Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman hic bişey yapmadım 🙄
Yemek yedik ev supurdum gece ile oynastik eşimle kahve içtik sonra onla oynastik😂 sonra onu uyuttum o kadar 😒 sen ne yaptın
Bende napammm hiç oynaşamadım hala koca bekliommm😒😒😒patronunu köyüne götürdü 🤦🏻‍♀️
İş güç temizlik derken
Kendi kendime oturup duruyorum 😂

Bende napammm hiç oynaşamadım hala koca bekliommm😒😒😒patronunu köyüne götürdü 🤦🏻‍♀️
İş güç temizlik derken
Kendi kendime oturup duruyorum 😂
Senin bu kocan niye böyle akşamları bir yere gidiyo😒
Ayağına prangalar vursana sunun

Senin bu kocan niye böyle akşamları bir yere gidiyo😒
Ayağına prangalar vursana sunun
Kuzu akşam gitmedi öğlen gitti evin alışverişinj yaptık patronda ailesi ile gitmek isteyince mecbur yani 😒😒o da çıkmak istemiyorda çalısı bitmiyor iste

Kuzu akşam gitmedi öğlen gitti evin alışverişinj yaptık patronda ailesi ile gitmek isteyince mecbur yani 😒😒o da çıkmak istemiyorda çalısı bitmiyor iste
Bilemedim kızdım şuan ona😒
Bu 2 oldu geçende de biryerde arkadaşı patronu falan takılıyordu 😒
Soyle ona birdaha olmasın,😂

Bilemedim kızdım şuan ona😒
Bu 2 oldu geçende de biryerde arkadaşı patronu falan takılıyordu 😒
Soyle ona birdaha olmasın,😂
Tamm kuzu derim bak poncikim kızıyor diye 😂😂😂😂bir daha olmasın diye
Kız acı acına gitti yaa😕😕😕aciktim diye böğrüyordu telde 😂

Mehlikam bir tekme atıyor afedersin popomun çıkış noktası bile zonkluyor :KK70: :KK70: :KK70:
Sen daha 22 haftalıksın ayağın 3 cm bu hareketler bu tavırlar nedir ya :KK70: hastahaneye gidince de uslu kız rolü yapıyor doktora doktor hareket ettirsin diye dürtüyor yine tık yok :KK70:
Benim bu kızdan gözüm korktu mehlikam ben anladım anlayacağını :KK70: alan olmaz evde kaldı bu :KK70:
Yerim bebişini 🥰 emzirirken acıyor mu?
Benim oğlum geceleri pek hareket etmezdi anne karnında mışıl mışıl uyurdu doğdu günlerce gece gündüz memedeydi, sırtım yatağa değmiyordu, 8 den beri üstümdeydi daha yeni uyudu, memeler bu kadar emmeye acımaz mi, süt kalmıyor boş boş emince uçları ağrıyor, son günlerde akşamları 8 den 12 ye 1 e kadar sürekli üstümde

Günaydın kk nin en zarif en güzel en en en tatlı hatunları ❤❤ :KK36:
Oyyy günaydın nihalim❤️pek bı üstüme alındım:confused: sabah sabah şımartıldım iyi oldu:oops::KK16: kocam gelsin az da ona şımarttırtıyım kendimi :KK70:sabah şımarması olsun:KK8:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X