Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi ya çok üzüldüm yaa umarım cici veda etmez ya
Eder canım ciciyi tanıyoruz gider onca dostu arkadaşı sevdikleri gitti başta gulo olmak üzere uzun uzun mesaj yazar ve daha sonra veda bile edebilir durmaz çünkü onca yaşanılan şeyden sonra yarın ola hayrola bakalım

Biliyorum aslında ama işte gitmemesini ümid ediyorum dediğin gibi bakalım yarın ola hayrola

Hadi ya çok üzüldüm umarım cici veda etmez
Yuzde100 gidecek uzunca bi msjla

B Brunello Cicinelli sakin bizler yokken msj yazip gitme karsilikli iletisim kuralim 3 4 kisi kaldik zaten bizden cevap gelmeden gitme burda oldgmz saate denk gelemezsek sen geldgnde digerleri de aniden gonderildi kalakaldik ha boyle

Dilosum benim kalbimden geçen cici gelse yavru kertenkeleleri için Kazen'e rica etse olmaz mı ki....gitmek bitirmek kolay...biz de onunla beraber ugraşsak ...

Çayım yüzde yüz deme kuzum ya...sabah ola hayrola ....kazen sürprizlerle dolu bir insan...hiç belli olmaz...

Çayım yüzde yüz deme kuzum ya...sabah ola hayrola ....kazen sürprizlerle dolu bir insan...hiç belli olmaz...
Ozel msj da yazdm pek olacak gbi degil ama insallah olur
Ciciui tanidigm kadariyla gidecek abla gercek bu yonlendirme de degil bizim lafimizla kmse hareket etmez herkes yetiskin M mehlika nur sence bir kisiyi daha kaybetmek istermiyiz asla cici gitsin istememmm digerleri de gitsin jstemezdimm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…