Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu koca gibegimle yaptıysam sen hayli hayli yaparsın hadi cici kalk cici
Ama biliyorsun benmm masörlerm var eğer geyşa masörlük yapacaksa kalk temizlik yap yoksa yaoma :KK70:

Biz bunları bir odaya kapatıp karantinaya alsak çok güzel olur :KK70:
Yapar mı yapmaz sanırım güvenemedim :KK51: :KK70:
Gerçi dün çok güzel yaptı. Ama adama o kadar gıcık yapmışım ki yapsa bile yapmıyormuş gibi geliyor yine kavga edesim geliyor :KK70::KK70:

Teşekkür ederim hoşbuldumm. Sayfa çok hızlı yetişemiyorum mesajlara nerdeyse😂😂😂
Öyledir ama 2 güne alışıyorsun kuzum :KK70:
Özellikle akşam saatlerinde herkes burda toplanırsa spidi gonzalez gibi hızlı olmalısın yoksa en az 5 sayfa geride kalıyorsun ben kendi açtığım topiğe yetişemiyorum bazen :KK70::KK70:
Tanışalım mı, kendinden bahsetsene :deli:

Yapar mı yapmaz sanırım güvenemedim :KK51: :KK70:
Gerçi dün çok güzel yaptı. Ama adama o kadar gıcık yapmışım ki yapsa bile yapmıyormuş gibi geliyor yine kavga edesim geliyor :KK70::KK70:
Zamanında yapmadığı için o :KK70:
Zamanında yapsaydı çok iyi gelirdi
Ah işte bu erkekler :KK70:

Bn bnmkileri yollarım sana çok yakışıklılar :KK70:

Etme sen kavga çok şükür bak aklı başına geldi de masajı yapiyor

Vallahi bende tebrik ediyorum limonsuzum. Başarılarının devamını diliyorum. Böyle akıllıca davrandığı için ona güzel mamalar yediricem bugün :KK70: kedimi de böyle eğitmiştim bence süperim :KK70:

Napayım limonsuzum adamın adı geyşa kaldı eşim desem tuhaf duruyor :KK70:
Belim geçene kadar ayıya dayı diyim de sonrasına bakıcaz :KK70::KK70:
Öğretmenlik ruhuna işlemiş ❤️😄

Zamanında yapmadığı için o :KK70:
Zamanında yapsaydı çok iyi gelirdi
Ah işte bu erkekler :KK70:

Bn bnmkileri yollarım sana çok yakışıklılar :KK70:

Etme sen kavga çok şükür bak aklı başına geldi de masajı yapiyor
Yapınca da neden daha önce yapmadın diye sinirleniyorum yine tepiği yiyor yine kavga çıkıyor sultanım ne olacak bu iş bilmiyorum :KK70: :KK70: :KK70:
Senin yakışıklılar her eve lazım inşallah cici bebemde öyle hayırlı evlat olur anasına masajlar yapar :KK70:

cicicim lütfen trip atma
burada herşey okadar hizli ilerliyorki muhabbeti anlayana kadar kiz benim elime yapisip kapat kapat demeye basliyor.
Allah :KK70: :KK70: olsun kuzucuk öyle istiyorsa öyle olacak napalım :emir_bebek:

Ne güzel ikinizin de evde olması büşom :KK60:
Keşke bende geyşamla kapanabilsem eve ama yalnızlık kaderim olmyş :KK70:
Ne renk boyadınız 🥰
Valla denk geldi cicim ya eşimde proje ofisinde olduğu için onların çalışanlarından birinin akrabası umreden gelmiş riske atmak istemedi patron göndermiş evden çalışıyor..
Kuzum özel bir renge boyamadık ya biz çocuk odasını kiler gibi kullanıyorduk, kiracıyız zaten bizden öncekiler çok hor kullanmış duvarlarda lekeler vardı, bizde mobilya alacağız önümüzdeki ay onlar gelmeden boyayalım dedik hazır evdeyken, evin normal rengi bej gibi. Eşim tutturdu duvar kağıdı alalım diye kendi evim olsa alırımda kiracıyım ne kadar oturcağımız belli değil vazgeçtik o yüzden ama tertemiz oldu içime sindi yani 😍😍

