- 16 Mart 2008
- 45.450
- 220.839
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #86.741
Yavrum gelince şok olacak.Yok burda ki bence haberi yok
Taaa öğlen girmiş
Cici ve ross hariç hepsi üyelik iptaliHepsi ban mı ? Üyeliği iptal olan var mı?
Tek cici hariç diyer kızlar hep üyelik iptaliHepsi ban mı ? Üyeliği iptal olan var mı?
Elimizden gelen bir şey olsa da yapabilsek.Burası ailemiz oldu değil mi?
Cici ve ross hariç hepsi üyelik iptali
Hadi yaTek cici hariç diyer kızlar hep üyelik iptalicici yarın gelicek inşallah bakalım ne diyecek
Eder canım ciciyi tanıyoruz gider onca dostu arkadaşı sevdikleri gitti başta gulo olmak üzere uzun uzun mesaj yazar ve daha sonra veda bile edebilirHadi yaçok üzüldüm yaa umarım cici veda etmez ya
İnsallah ama sanmıyorumHadi yaçok üzüldüm umarım cici veda etmez
Biliyorum aslında ama işte gitmemesini ümid ediyorumEder canım ciciyi tanıyoruz gider onca dostu arkadaşı sevdikleri gitti başta gulo olmak üzere uzun uzun mesaj yazar ve daha sonra veda bile edebilirdurmaz çünkü onca yaşanılan şeyden sonra yarın ola hayrola bakalım
İnsallah ama sanmıyorum
Ya bisey dicem ross niye uyelik iptali drgilken yorumu begenenler uyelik iptaliCici ve ross hariç hepsi üyelik iptali
Yuzde100 gidecek uzunca bi msjlaHadi yaçok üzüldüm umarım cici veda etmez
Ailemiz dagildi abla kazene nazin gecer mi sen onu de bizeBurası ailemiz oldu değil mi?
Dilosum benim kalbimden geçen cici gelse yavru kertenkeleleri için Kazen'e rica etse olmaz mı ki....gitmek bitirmek kolay...biz de onunla beraber ugraşsak ...Eder canım ciciyi tanıyoruz gider onca dostu arkadaşı sevdikleri gitti başta gulo olmak üzere uzun uzun mesaj yazar ve daha sonra veda bile edebilirdurmaz çünkü onca yaşanılan şeyden sonra yarın ola hayrola bakalım
Çayım yüzde yüz deme kuzum ya...sabah ola hayrola ....kazen sürprizlerle dolu bir insan...hiç belli olmaz...Yuzde100 gidecek uzunca bi msjla
B Brunello Cicinelli sakin bizler yokken msj yazip gitme karsilikli iletisim kuralim 3 4 kisi kaldik zaten bizden cevap gelmeden gitme burda oldgmz saate denk gelemezsek sen geldgnde digerleri de aniden gonderildi kalakaldik ha boyle
Ozel msj da yazdm pek olacak gbi degil ama insallah olurÇayım yüzde yüz deme kuzum ya...sabah ola hayrola ....kazen sürprizlerle dolu bir insan...hiç belli olmaz...
Rosun o meshur msjni begendigi icin@kendinisevenbiri niçin gitti onu anlamadım, mesajında kötü bir şey göremedim ☹