- 16 Ağustos 2019
- 892
- 2.290
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #86.761
Emin olmamakla birlikte rossun mesajını beğendiği için sanıyorum..@kendinisevenbiri niçin gitti onu anlamadım, mesajında kötü bir şey göremedim ☹
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emin olmamakla birlikte rossun mesajını beğendiği için sanıyorum..@kendinisevenbiri niçin gitti onu anlamadım, mesajında kötü bir şey göremedim ☹
Ben de geri döneceklerini umuyorum. Farklı üyelik olunca ip den biliyorlar ama ona gerek kalmayacak gelecek hepsiKızlar gider diyerek yönlendirmiş gibi oluyorsunuz,belki gitmicek, inşaallah diğer kızlar da döner,
Farklı üyelik alsalar olmuyor mu acaba
Rosun o meshur msjni begendigi icin
Şimdi acaba ondan mıdır diye baktım tam yazacaktım ki siz yazdınız,evet beğenmiş malesef, ama mesaja katıldığı için değil muhtemelenEmin olmamakla birlikte rossun mesajını beğendiği için sanıyorum..
Biliyorum canım akşamdan beri elinden geleni yaptın, sayfayı boş bırakmadın. ozel mesajına inşallah olumlu cevap alırsın...Ozel msj da yazdm pek olacak gbi degil ama insallah olur
Ciciui tanidigm kadariyla gidecek abla gercek bu yonlendirme de degil bizim lafimizla kmse hareket etmez herkes yetiskin M mehlika nur sence bir kisiyi daha kaybetmek istermiyiz asla cici gitsin istememmm digerleri de gitsin jstemezdimm
İnşaallah canım,Ben de geri döneceklerini umuyorum. Farklı üyelik olunca ip den biliyorlar ama ona gerek kalmayacak gelecek hepsi ❤
Ah ablaa napalm elmzden gelen bukdr ama 0 a 0Biliyorum canım akşamdan beri elinden geleni yaptın, sayfayı boş bırakmadın. ozel mesajına inşallah olumlu cevap alırsın...
Ben dua etmeye devam ediyorum.
Ben tam olarak konuya hakim değilim ama bazı yerlerde 2.uyelik nedeniyle hesap pasif edilmiştir yazıyordu bazı üyelerin profilinde. Ona istinaden dedim. ama dediğim gibi çok çok hakim değilim.İnşaallah canım,
Hesapları bloke edilip tekrar tekrar açan erkek üyeler nasıl açıyor peki
Uykular harammmmm...iyi geceler tatlım...Ah ablaa napalm elmzden gelen bukdr ama 0 a 0
Yatiyorm ben iyugeceler hepinize
İyi geceler cayim, benim oğlum memede uyuyor şuan bakalım yatırınca uyucak mı,Ah ablaa napalm elmzden gelen bukdr ama 0 a 0
Yatiyorm ben iyugeceler hepinize
Asla kızımdan vazgeçmem o benimmmmmKoptum 3 katlı bina yakındır şamdanım. Benimle 5 6 ay daha sohbette kal macırvid-19 sayesinde ilk tuğlayı atarsın
Unutma zenginse altı dükkanlı ve garajlı olacak
Kanat tavuğun tek yiyebildiğim yeri o da ızgara olacak
Pembişim diloyloy1 önce talip oldu sonra baktı benim Kız pek oynak vazgeçti herhalde bidaha sesi soluğu çıkmadı nişan atıldı sonra @Kendinisevenbirii talip oldu ama onun bebeği daha yola çıkmadı olduğunda kız olma ihtimali var. Onunki kız olursa seninkiyle baş göz edebiliriz ama benim kız oynak yani bide dudaklarını concon kızlar gibi ördek şeklinde tutuyor
Starbucksda takılır bu kız bilmiyorum ister misin
Ayyyyy amma korkmuşsundur çayım benim ilk oturduğumuz evde alt komşunun evinde yangın çıkmıştı resmen travma yaşadım. O gün bugündür yemek yaptığımda gidip inatla ocağı 50 kere kontrol ediyorum fişten hiçbirşey bırakmam falan Allah korusun ya
Canım buranın düzenini onlar sağlıyor.Hangi birinize araya gireyim?Herkes burda eşit bana.Hepinizi çooooook seviyorum benAilemiz dagildi abla kazene nazin gecer mi sen onu de bize
UyuyamadimUykular harammmmm...iyi geceler tatlım...
Araya girme degilde ara yapma acisindan demistim abla yaCanım buranın düzenini onlar sağlıyor.Hangi birinize araya gireyim?Herkes burda eşit bana.Hepinizi çooooook seviyorum ben
Kiz olanlardan haberdarmisinn diloy herkesler gittiAsla kızımdan vazgeçmem o benimmmmm
Bende aynini sordum nego neler olmus neler...Noluyor burada
Atılmışlar sanırımBende aynini sordum nego neler olmus neler...
Simdi temelli mi gitti grilenenler yoksa ban mi? Anlayamadim ben
Sadece cici banlıymış, diğerleri gitmişBende aynini sordum nego neler olmus neler...
Simdi temelli mi gitti grilenenler yoksa ban mi? Anlayamadim ben