Eki Görüntüle 2607402
Hayırlı kandiller minik bitter çukulatalarım :anneadayı:
Anca gelebildim. Dün geyşam evdeydi girmeye fırsat bulamadım. Bugün de uyandığımdan beridir sürekli yiyip yeniden uyuyorum, yeni kalktım :KK70:
Dün gittik cici bebükümü görmeye ama güleyim mi ağlayayım mı bir tuhaf oldu. Başka bir hastahanede olacaktı çekim. Ama hastahane kalabalıktı, sedye kirli gibiydi, ultrason çeken doktor son derece suratsızdı kadından resmen nefret ettim 😒
Cici bebem de anasının kankisi olduğu için kapadı suratını göstermiyor, arkasını dönmeye çalışıyor, doktor çocuk benden nefret etti dedi neden acaba diyecektim de sus cici dedim :KK70::KK70:işte böyle evlatlar yapın sevmediğimi çocuk da sevmiyor yesin anası onun dötünü mötünü :KK70:
Ama tabiki bir yandan çok üzüldüm, 33 gündür gün sayıyorum çocuğun yüzünü göremedim. Ama organları tam, herşeyi sağlıkla çalışıyor maşallah subhanallah. 🤲🏻 Doktor böyle devam ederse muhtemel doğum boyu 52 cm kilosu 3400 olacak dedi.
Ordan kendi doktorumuza geçtik gayet güzel açtı yüzünü gösterdi hiç öyle davranmadı çünkü anası kendi doktorunu seviyor :KK70:geyşama da 3 gündür tripli ne zaman elini koysa tekmeyi kesiyor çocuk :KK70:kankim yemin ederim ben bu çocukla dünyayı fethederim:KK70:
Onun dışında belim için pilatese başla evde dedi ama kendi başıma yapamam doğrulamıyorum geyşa tutmazsa pisa kulesi gibi yıkılırım. Yarın başlıcam o evdeyken. Tetanoz aşısı için de sağlık ocağına girmeni istemiyorum 30. Haftaya kadar vakti var buraya da 1 aydan önce gelme dedi :KK70:ben seni biliyorum 2 hafta sonra çıkar gelirsin ama gelme bak virüs var diyo :KK70:okula da devam etmememi istedi iş hayatım an itibariyle bitmiş bulunmakta... 😕
Bu arada bizim hastahane ziyaretçi ve oda süsünü tamamen yasaklamış. 50 yaş altı sadece 1 refakatçi ateşi mateşi ölçüldükten sonra kabul ediliyormuş. Acıbadem böyleyse diğerleri de böyledir. @poncikvegece kuzum oda süsü bakıyordun hastahanenden detayları öğren boşuna para verme 😕
Ne var ne yok kuzularım? Parmaklarım yoruldu msj yazarken alayına isyan :KK70:
ByNkoaLa ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
@Elhan
kk birinci noteri kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel HayatSevinceGuzel
@poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky Jawlensky
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@BBlair
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
@Negoo

aynı benim oğlan bu cici bebe cicim:KK70: :KK70: bütün insanlara tepkiliydi benimki ama. kendi seciyodu gıcık olacağı insanları:KK70: :KK70:

belin nasıl oldu geçici miymis umdugun gibi?

Yapınca da neden daha önce yapmadın diye sinirleniyorum yine tepiği yiyor yine kavga çıkıyor sultanım ne olacak bu iş bilmiyorum :KK70: :KK70: :KK70:
Senin yakışıklılar her eve lazım inşallah cici bebemde öyle hayırlı evlat olur anasına masajlar yapar :KK70:
Anladım kız. Senin geyşa tepik sevmiyor ondan böyle oldu 😄

Valla haklısın yaa bncede tepigi hakediyir :KK70:
Ne kadar delirtseler de beni bazen ise yariyirlar :KK70:

Seninki karnnda bile hayırlı evlat doğduktan sonra da öyle olur :KK70:

Hoşbuldum miniğim :KK60:
Açılacak gibi durmuyor açıkçası 😕 Ama açılsa bile güvenip de gidemem zaten. Viral salgın kesilir mi hiç. Grip bitti mi hiç mesela. İlla ondan ona dolaşa dolaşa gezecek. Tedavisi bulunur öldürücü olmaz artık ama gebeyim diye tedavi de olamam. O yüzden ben çıkmasam bir yere en iyisi :KK70:

Aynen öyle canım cicimm ❤️
Bak mesela kardeşim 3 hafta filan diye gelmişti net bişey söylememişlerdi okullarından, uzaktn eğitim yapmıcaz demişlerdi sadece. Bugün haber etmişler bidaha açılmayacak okul, vizeler finaller dahil İnternet üzerinden olacak diye. İlkokul ortakullarda büyük ihtimal daha açılmaz. 💁

Ben şimdi ahmet ümitin elveda güzel vatanımı okuyorum çok güzel tavsiye ederim tarihi roman da sayılır
Ben de severim tarihi romanlarıı 😊
Şimdi sınava hazırlanıyorum diye kitaplara içç çekerek bakıyorum 😶 ama ağustostan sonrası için ekledim bu kitabı da 😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X