- 16 Mart 2020
- 55
- 128
- 34
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #83.941
Teşekkür ederim hoşbuldumm. Sayfa çok hızlı yetişemiyorum mesajlara nerdeyseTrip atsam haklıyım şuan
Hoşgeldin kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim hoşbuldumm. Sayfa çok hızlı yetişemiyorum mesajlara nerdeyseTrip atsam haklıyım şuan
Hoşgeldin kuzum
Yapar mı yapmaz sanırım güvenemedimBen bu koca gibegimle yaptıysam sen hayli hayli yaparsın hadi cici kalk cici
Ama biliyorsun benmm masörlerm var eğer geyşa masörlük yapacaksa kalk temizlik yap yoksa yaoma
Biz bunları bir odaya kapatıp karantinaya alsak çok güzel olur
Öyledir ama 2 güne alışıyorsun kuzumTeşekkür ederim hoşbuldumm. Sayfa çok hızlı yetişemiyorum mesajlara nerdeyse❤
Zamanında yapmadığı için oYapar mı yapmaz sanırım güvenemedim
Gerçi dün çok güzel yaptı. Ama adama o kadar gıcık yapmışım ki yapsa bile yapmıyormuş gibi geliyor yine kavga edesim geliyor
Öğretmenlik ruhuna işlemişVallahi bende tebrik ediyorum limonsuzum. Başarılarının devamını diliyorum. Böyle akıllıca davrandığı için ona güzel mamalar yediricem bugün kedimi de böyle eğitmiştim bence süperim
Napayım limonsuzum adamın adı geyşa kaldı eşim desem tuhaf duruyor
Belim geçene kadar ayıya dayı diyim de sonrasına bakıcaz
Yapınca da neden daha önce yapmadın diye sinirleniyorum yine tepiği yiyor yine kavga çıkıyor sultanım ne olacak bu iş bilmiyorumZamanında yapmadığı için o
Zamanında yapsaydı çok iyi gelirdi
Ah işte bu erkekler
Bn bnmkileri yollarım sana çok yakışıklılar
Etme sen kavga çok şükür bak aklı başına geldi de masajı yapiyor
Her yerime işledi ama artık ev cicisiyimÖğretmenlik ruhuna işlemiş ❤
cicicim lütfen trip atmaTrip atsam haklıyım şuan
Hoşgeldin kuzum
Allah olsun kuzucuk öyle istiyorsa öyle olacak napalımcicicim lütfen trip atma
burada herşey okadar hizli ilerliyorki muhabbeti anlayana kadar kiz benim elime yapisip kapat kapat demeye basliyor.
Ah keşke dolsaAman be gülparem istediklerini desinler. Ayrıca anası değil miyim gerekirse de doldururum ne var yeterki dolsun
gunler ne kadar cabuk geciyor ya.Allah olsun kuzucuk öyle istiyorsa öyle olacak napalım
Alışırsın yavrucum alışırsınTeşekkür ederim hoşbuldumm. Sayfa çok hızlı yetişemiyorum mesajlara nerdeyse❤
Valla denk geldi cicim ya eşimde proje ofisinde olduğu için onların çalışanlarından birinin akrabası umreden gelmiş riske atmak istemedi patron göndermiş evden çalışıyor..Ne güzel ikinizin de evde olması büşom
Keşke bende geyşamla kapanabilsem eve ama yalnızlık kaderim olmyş
Ne renk boyadınız
Eki Görüntüle 2607402
Hayırlı kandiller minik bitter çukulatalarım
Anca gelebildim. Dün geyşam evdeydi girmeye fırsat bulamadım. Bugün de uyandığımdan beridir sürekli yiyip yeniden uyuyorum, yeni kalktım
Dün gittik cici bebükümü görmeye ama güleyim mi ağlayayım mı bir tuhaf oldu. Başka bir hastahanede olacaktı çekim. Ama hastahane kalabalıktı, sedye kirli gibiydi, ultrason çeken doktor son derece suratsızdı kadından resmen nefret ettim
Cici bebem de anasının kankisi olduğu için kapadı suratını göstermiyor, arkasını dönmeye çalışıyor, doktor çocuk benden nefret etti dedi neden acaba diyecektim de sus cici dedim işte böyle evlatlar yapın sevmediğimi çocuk da sevmiyor yesin anası onun dötünü mötünü
Ama tabiki bir yandan çok üzüldüm, 33 gündür gün sayıyorum çocuğun yüzünü göremedim. Ama organları tam, herşeyi sağlıkla çalışıyor maşallah subhanallah. Doktor böyle devam ederse muhtemel doğum boyu 52 cm kilosu 3400 olacak dedi.
Ordan kendi doktorumuza geçtik gayet güzel açtı yüzünü gösterdi hiç öyle davranmadı çünkü anası kendi doktorunu seviyor geyşama da 3 gündür tripli ne zaman elini koysa tekmeyi kesiyor çocuk kankim yemin ederim ben bu çocukla dünyayı fethederim
Onun dışında belim için pilatese başla evde dedi ama kendi başıma yapamam doğrulamıyorum geyşa tutmazsa pisa kulesi gibi yıkılırım. Yarın başlıcam o evdeyken. Tetanoz aşısı için de sağlık ocağına girmeni istemiyorum 30. Haftaya kadar vakti var buraya da 1 aydan önce gelme dedi ben seni biliyorum 2 hafta sonra çıkar gelirsin ama gelme bak virüs var diyo okula da devam etmememi istedi iş hayatım an itibariyle bitmiş bulunmakta...
Bu arada bizim hastahane ziyaretçi ve oda süsünü tamamen yasaklamış. 50 yaş altı sadece 1 refakatçi ateşi mateşi ölçüldükten sonra kabul ediliyormuş. Acıbadem böyleyse diğerleri de böyledir. @poncikvegece kuzum oda süsü bakıyordun hastahanenden detayları öğren boşuna para verme
Ne var ne yok kuzularım? Parmaklarım yoruldu msj yazarken alayına isyan
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
Limonsuzzcay
@Elhan
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
@poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@BBlair
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
@Negoo
Anladım kız. Senin geyşa tepik sevmiyor ondan böyle olduYapınca da neden daha önce yapmadın diye sinirleniyorum yine tepiği yiyor yine kavga çıkıyor sultanım ne olacak bu iş bilmiyorum
Senin yakışıklılar her eve lazım inşallah cici bebemde öyle hayırlı evlat olur anasına masajlar yapar
Valla haklısın yaa bncede tepigi hakediyirYapınca da neden daha önce yapmadın diye sinirleniyorum yine tepiği yiyor yine kavga çıkıyor sultanım ne olacak bu iş bilmiyorum
Senin yakışıklılar her eve lazım inşallah cici bebemde öyle hayırlı evlat olur anasına masajlar yapar
Hoşbuldum miniğim
Açılacak gibi durmuyor açıkçası Ama açılsa bile güvenip de gidemem zaten. Viral salgın kesilir mi hiç. Grip bitti mi hiç mesela. İlla ondan ona dolaşa dolaşa gezecek. Tedavisi bulunur öldürücü olmaz artık ama gebeyim diye tedavi de olamam. O yüzden ben çıkmasam bir yere en iyisi
Ben de severim tarihi romanlarııBen şimdi ahmet ümitin elveda güzel vatanımı okuyorum çok güzel tavsiye ederim tarihi roman da sayılır
Her şeyin bir günde değiştiği bi dönemdeyizDışarıdan eğitimi sevip böyle devam edecek diyorlarmış