- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #86.781
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az geriye git canm
Rossunn mesajını beğenenler de siteden atıldı..
Nasıl yani ros üyelik iptali diyorum ya bir tek cici gelicekYa bisey dicem ross niye uyelik iptali drgilken yorumu begenenler uyelik iptali
Bende oyle dusujuyorum da birisi ros ve cici banli yazmis taNasıl yani ros üyelik iptali diyorum ya bir tek cici gelicek
Cici gelince açıklar şimdilik kapansın artık konuBende oyle dusujuyorum da birisi ros ve cici banli yazmis ta
Canim kimin ne yazacagna biri karistigi zaman gercekten sinirleniyorum ... ayrica sayfa sayfa yazsn yok dun aksamdan sonra yazmamisim yani konu oldgu yerde duruyo zaten gerginiz hepimiz uzgunuzCici gelince açıklar şimdilik kapansın artık konu
Limonsuzcay da mı gitti
Yok burda ki bence haberi yok
Taaa öğlen girmiş
Gerçekten mi
Kızlar ben şimdi girebildim bildirimlere yeni bakıyorum. Şok oldum nasıl yani. Hepsinin üyeliği iptal mi edildi. Bütün arkadaşlarımız
Evet canim malesefKızlar ben şimdi girebildim bildirimlere yeni bakıyorum. Şok oldum nasıl yani. Hepsinin üyeliği iptal mi edildi. Bütün arkadaşlarımız
Eski mesajları okuyorum hızlı hızlıEvet canim malesef
Evet şok oldum hiç iyi olmadı böyle çok güzel gidiyordu çok özliycem hepsiniYavrum gelince şok olacak.
Canım bacım benim...Kızlar ben şimdi girebildim bildirimlere yeni bakıyorum. Şok oldum nasıl yani. Hepsinin üyeliği iptal mi edildi. Bütün arkadaşlarımız
B Brunello Cicinelli lütfenB Brunello Cicinelli madonnam sen de bırakıp gitme olur mu daha cici bebemizin doğum müjdesini alacaktık
Yok ya değilim nolmuş öyle herkes gitmiş evdeyim giremiyorum çok fazla noldu ki böyle sorun neKiz olanlardan haberdarmisinn diloy herkesler gitti
5 6 sayfa geri donup bakabilrsin cnm o sklde dha iyi anlarsinYok ya değilim nolmuş öyle herkes gitmiş evdeyim giremiyorum çok fazla noldu ki böyle sorun ne