Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar gider diyerek yönlendirmiş gibi oluyorsunuz,belki gitmicek, inşaallah diğer kızlar da döner,
Farklı üyelik alsalar olmuyor mu acaba 🙊
Ben de geri döneceklerini umuyorum. Farklı üyelik olunca ip den biliyorlar ama ona gerek kalmayacak gelecek hepsi ❤️

Ozel msj da yazdm pek olacak gbi degil ama insallah olur
Ciciui tanidigm kadariyla gidecek abla gercek bu yonlendirme de degil bizim lafimizla kmse hareket etmez herkes yetiskin M mehlika nur sence bir kisiyi daha kaybetmek istermiyiz asla cici gitsin istememmm digerleri de gitsin jstemezdimm
Biliyorum canım akşamdan beri elinden geleni yaptın, sayfayı boş bırakmadın. :KK61:ozel mesajına inşallah olumlu cevap alırsın...
Ben dua etmeye devam ediyorum.

İnşaallah canım,
Hesapları bloke edilip tekrar tekrar açan erkek üyeler nasıl açıyor peki 🙄
Ben tam olarak konuya hakim değilim ama bazı yerlerde 2.uyelik nedeniyle hesap pasif edilmiştir yazıyordu bazı üyelerin profilinde. Ona istinaden dedim. ama dediğim gibi çok çok hakim değilim.

Koptum :KK70:3 katlı bina yakındır şamdanım. Benimle 5 6 ay daha sohbette kal macırvid-19 sayesinde ilk tuğlayı atarsın :KK70::KK70:
Unutma zenginse altı dükkanlı ve garajlı olacak :KK8::KK70:
Kanat tavuğun tek yiyebildiğim yeri o da ızgara olacak 😍

Pembişim diloyloy1 diloyloy1 önce talip oldu sonra baktı benim Kız pek oynak vazgeçti herhalde bidaha sesi soluğu çıkmadı nişan atıldı :KK70::KK70:sonra @Kendinisevenbirii talip oldu ama onun bebeği daha yola çıkmadı olduğunda kız olma ihtimali var. Onunki kız olursa seninkiyle baş göz edebiliriz ama benim kız oynak yani bide dudaklarını concon kızlar gibi ördek şeklinde tutuyor :KK70::KK70::KK70:
Starbucksda takılır bu kız bilmiyorum ister misin :KK70::KK70:

Ayyyyy amma korkmuşsundur çayım 😳 benim ilk oturduğumuz evde alt komşunun evinde yangın çıkmıştı resmen travma yaşadım. O gün bugündür yemek yaptığımda gidip inatla ocağı 50 kere kontrol ediyorum fişten hiçbirşey bırakmam falan Allah korusun ya 😖
Asla kızımdan vazgeçmem o benimmmmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X