlerSağol cnm Allah razı olsun ❤
Kuzu da çok selam söylüyor teşekkür ediyor çok çok şükür bir bebek haberi daha aldık
Kizlardan kimde var ozaman 1 kiside var numarasiBende numarası yok ki az önce kızlardan biri attı bende sordurdum numarasının verilmemesini istiyor
Yaa çok sevindim ❤ çok şükür Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin kuzumSize süper bir haberim var
@Kendinisevenbirii balım fıstığım bitanem askimmmmmmmmmmmEki Görüntüle 2609964 hamileeeeeeeebebek geliyorrrrrrgozumuz aydın şükürler olsun
Sağol canım Allah razı olsun bir gün cesaret edersem veririm dedi eşi bilmiyorum burayı şimdi whsatsap da numara vs gizleme yok. Anca sessize alınıyor eşi görürse sıkınti çıkar haber aldıkça kizlardan yazarız sizlereKizlardan kimde var ozaman 1 kiside var numarasi
Kendisi bilir cnm ne diyelim Allah hayirla tamamina erdirsin insallah darisi sana ve youlost a
İkisine de attım canım. Bakalım bekliycezBen msj attim ama hicbisey degismedi limonsuz sende dene
Kimde var numarasi peki merak ettmSağol canım Allah razı olsun bir gün cesaret edersem veririm dedi eşi bilmiyorum burayı şimdi whsatsap da numara vs gizleme yok. Anca sessize alınıyor eşi görürse sıkınti çıkar haber aldıkça kizlardan yazarız sizlere
Onunda çok selamı var
Cici büyük ihtimalle gece gelir çünkü daha dün öğlen yedi bani 24 saat dolmadan açmazlar anca gece gelir gece olamazsa sabah burda olur inşallahDilos cici 1 gn banli deglmydu oda gelmemis habire sana soruyoruzda baska biri yok elimizde
Bir tek Büşra da varKimde var numarasi peki merak ettm