- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
Olsun iş iştir, çalışan demir ışıldar. Ekmek parası kolay kazanılan birşey değil İş ortamın huzurlu olsun önemli olan oevet kız geç ama napim el mecbur çalışıyom işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun iş iştir, çalışan demir ışıldar. Ekmek parası kolay kazanılan birşey değil İş ortamın huzurlu olsun önemli olan oevet kız geç ama napim el mecbur çalışıyom işte
Senin iyiymiş Allah sabır versin sabır isteyen bir meslek :) bizimki litapta ders kalmadı dedi bugün toplamışlar kitapları. Ama bizimkide bulur işleyecek ders baya disiplinli :) ben öğretmen olsam sanırım kendime çocuk yapmak aklıma gelmezdi o derece ağır geliyor onca çocuk :)Offf çok kötü. Benim mevcut 21. 21 öğrenci ile baş etmek bile zorken 39 u düşünemiyorum. Bundan önceki sınıfım 14 kişiydi, süperdi vallahi. Ben öğrencilere de velilere de ders işliyorum gelmeyen konu kaçırır dedim. Şu karne saatine kadar ders işleyen kıl öğretmenlerdenim ama ne yapayım konu bırakamam işlenmedik
Ya işte bu ya. Yemin ederim harikasın. Yıllardır insanlara anlatamadığım olayı şıpdadanak söyleyiverdin Onca çocuğa maruz kaldığım için birtane de evde olsa çocuk zehirlenmesi geçiririm gibi geliyor ama eşim başta olmak üzere akrabalarım bunu anlamıyor 50 kere dünyaya gelsem 50 kere öğretmen olurum ama cidden zor. Kuzum disiplinli öğretmen iyidir bu arada. Zaten 3 ay tatil yapacaklar son haftayı salıvermeyelim yani, konular devam ediyor.Senin iyiymiş Allah sabır versin sabır isteyen bir meslek :) bizimki litapta ders kalmadı dedi bugün toplamışlar kitapları. Ama bizimkide bulur işleyecek ders baya disiplinli :) ben öğretmen olsam sanırım kendime çocuk yapmak aklıma gelmezdi o derece ağır geliyor onca çocuk :)
Çünkü kertenkele olmak bubu gerektirirAllah kahretmesin son hafta herkesin sınıfı azalır benimki üstüne çoğaldı. Herkes gelmiş, geldiği gibi bir öğrencim de kuzenini getirmiş. 1 hafta misafir öğrencim olacak. Neden sürekli herkes Mersin'e giderken ben gidiyorum tersine acaba
Eş neysede akrabalar çoğu şeyi anlamaz zaten hayat senin kuzum boşver hepsini. Ben bile 3 çocukla cinnetin eşiğinden dönüyorsam seni çok iyi anlarım tabi :) mesela şuan tek temennim bebe olanında biran önce abisine ablasına yetişmesi ve kocamla yeniden ele ele, kol kola istediğim yerleri gezmek :) ikizler usluydu son numara feleğimi şaşırttı valla yalan yokYa işte bu ya. Yemin ederim harikasın. Yıllardır insanlara anlatamadığım olayı şıpdadanak söyleyiverdin Onca çocuğa maruz kaldığım için birtane de evde olsa çocuk zehirlenmesi geçiririm gibi geliyor ama eşim başta olmak üzere akrabalarım bunu anlamıyor 50 kere dünyaya gelsem 50 kere öğretmen olurum ama cidden zor. Kuzum disiplinli öğretmen iyidir bu arada. Zaten 3 ay tatil yapacaklar son haftayı salıvermeyelim yani, konular devam ediyor.
