- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
Resim tesadüf olmus ama isimler bi totemden dolayı hatta kişileri etiketleyeyim miAcaba nedür nedür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resim tesadüf olmus ama isimler bi totemden dolayı hatta kişileri etiketleyeyim miAcaba nedür nedür
Etiketle tabiki kuzum. Ben şimdi yatıyorum pardon bayılıyorum. Yarın okul dönüşü bakarım. Siz takılmaya devam, minik kertenkelelerim benim hizuran hizuş uyu sende yarın zombi gibi olacaksınResim tesadüf olmus ama isimler bi totemden dolayı hatta kişileri etiketleyeyim mi
Tamam bende yemegımı yiyeyim etiketlicemEtiketle tabiki kuzum. Ben şimdi yatıyorum pardon bayılıyorum. Yarın okul dönüşü bakarım. Siz takılmaya devam, minik kertenkelelerim benim hizuran hizuş uyu sende yarın zombi gibi olacaksın
Hadi cümleten tüm kertenkelelerime iyi geceler
İyi geceler beybilerEtiketle tabiki kuzum. Ben şimdi yatıyorum pardon bayılıyorum. Yarın okul dönüşü bakarım. Siz takılmaya devam, minik kertenkelelerim benim hizuran hizuş uyu sende yarın zombi gibi olacaksın
Hadi cümleten tüm kertenkelelerime iyi geceler
Aaaaaaaa minik kertenkele, hoşgeldin aramıza
Gözlerim pörtlek ama olsunAaaaaaaa minik kertenkele, hoşgeldin aramıza
Pörtlek göz kertenkeleler camiasında güzellik sembolüdür Tanışmış mıydık kuzum, biraz unutkanım da bu sıralar b12 eksikliği malumGözlerim pörtlek ama olsun
Bi selam vermiştim benPörtlek göz kertenkeleler camiasında güzellik sembolüdür Tanışmış mıydık kuzum, biraz unutkanım da bu sıralar b12 eksikliği malum
Tamam tamam çabuk unutur çabuk hatırlarım b12 si eksik ve yaşlı Cici'yi idare edeceksiniz dinamik kertenkelelerim benim Nasılsın kuzum?Bi selam vermiştim ben
Ha şey 92’liler elime mum diksin demiştim haha hatırlarsın
B12 mühim
İyidir Cicicim nolsun yatmaya hazırlanıyorum yarın işler güçlerTamam tamam çabuk unutur çabuk hatırlarım b12 si eksik ve yaşlı Cici'yi idare edeceksiniz dinamik kertenkelelerim benim Nasılsın kuzum?
Çooook yakında inşallah kuzum benimKutsal panter
K Kutsal Alerji
K Kutsal pamuk
Kutsalll BULUT
Umutlu Anne Bekleyiste
Kutsal Tiramisu
Bide ben biz hamilelik için totem yapmıştık baktık kutsallar hamile kalıyo bizde kutsal olalım dedik ama hamile kalamayanımızda var hala
Bir program var kuzum ordan kendi avatarımızı yaptık
Ben bu gidişle havamı alırımÇooook yakında inşallah kuzum benim ❣
Bakk yaaa dövcem seniBen bu gidişle havamı alırım
Bugun test yaptım gene tırtBakk yaaa dövcem seni
Aaa kaç gün kalmıştı kuşumBugun test yaptım gene tırt
ELifle hesapladık 10. Gündü bugun bata 4 varAaa kaç gün kalmıştı kuşum