Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eki Görüntüle 2608774
Günaydın KertenkeleVid-19'larım :KK200:
Vallahi o kadar güzel uyuyordum ki 05.41 itibariyle tekmelenerek hunharca uyandırıldım. Sağa dönüyorum durmuyor sola dönüyorum durmuyor. İçinizde birşey kımıl kımılken görmezden gelip uyuyamıyorsunuz. Yedi içli köfteleri güçlendi tabi. :anneadayı:Bende dedim böyle olmayacak uyanayım bari :skandal::KK70:
Bide o zarlı konuşmaları ben yokken yapın zaten :63: Gerçi benden geçmiş artık ben yokken yapsanız nolcak ki yapın anasını satayım :KK14:
Günün skandal haberi;
Geyşam 3 gün izinliydi ya. He işte onu tamamen unutun. İptal oldu aksine 3 gün üst üste göreve gidecek :skandal::ruh:
Sonraki 3 gün izin yapacaklarmış. Tabi yine iptal olmazsa.. 🤷🏼‍♀️
Oyun önerisi olan varsa alabilirim kuzularım oyun oynayalım. Aklımda itiraf gecesi yapmak var. Sırlarımızı ortaya dökelim gitsin diyorum, bilmem ne dersiniz :KK70::KK70:
Tüm oyun fikirlerine açığım :KK200:
Bu arada nassınız?
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Limonsuzzcay
@Elhan
kk birinci noteri kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
poncikvegece poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@BBlair
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
@Negoo
Günaydın cicim yaaaa yerim o tekmeleri 🤩 aynı durum bende de var bı de sinir oluyorum gece tam uyuyacağımda bacaklarım ağrıyor, karıncalaniyor gibi huzursuz bacak sendromu sanırım uyuyamıyorum çok zor dalıyorum uykuya zaten uykusuzluk şimdiden vuruyor anlayacağın 🤭🤪 ben daha şimdiden yatakta sağımdan soluma çok zor dönüyorum son ay destek alacam sanırım 😃
İzin konusunda Allah kolaylık versin valla benimki bu aralar genelde evde iş yeri henüz olmadığı için home ofis takılıyor birbirimizi girtlaklamazsak iyi arada gösteriyorlsr bana cunki 🤨😬

Günaydın kızlar 🤗❤️
Her sabah uyandığımda beynim reset atıyor sanki hafızama karantinayi unutuyorum bugün napsak diye düşünüyorum sonra bı daraliyorum aklıma geliyor sürekli saçma sapan bölük pörçük uykular yeminle stresten hamileliğe odaklanamiyorum oysa ne çok istemiştik ekonomik durumları düşünüyorum sonra daha ne kadar sürecek bu haller diye düşündükçe bı umutsuzluk sarıyor su sıra huzur veren tek şey namaza yeniden başlamış olmam ve kızıma sarılmak ..
Rabbim feraha çıkarsın bı an önce insAllah 🤲

Eki Görüntüle 2608774
Vallahi o kadar güzel uyuyordum ki 05.41 itibariyle tekmelenerek hunharca uyandırıldım. Sağa dönüyorum durmuyor sola dönüyorum durmuyor. İçinizde birşey kımıl kımılken görmezden gelip uyuyamıyorsunuz. Yedi içli köfteleri güçlendi tabi. :anneadayı:Bende dedim böyle olmayacak uyanayım bari :skandal::KK70:
Bide o zarlı konuşmaları ben yokken yapın zaten :63: Gerçi benden geçmiş artık ben yokken yapsanız nolcak ki yapın anasını satayım :KK14:
Günün skandal haberi;
Geyşam 3 gün izinliydi ya. He işte onu tamamen unutun. İptal oldu aksine 3 gün üst üste göreve gidecek :skandal::ruh:
Oyun önerisi olan varsa alabilirim kuzularım oyun oynayalım. Aklımda itiraf gecesi yapmak var. Sırlarımızı ortaya dökelim gitsin diyorum, bilmem ne dersiniz :KK70::KK70:
Bu arada nassınız?
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Limonsuzzcay
@Elhan
@HayatSevinceGuzel
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@BBlair
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
@Negoo
Güünayydııınn cicimm:KK37:
Senin prensesini yerim ya,hareketli prenses o😍 doğduktan sonra uykulu bi bebiş olsun inşallah samdanimin tabiriyle:KK36:
Gün geçmiyor ki geysanin bir izni de iptal olmasın :işsiz:zaten hiç çanları yok bunların,Allah yardımcıları olsun 😕