Olsun iş iştir, çalışan demir ışıldar. Ekmek parası kolay kazanılan birşey değil İş ortamın huzurlu olsun önemli olan o
Ya yerim seni anlattıkların çok şirin 6 saat 21 sınıf içi, 300 sınıf dışı çocuğa maruz kalınca inan sokakta çocuk görsem mesaim bitti deyip yolumu değiştiresim geliyor Bir de gelirmişim evde çocuk. 300 tanesinden paçayı sıyırdım derken bölüm sonu canavarı gibi evden de çıkacak birtanede Tabi Rabbim gücenmesin şaka yapıyorum(%50şaka%50gerçek) kimseye aratmasın. Hayırlı zamanda olsun Senin bebe kaç aylıktıEş neysede akrabalar çoğu şeyi anlamaz zaten hayat senin kuzum boşver hepsini. Ben bile 3 çocukla cinnetin eşiğinden dönüyorsam seni çok iyi anlarım tabi :) mesela şuan tek temennim bebe olanında biran önce abisine ablasına yetişmesi ve kocamla yeniden ele ele, kol kola istediğim yerleri gezmek :) ikizler usluydu son numara feleğimi şaşırttı valla yalan yok
E okul çökmüş karne hazırlayamıyorum yarın sistem kapanacak aboliii Cici yine çizdi kestaneyiÇünkü kertenkele olmak bubu gerektirir
Sağol kuzum :) doğru valla haklısın. Evdekinin mesaisi ömürlük olacak üstelik:) aman ha çocuk fikrinden uzaklaşma benim yüzümden ben erken yaşta anne olduğum için erken bunaldım :) yoksa tabikide evlat apayrı birşey. Hatta senin gibi öğretmen bir anneyle başlayacak hayata daha nolsun:) sırf çocuklara yetersiz kalmayım diye okula devam etmek istiyorum. Bebek 11 ayı bitti temmuzun 3ü yaşi na gircek inşallah :)Ya yerim seni anlattıkların çok şirin 6 saat 21 sınıf içi, 300 sınıf dışı çocuğa maruz kalınca inan sokakta çocuk görsem mesaim bitti deyip yolumu değiştiresim geliyor Bir de gelirmişim evde çocuk. 300 tanesinden paçayı sıyırdım derken bölüm sonu canavarı gibi evden de çıkacak birtanede Tabi Rabbim gücenmesin şaka yapıyorum(%50şaka%50gerçek) kimseye aratmasın. Hayırlı zamanda olsun Senin bebe kaç aylıktı
Yok kuzum benim şuan yeterince uzağım. Ara ara yaklaşıp ara ara uzaklaşıyorum bu fikre. Maşallah ya, 1. Yaş günü organize edecek misin pekiSağol kuzum :) doğru valla haklısın. Evdekinin mesaisi ömürlük olacak üstelik:) aman ha çocuk fikrinden uzaklaşma benim yüzümden ben erken yaşta anne olduğum için erken bunaldım :) yoksa tabikide evlat apayrı birşey. Hatta senin gibi öğretmen bir anneyle başlayacak hayata daha nolsun:) sırf çocuklara yetersiz kalmayım diye okula devam etmek istiyorum. Bebek 11 ayı bitti temmuzun 3ü yaşi na gircek inşallah :)
Abovv bize bugün kapattılar gece rahatlar o zaman yaparsın olmadıE okul çökmüş karne hazırlayamıyorum yarın sistem kapanacak aboliii Cici yine çizdi kestaneyi
Yok ya canım oldum olası öyle şeylerden uzağım. Tatilde olcaz annemde gelcek benle çocuğa yardım etmeğe en fazla bir tane pasta keseriz. Gerçi evde olsakta aynını yapardım. Hep eşimle çocuklarla başbaşa yaptık özel günleri bıda aynı olcak inşallahYok kuzum benim şuan yeterince uzağım. Ara ara yaklaşıp ara ara uzaklaşıyorum bu fikre. Maşallah ya, 1. Yaş günü organize edecek misin peki
Benim de öyle kertenkelem. Queen'den tut metalica'ya, müslüm gürses'ten tut aleyna tilki'ye kadar güzel olan her şarkıyı dinlerim Rap de çok seviyorum; gazapizm, can bay ve volker, ben fero, ezhel, şanışer vs. bayılırımB Brunello Cicinelli sevmem mi ya 90 lar delisiyim genelde zaten müzik çok severim.
Doğu batı kuzey güney çukur her yönden dinlerim.
Değüşük karışık bir kulağım var
İnşallah kuzum. Tatilde olmak yeter zaten, en büyük hediye 2 senedir tatil yüzü görmüyorum benim adam yüzündenYok ya canım oldum olası öyle şeylerden uzağım. Tatilde olcaz annemde gelcek benle çocuğa yardım etmeğe en fazla bir tane pasta keseriz. Gerçi evde olsakta aynını yapardım. Hep eşimle çocuklarla başbaşa yaptık özel günleri bıda aynı olcak inşallah
Enişte ne iş yapıyor ki canım? Bakarsın auarlar bu sene birşeylerİnşallah kuzum. Tatilde olmak yeter zaten, en büyük hediye 2 senedir tatil yüzü görmüyorum benim adam yüzünden
Benim de öyle kertenkelem. Queen'den tut metalica'ya, müslüm gürses'ten tut aleyna tilki'ye kadar güzel olan her şarkıyı dinlerim Rap de çok seviyorum; gazapizm, can bay ve volker, ben fero, ezhel, şanışer vs. bayılırım
Polis kuzum. Bu yaz izin kullanamayacak sanırım. Diğer yaza belkiEnişte ne iş yapıyor ki canım? Bakarsın auarlar bu sene birşeyler
Ceza da var sago da Zaten barışmak üzereler Sagodan favorim "galiba". Şuan da da cem Adrian ft gazapizm "kalbim çukurda" dinliyorum.sago yokmu sago
Kolay gelsin canımm ayy şimdi zor günler dmi karne hazırlığı filanGünaydın, Bonus'um bu ne nostaljiklik Sever misin böyle eski şarkıları... Özcanlar, Mahsunlar, İbolar falan
Kuzularım okuldan yeni geldim. Yeni attım kendimi eve. Bir baktım bir de ne göreyim sınıfım enerji depolamış tam tekmil beni bekliyor Okudular tabi canıma da neyse Birazdan karne hazırlamaya girişeceğim. Sizlerde ne var ne yok. Neler yaptınız bakalım
@RosSsS @imzaben @Elhan @Blue_Perii @Silent Scream @Pembeemzik
@Marskedisi
@Sadecebirisiyim banlanmış