• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Resim tesadüf olmus ama isimler bi totemden dolayı😂😂😂 hatta kişileri etiketleyeyim mi😂😂😂
Etiketle tabiki kuzum. :deli: Ben şimdi yatıyorum pardon bayılıyorum. Yarın okul dönüşü bakarım. Siz takılmaya devam, minik kertenkelelerim benim :KK8: hizuran hizuran hizuş uyu sende yarın zombi gibi olacaksın :rolleyes:
Hadi cümleten tüm kertenkelelerime iyi geceler :deli:

041AB2FF-FA55-43FE-8576-03CD0DDA895A.jpeg

Etiketle tabiki kuzum. :deli: Ben şimdi yatıyorum pardon bayılıyorum. Yarın okul dönüşü bakarım. Siz takılmaya devam, minik kertenkelelerim benim :KK8: hizuran hizuran hizuş uyu sende yarın zombi gibi olacaksın :rolleyes:
Tamam bende yemegımı yiyeyim etiketlicem😂😂

İyi geceler beybiler 😍😍

Bi selam vermiştim ben 😘
Ha şey 92’liler elime mum diksin demiştim haha hatırlarsın 😁
B12 mühim 😁
Tamam tamam çabuk unutur çabuk hatırlarım :KK70: b12 si eksik ve yaşlı Cici'yi idare edeceksiniz dinamik kertenkelelerim benim :KK45: Nasılsın kuzum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back