Bende de gece 3ten beri huzursuz bacak sendromu var sanırım ya uyanıp durdum öyle, şimdi de 7de tamamen uyandım artık uyumuyorum dedim sinirlendim of,yatiyorum ama hala,kk'ya giriyim bı dedim sana denk geldim😍 ya bide rüyamda bahçe de karların arasında kocaman heybetli bı ceviz ağacı gördüm,dalında da iri iri cevizler bı görsen 😍 ama yaş değil bildiğimiz kuru cevizdi,kabuğuyla dalında duruyorlardı öyle,hemde nasıl kar yağıyor,cokta ilginçti🤷hayırlara çıkarsın rabbim🤲

Geyşamın beni kuruttuğu gibi hayatının baharında kuruyup gitmez işte pamuğum ne güzel :KK70: :KK70: :KK70:
Senin kızda kurumak için dua eder belki kocişi hiç rahat vermeyeceği için 😂ama en azından kaderi anasına benzemez 😅
Etrafını niye karalar bağlamış bu :KK70: :KK70:
Çok yagliydi çünküüü:cry: karalar bağladı o yüzden:KK70:

Günaydın kızlar 🤗
Her sabah uyandığımda beynim reset atıyor sanki hafızama karantinayi unutuyorum bugün napsak diye düşünüyorum sonra bı daraliyorum aklıma geliyor sürekli saçma sapan bölük pörçük uykular yeminle stresten hamileliğe odaklanamiyorum oysa ne çok istemiştik ekonomik durumları düşünüyorum sonra daha ne kadar sürecek bu haller diye düşündükçe bı umutsuzluk sarıyor su sıra huzur veren tek şey namaza yeniden başlamış olmam ve kızıma sarılmak ..
Rabbim feraha çıkarsın bı an önce insAllah 🤲
Günaydın canım ❤️
İçini ferah tut lütfen bebeğin de etkilenmesin karnında, gececek bu günler insallah 🤲
Bende bu ara namaza başlamak istiyorum Allah'ım bana da nasip etsin inşallah hakkıyla başlayıp devam ettirmeyi🤲bı başlayıp bı bırakmak vicdan azabı çekiyorum resmen öyle olunca😣

Günaydın canım ❤
İçini ferah tut lütfen bebeğin de etkilenmesin karnında, gececek bu günler insallah 🤲
Bende bu ara namaza başlamak istiyorum Allah'ım bana da nasip etsin inşallah hakkıyla başlayıp devam ettirmeyi🤲bı başlayıp bı bırakmak vicdan azabı çekiyorum resmen öyle olunca😣
insAllah canım ya sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor bazen 🥺
Amin insAllah ya bende rahatsızım o bı başlayıp bı bırakma durumundan insAllah daim olur Rabbim nasip eder 🤲
Kız bende diyorum bu kız niye üzüldüm ifadesi koyuyor sebebini demin anladım huzursuz bacak sendromundanmis benim yakın başladı muhtemelen hamilelikten yani insAllah biter sonrasında hediye kalmaz senin niye gittin mi hiç doktora nette Demir eksikliği falan yazıyor çok sinir bozucu bi durum uyku kalitesi baya düşüyor

insAllah canım ya sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor bazen 🥺
Amin insAllah ya bende rahatsızım o bı başlayıp bı bırakma durumundan insAllah daim olur Rabbim nasip eder 🤲
Kız bende diyorum bu kız niye üzüldüm ifadesi koyuyor sebebini demin anladım huzursuz bacak sendromundanmis benim yakın başladı muhtemelen hamilelikten yani insAllah biter sonrasında hediye kalmaz senin niye gittin mi hiç doktora nette Demir eksikliği falan yazıyor çok sinir bozucu bi durum uyku kalitesi baya düşüyor
Bitecek tabi ki canım,çok büyük sınavdan geçiyoruz ülke olarak napalim Allah büyük,kizina sarıl sen,birbirinizden güç alın dayanma gücü versin Allah'ım hepimize🤲

Aynen sende de okuyunca bacak sendromunu o yüzden üzgün ifadesi bıraktım,valla gitmedim hiç doktora ama senede iki üç defa anca olur benim bu durum,titriyor gibi karıncaniyor gibi bı tuhaf bişey o yüzden uyuyamadım geceden beri 🙄 ama senin normalde yokta şimdi oluyosa gebelik durumundandir belki, doğumdan sonra olmaz inşallah bidaha

Bitecek tabi ki canım,çok büyük sınavdan geçiyoruz ülke olarak napalim Allah büyük,kizina sarıl sen,birbirinizden güç alın dayanma gücü versin Allah'ım hepimize🤲

