- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #83.961
Aa ne oruyorsun bakim bende orgu oruyorum tam ev hanimi modd
lost in time şal oruyorum çayım
ama daha cikarmadim dolaptan:) aksam çocuğu uyutup baslicam sakin kafa:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa ne oruyorsun bakim bende orgu oruyorum tam ev hanimi modd
Ne guzel anlattin gelmişini gecmisiniEki Görüntüle 2607402
Hayırlı kandiller minik bitter çukulatalarım
Anca gelebildim. Dün geyşam evdeydi girmeye fırsat bulamadım. Bugün de uyandığımdan beridir sürekli yiyip yeniden uyuyorum, yeni kalktım
Dün gittik cici bebükümü görmeye ama güleyim mi ağlayayım mı bir tuhaf oldu. Başka bir hastahanede olacaktı çekim. Ama hastahane kalabalıktı, sedye kirli gibiydi, ultrason çeken doktor son derece suratsızdı kadından resmen nefret ettim
Cici bebem de anasının kankisi olduğu için kapadı suratını göstermiyor, arkasını dönmeye çalışıyor, doktor çocuk benden nefret etti dedi neden acaba diyecektim de sus cici dedim işte böyle evlatlar yapın sevmediğimi çocuk da sevmiyor yesin anası onun dötünü mötünü
Ama tabiki bir yandan çok üzüldüm, 33 gündür gün sayıyorum çocuğun yüzünü göremedim. Ama organları tam, herşeyi sağlıkla çalışıyor maşallah subhanallah. Doktor böyle devam ederse muhtemel doğum boyu 52 cm kilosu 3400 olacak dedi.
Ordan kendi doktorumuza geçtik gayet güzel açtı yüzünü gösterdi hiç öyle davranmadı çünkü anası kendi doktorunu seviyor geyşama da 3 gündür tripli ne zaman elini koysa tekmeyi kesiyor çocuk kankim yemin ederim ben bu çocukla dünyayı fethederim
Onun dışında belim için pilatese başla evde dedi ama kendi başıma yapamam doğrulamıyorum geyşa tutmazsa pisa kulesi gibi yıkılırım. Yarın başlıcam o evdeyken. Tetanoz aşısı için de sağlık ocağına girmeni istemiyorum 30. Haftaya kadar vakti var buraya da 1 aydan önce gelme dedi ben seni biliyorum 2 hafta sonra çıkar gelirsin ama gelme bak virüs var diyo okula da devam etmememi istedi iş hayatım an itibariyle bitmiş bulunmakta...
Bu arada bizim hastahane ziyaretçi ve oda süsünü tamamen yasaklamış. 50 yaş altı sadece 1 refakatçi ateşi mateşi ölçüldükten sonra kabul ediliyormuş. Acıbadem böyleyse diğerleri de böyledir. @poncikvegece kuzum oda süsü bakıyordun hastahanenden detayları öğren boşuna para verme
Ne var ne yok kuzularım? Parmaklarım yoruldu msj yazarken alayına isyan
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Limonsuzzcay
@Elhan
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
@poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@BBlair
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
H M
@Negoo
Akrep burcu erkeği olduğunu doğmadan belli etmişaynı benim oğlan bu cici bebe cicim bütün insanlara tepkiliydi benimki ama. kendi seciyodu gıcık olacağı insanları
belin nasıl oldu geçici miymis umdugun gibi?
Benim diğer bebeklerde çok kısa sürmüştü,bunda ara ara devam ediyor,çok az devam ediyor ama yine de o şekilde olmaz muhtemelen,Ayy inşallah 40.günde biter uzamaz. Gerçi 40tan sonra özre giriyor
Ne örüyosun samdanım hiç öyle şeylerim yok yaa solağım ben
Kitap okuyamayalı o kadar zaman oldu ki KPSS kitaplarından fırsat bulup, alıp sınav sonrasına saklıyorum neler okuyorsun buldun mu güzel bi kitap
Yaa cicim cok sevindim kizlar oyle ya annelerinin sevmedigi istemedigi kisileri hissediyolar anliyolar onlarda konusmak istemiyorlar.. biliyosun ben gorumce kisisiyle konusmam etmem kizimda halasiyla konusmadigimi bildigi icin oda konusmuyorEki Görüntüle 2607402
Hayırlı kandiller minik bitter çukulatalarım
Anca gelebildim. Dün geyşam evdeydi girmeye fırsat bulamadım. Bugün de uyandığımdan beridir sürekli yiyip yeniden uyuyorum, yeni kalktım
Dün gittik cici bebükümü görmeye ama güleyim mi ağlayayım mı bir tuhaf oldu. Başka bir hastahanede olacaktı çekim. Ama hastahane kalabalıktı, sedye kirli gibiydi, ultrason çeken doktor son derece suratsızdı kadından resmen nefret ettim
Cici bebem de anasının kankisi olduğu için kapadı suratını göstermiyor, arkasını dönmeye çalışıyor, doktor çocuk benden nefret etti dedi neden acaba diyecektim de sus cici dedim işte böyle evlatlar yapın sevmediğimi çocuk da sevmiyor yesin anası onun dötünü mötünü
Ama tabiki bir yandan çok üzüldüm, 33 gündür gün sayıyorum çocuğun yüzünü göremedim. Ama organları tam, herşeyi sağlıkla çalışıyor maşallah subhanallah. Doktor böyle devam ederse muhtemel doğum boyu 52 cm kilosu 3400 olacak dedi.
