- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
Anladım canım. Rabbim esirgesin kötülüklerden seneye gidersiniz inşallahPolis kuzum. Bu yaz izin kullanamayacak sanırım. Diğer yaza belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım. Rabbim esirgesin kötülüklerden seneye gidersiniz inşallahPolis kuzum. Bu yaz izin kullanamayacak sanırım. Diğer yaza belki
Kızzzzzz kutsiş tiramisumm senin avatar resmi mi açılmışşşş, türbanlı değil miydi türbanı atmışKolay gelsin canımm ayy şimdi zor günler dmi karne hazırlığı filan
Avatara da sıcak basmış benim gibiKızzzzzz kutsiş tiramisumm senin avatar resmi mi açılmışşşş, türbanlı değil miydi türbanı atmış
Evet ya sorma. Baya koşuşturmacalı ve malesef e okul çöktüğü için not giremiyorum
Aman onun ayağına taş değmesin de tatil eksik kalsa da olur ne yapalımAnladım canım. Rabbim esirgesin kötülüklerden seneye gidersiniz inşallah
Ahahahaxh vallahi aklımı okuyorsun Bebim bile heryerimi açasım var avatar ne yapsınAvatara da sıcak basmış benim gibi
Aminn kuzum. Olsun kadın kadınayız sorun yok :)Aman onun ayağına taş değmesin de tatil eksik kalsa da olur ne yapalım
Ahahahaxh vallahi aklımı okuyorsun Bebim bile heryerimi açasım var avatar ne yapsın
Aminn kuzum. Olsun kadın kadınayız sorun yok :)
Oda doğru :)Yo yooo bu kadar iyimser olmayın ya
Kadın kadına değiliz KK nın dışardan çok okuyucusu var.
Ahah yok kuzum o Youlost16Kızzzzzz kutsiş tiramisumm senin avatar resmi mi açılmışşşş, türbanlı değil miydi türbanı atmış
Evet ya sorma. Baya koşuşturmacalı ve malesef e okul çöktüğü için not giremiyorum
Evet o benim ikimizde aynı resmî koymuşuzAhah yok kuzum o Youlost16
Ahah yok kuzum o Youlost16
B Brunello Cicinelli beni kimseler anlamayi şunu dinleyip hipnoz oluyorum.
Kendilerini bdv de fazlasıyla belli ediyor o abiler, dayılar, amucalarYo yooo bu kadar iyimser olmayın ya
Kadın kadına değiliz KK nın dışardan çok okuyucusu var.
3 saat uyudum ancak dün gece. Deli mi dürttü bilmiyorum hala uyumadım. Yatıp zibarsam iyiydi de işte kafayı öyle buldum benBen çok daha etkili bir hipnoz yöntemi ile imtihan oldum demin. E-okula devamsızlık, not, karne görüşü, davranış notu, sınıf kitaplık listesi girmekten gözlerim kör oldu oluk oluk kan akıyor çok fenayım
Herkes kendine uygun bir hipnoz yöntemi bulmuş anlaşılan Örtmenim uyumaya niyetin yok mu, film mi izleyeceksin3 saat uyudum ancak dün gece. Deli mi dürttü bilmiyorum hala uyumadım. Yatıp zibarsam iyiydi de işte kafayı öyle buldum ben
Uyurum ya yemişim filmini bir şey de bulamadım zaten artık uykusuzluktan başım zonkluyor. Nasıl yorulduysam var olduğunu bilmediğim yerlerim bile ağrıyorHerkes kendine uygun bir hipnoz yöntemi bulmuş anlaşılan Örtmenim uyumaya niyetin yok mu, film mi izleyeceksin
Bunun sebebi var cünkiiii
Acaba nedür nedürBunun sebebi var cünkiiii