Aynen sende de okuyunca bacak sendromunu o yüzden üzgün ifadesi bıraktım,valla gitmedim hiç doktora ama senede iki üç defa anca olur benim bu durum,titriyor gibi karıncaniyor gibi bı tuhaf bişey o yüzden uyuyamadım geceden beri 🙄 ama senin normalde yokta şimdi oluyosa gebelik durumundandir belki, doğumdan sonra olmaz inşallah bidaha
Amin canım
Ay hemencik geçer insAllah canım gıcık bı durum

Eki Görüntüle 2608774
Günün skandal haberi;
Bu arada nassınız?
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Limonsuzzcay
@Elhan
@HayatSevinceGuzel
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@BBlair
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
@Negoo
Günaydınnn ballı hardalımmm, içindeki seksepalitikk duygularıı durduramayan ama geyşasından mütevellit 3 maymunu oynayan sarışın bombam güzel anne :KK70: :KK200:
Zar muhabbetini daha da açmam, senin davosa gelmeyeceğin gibi bende daha bu muhabbeti açmam :KK70: bu kendinisevenbiri bize seksepalitiklikten bahsediyor ama zarı ömrü billah duymamış resmen şokinggggg :skandal: daha da dediği hiçbirşeye inanmammmmm :KK70: :110: halbusemmm fantazikk şeyleri en çok onun bilmesi gerekiyordu sıfır verdim onaa :KK70:

Oyun konusuna gelince ne zamandır söyleyecektim hep unutuyorum, bence harika bir oyun :KK70: :KK70: :KK8::KK8: ben varım :KK70:

Ahahahha verdin artık yapacak bişey yok :KK70:

ben hiç bilmiyodum kocama söyledim garibim oda benim gibi bilmiyodu gerçi şaşırmadım değil bilmediğine de :KK70:

bizim evde de kumanda kavgası şimdi 10 günlük tatilde eşim :KK70: kumanda sırası vardiyasına göre bu hafta bendeydi ama yok nerdeeee :KK70: bide uykuyla savaşıyoruz resmen adam kerahat vaktine girince uyumaya başlayıp beni deli ediyo:bicak:
Benimki de izin günlerinde 3 de uyanıp akşam 9 da uyuklamaya başlayan tiplerden. Günde uyanık kalma süresi yalnızca 6 ila 8 saat, uyuma süresi 15 ila 18 saat 🕒 :KK70:
Bildiğiniz gerçek safkan bir boz ayı 🐻
Fıstık atıcam yakında yanına gidip.
Benim adamın zar mar herşeyden haberi vardı geçmişi kirli ama benli zamanları maşallah tertemiz, perwolle yıkanmış gibin 😒:KK70::KK70:

Benimki de izin günlerinde 3 de uyanıp akşam 9 da uyuklamaya başlayan tiplerden. Günde uyanık kalma süresi yalnızca 6 ila 8 saat, uyuma süresi 15 ila 18 saat 🕒 :KK70:
Bildiğiniz gerçek safkan bir boz ayı 🐻
Fıstık atıcam yakında yanına gidip.
Benim adamın zar mar herşeyden haberi vardı geçmişi kirli ama benli zamanları maşallah tertemiz, perwolle yıkanmış gibin 😒:KK70::KK70:
Yaptinmi kahvaltini cicissss bende aciktim da kizim uya masin diye sessizce oturup orgumu oruyorum tv haber dinleyerek
Dun gece yatmadan anne sen neden patates kizartmayi biraktin anlamiyorum dedi mindikkk 🤣 patates kizartcam ona uyansin da

Benimde kizim gozunu acik tutmaya calisiyo uyumak uzere
Napiim klasik seyler esim geldi yemek hazirladm kaldirdim bi ton cay ictm 🤣 bide agrikesici aldm dha iyiyim
Sen niye gozunu acik tutmaya caliisiyin bakiim 😁 uyusana
uyuyakaldim zaten çay dayanamadim:KK70: :KK70:

eşim çok geç yatiyo onu beklemeye çalıştım ama i ih :KK70: :KK70: bana göre değil beklemek:KK70:

Gunaydinnnnn gene enerjis saciyosun beybisiiii B Brunello Cicinelli izin iptali kotu olmus sizi de bi heveslendiriyolar sonra geri birakiyolar yaaa ne kutsal gorev gercekten Allah yardmcilari olsn polis asker ve tum calisanlarimizin

Esim ise gitti kizimiz uyanmis onu kucagna alip getirdi yanima yatirdi gitti 😟😟 Allah im korusun hepsini

Oyun icin kizlardan yaratici fikirler gelebuluuu ben katilmak icij elmden geleni yaparim iyi olur zaten iyiki varsiniz kk benim icin yuzde 80 arizona oldu gbi bisey .