Ordan kendi doktorumuza geçtik gayet güzel açtı yüzünü gösterdi hiç öyle davranmadı çünkü anası kendi doktorunu seviyor geyşama da 3 gündür tripli ne zaman elini koysa tekmeyi kesiyor çocuk kankim yemin ederim ben bu çocukla dünyayı fethederim
Onun dışında belim için pilatese başla evde dedi ama kendi başıma yapamam doğrulamıyorum geyşa tutmazsa pisa kulesi gibi yıkılırım. Yarın başlıcam o evdeyken. Tetanoz aşısı için de sağlık ocağına girmeni istemiyorum 30. Haftaya kadar vakti var buraya da 1 aydan önce gelme dedi ben seni biliyorum 2 hafta sonra çıkar gelirsin ama gelme bak virüs var diyo okula da devam etmememi istedi iş hayatım an itibariyle bitmiş bulunmakta...
Bu arada bizim hastahane ziyaretçi ve oda süsünü tamamen yasaklamış. 50 yaş altı sadece 1 refakatçi ateşi mateşi ölçüldükten sonra kabul ediliyormuş. Acıbadem böyleyse diğerleri de böyledir. @poncikvegece kuzum oda süsü bakıyordun hastahanenden detayları öğren boşuna para verme
Ne var ne yok kuzularım? Parmaklarım yoruldu msj yazarken alayına isyan
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Limonsuzzcay
@Elhan
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
@poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@BBlair
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
H M
@Negoo
Ayy senin yaptıkların daha güzelmiş samdanım afiyet olsunvalla kitap okuyayim dedim. kurabiyeyle manti makarna yaptım
eşim Sherlock Holmes serisini almıştı. onu okuyacaktim ya da başladığım kitaba devam edecektim:)
lost in time şal oruyorum nurum:) netten bakarsan çok güzel bi şal
İrandakiler gibi dezenfektan içirip öldürme adamıBak sen cimcime ye demek babasına trip atıyor afern ona
Tam bizim istedigimz gbi bir bebe olacak
Hahahahahah
Bende bu güzel havada bu güzel yaismda eve kapanıp temizliğe verdm kendimi
Smdi oturuyirm yoruldum birazdan kalan yerleri yapicam
Annem de abartma diyor ama abartilmayacak gibi de değil kumandaya kadr çamaşır suyuyla sildim
Yakında akrosa icirebilirm temizlensin diye
Camiler kapandi kahveler kapandi canlari sikiliyor parkta eglenmeye calisiyorlar onlara kaldi herseyAmcalar niyee evlerine girmiyorlar, gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum, benim dedem de fırsat bulsa vallahi evden kaçacak. Her seferinde ölenlerin cenazesini filan anlatıyoruz da öyle korkuyor biraz
Bugün bi video gördüm amcalar bank bulamayınca parka gitmiş salıncakta sallanıyorlar
Afiyyet olsun,çok güzel görünüyor, ellerine sağlıkHayırlı kandiller yavru aslanlar ❤
Kereviz salatası yiyip sütlaç gömeceğimm
Eki Görüntüle 2607430 ko
Akrep burcu erkeği olduğunu doğmadan belli etmiş
Hakkaten onlara kaldı ya imzoşum bide tatlılar biri sallıyor biri çocuk gibi şenCamiler kapandi kahveler kapandi canlari sikiliyor parkta eglenmeye calisiyorlar onlara kaldi hersey
Ayy senin yaptıkların daha güzelmiş samdanım afiyet olsun
Hemenn bakıyorum o şala, hiç duymamıştım
Isin ciddiyetini anlasalar cok iyi olcakda iste onlarin iyiligi icin diyoruz aslinda evlerinizde kalin diye halbuki kimiside coroni ne ya diyo hic inanmiyoHakkaten onlara kaldı ya imzoşum bide tatlılar biri sallıyor biri çocuk gibi şen
Bidaha ki geldiğinde bebemi emziriyor olurum yüksek ihtimalle kuzumgunler ne kadar cabuk geciyor ya.
ben tekrar burdaki muhabbeti anlayana kadar doğurmuş olacaksin sanirim