- 12 Temmuz 2006
- 55.501
- 212.793
- 52
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #86.721
Aynen durum bu'dur. Kazen kimseden korkacak biri değil, yemeyip içmeyip bir gün bekleyerek nereden bulsak da kıstırsak planı yapacak bir adam hiç değildir.Konu burda yersen kelimesi ama asıl olan mune abla 2 3 kere açıkladığı halde inanmayıp yönetim sanki bilhassa o mesajı takip edip kastı varmış gibi atılldıya gelmiş konu. Kazen de buna gerek duymam öyle olsa istisnasız atarım diyor yani orda kural ihlali olduğunu anlamayıp ısrarla birşeyler diretildiği için bu hale geldi konu.
Bu topiği okuyan bir üye rapor etmiş ben de rapora baktım kurallara aykırı bir durum vardı işlem yaptım.
Bu işlem üyenin kişiliğine değil sitede yazdığı yoruma yapılan bir işlemdi, açıklama yaptık olayı kapadık ama ısrarla altında başka bir sebep aranması sonucu bu noktaya gelindi.
Bu arada kimse bir diğeri için özür dilemesin, ben bana yazılanlara takılmadım dahi, Kazen'inde buna takıldığını sanmıyorum, burada yönetimin tepkisi açıkça yazılan sebebin saptırılmaya çalışılmasına.
İnanmadığınız kurallara uymama gibi bir hakkınızda var o zaman üyelik iptali istersiniz, inatla yapılan açıklamayı uydurulmuş kılıf gibi görmezsiniz, zira ortada kılıf yok.
Neyse hepinizi iyi akşamlar.