Cici bebe seni gece uykusuxluklarina alistiriyor canimm smdiden ... ben 3.5 yasnda kiZimla hala deliksiz uyku sahibi degilim ne kdr uyusam dinlenmis olaraj kalkamiyorum sanki yaa neyse cok acikmisim ama uyumaya caliscam tekrar bakalm
Amin çayım tüm görev başındaki herkes Allaha emanet 🤲🏻
Senin kız benim cici bebenin geleceği gibi duruyor ama hayırlısı çayım :KK70: canları sağolsun bebelerin napalım :emir_bebek:
Zaten o beni 1 rahatsız ediyor ben onu 5 :KK70:
Uyandırıyor ya beni tekmeliyip inan bütün analık hormonlarımla elimden geldiğince anaç tavırlar sergilemeye çalışıyorum. Sürekli pozisyon değiştirip rahat ettirmeye, ninni açıp uyutmaya çalışıyorum ama olmuyor. Sonra benden günah gidiyor bir mıncıklamaya başlıyorum karnımın her yerini parmaklıyorum kalkıp göbek atıyorum çocuk neye uğradığını şaşırıyor. Kendini güvende hissetmeyen fareler gibi ölü taklidi yapıyor :KK70: kimle uğraştığını anlayacak :KK70::KK70:

Günaydın cicim yaaaa yerim o tekmeleri 🤩 aynı durum bende de var bı de sinir oluyorum gece tam uyuyacağımda bacaklarım ağrıyor, karıncalaniyor gibi huzursuz bacak sendromu sanırım uyuyamıyorum çok zor dalıyorum uykuya zaten uykusuzluk şimdiden vuruyor anlayacağın 🤭🤪 ben daha şimdiden yatakta sağımdan soluma çok zor dönüyorum son ay destek alacam sanırım 😃
İzin konusunda Allah kolaylık versin valla benimki bu aralar genelde evde iş yeri henüz olmadığı için home ofis takılıyor birbirimizi girtlaklamazsak iyi arada gösteriyorlsr bana cunki 🤨😬
Ya yerim :KK70: piremsesim kalsiyum magnezyum desteğine ihtiyacın olabilir bu bacak ağrılarını doktora bir danış. Ben gebeliğin başından beri tuhaf şekilde bacak bilek ağrısı yaşıyordum 10 küsürüncü bir haftamda doktor takviye verdi. Düzenli kullanınca geçti çok şükür 🤲🏻
Ama Belimin ağrısını geçirmiyor gerçi benim belimde sakatlık var ondandır.
Dönme işinde bende aynıyım. Gerilen rahim kaslarından dolayıymış bidenem ♥️

Ben genelde çok yorulduuğğuumm artık diye başlıyorum ağlamaya ardından bi turda samdanım 😂

Hakkaten çok yorucu ama. Bazen kafamının içindeki seslerden uyuyamıyorum 😂 bazen o sesler rüyamda devam ediyor filan 😂 kimsenin bize bişey yaptığı yok aslında lendi kendimize şaapıyoruz 😂

seni gidi yengeç seni:KK70: :KK70:

vallahi kendi kendinizi yoruyosunuz nur:) çok iclisiniz :)

Amin çayım tüm görev başındaki herkes Allaha emanet 🤲🏻
Senin kız benim cici bebenin geleceği gibi duruyor ama hayırlısı çayım :KK70: canları sağolsun bebelerin napalım :emir_bebek:
Zaten o beni 1 rahatsız ediyor ben onu 5 :KK70:
Uyandırıyor ya beni tekmeliyip inan bütün analık hormonlarımla elimden geldiğince anaç tavırlar sergilemeye çalışıyorum. Sürekli pozisyon değiştirip rahat ettirmeye, ninni açıp uyutmaya çalışıyorum ama olmuyor. Sonra benden günah gidiyor bir mıncıklamaya başlıyorum karnımın her yerini parmaklıyorum kalkıp göbek atıyorum çocuk neye uğradığını şaşırıyor. Kendini güvende hissetmeyen fareler gibi ölü taklidi yapıyor :KK70: kimle uğraştığını anlayacak :KK70::KK70:
Evet cici valla benziyorlar benim kiz da karnmdayken kimil kimildi doktor son ay gunde 10 kere hareketini say yeri daraldi az oynar demisti valla hic oyle degl saymama hic gerek bile yok demistm bende karsiya gec izle hanfendiyi ama insallah benim kizimin bebekligi gbi zor bi bebek olmaz tek temennim budur sana ... eslermzn bazi huylari da benziyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X