- 9 Eylül 2018
- 5.480
- 24.411
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
Sen verirsin de afiyet olmaz mi hic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen verirsin de afiyet olmaz mi hic
Biz canlıyız yaşıyoruz tabi buna yaşamak denirse (film gibi müziği) Şaka bir yana hoşgeldin kuzu kimlerdensin bakalım
Günaydın
Şununla haftaya başladım siz de nasiplenin
Yok kuzu hic yemedum;(eşime dedim sen yedin mi bana dedi senden cok yedim
Canım cekti dedin ya abla yediysen sorun yok☺☺
ABlacım özür dilerim o zaman hakkını helal etYok kuzu hic yemedum;(
Oo esmoşum şimdi girdim siteye burda mı takılıyoruz nasılsınız kızlaaar
Kız ben 4 yıllık evliyim bende çocuk yok bu ne hız 26 yaşıma yeni girdim 26 demek tuhaf geliyor o yüzden ama evet 26 yaşımdayım Öğretmenim. Bir bahtsız Cici'yim işte Hoşgeldin topiğimizehoş bulduk canım 24yaşındayım 9 aylık felan evliyim henüz çoxuk yok ama istiyorum. çalışıyorum öyle canım :) sen naparsın
Allah kahretmesin son hafta herkesin sınıfı azalır benimki üstüne çoğaldı. Herkes gelmiş, geldiği gibi bir öğrencim de kuzenini getirmiş. 1 hafta misafir öğrencim olacak. Neden sürekli herkes Mersin'e giderken ben gidiyorum tersine acabaB Brunello Cicinelli ne yaptın bakalimm çocuklar geldi mi? Şimdilik 4 öğrencim var ne diye geldiniz ki dedim
Kız ben 4 yıllık evliyim bende çocuk yok bu ne hız 26 yaşıma yeni girdim 26 demek tuhaf geliyor o yüzden ama evet 26 yaşımdayım Öğretmenim. Bir bahtsız Cici'yim işte Hoşgeldin topiğimize
Günaydın
Şununla haftaya başladım siz de nasiplenin
Kertenkeleler kaybolmuş :) sessizliği bozayım bari :)
Kuzularım okuldan yeni geldim. Yeni attım kendimi eve. Bir baktım bir de ne göreyim sınıfım enerji depolamış tam tekmil beni bekliyor Okudular tabi canıma da neyse Birazdan karne hazırlamaya girişeceğim. Sizlerde ne var ne yok. Neler yaptınız bakalımOo esmoşum şimdi girdim siteye burda mı takılıyoruz nasılsınız kızlaaar
Ben 26 yım ama bende 76 hissediyorum hatta belki 86,belki de 96 Moralim bozuk kuzum bugünlerde ondan böyle bir depresif mod var üzerimde Olursa tıpış tıpış yürür tabi, Rabbim isteyen herkesi bu sevinçle mükafatlandırsın Eee neler yaparsın bakalım gündelik hayatında, kimlerdensinbanane kız olsun işte tıpış tıpış yürür büyür baNAda 24 tuhaf geliyor kendimi hala 20 gibi hissediyorum yılların çabk geçmesi haksızlık kendine niye bahtsız dedin kuzucuuk
bideee köpüşüm var tatlımı tatlıı
Bizin kız anannede kaldı,oğlan gitti okula oğretmen yarın isterseniz gelmeyin demiş zaten sınıfın çoğu yokmuş :) ama ben üzülüyordum adama 39 tane öğrenci var ve aşırı dar bir sınıfGünaydın, Bonus'um bu ne nostaljiklik Sever misin böyle eski şarkıları... Özcanlar, Mahsunlar, İbolar falan
Kuzularım okuldan yeni geldim. Yeni attım kendimi eve. Bir baktım bir de ne göreyim sınıfım enerji depolamış tam tekmil beni bekliyor Okudular tabi canıma da neyse Birazdan karne hazırlamaya girişeceğim. Sizlerde ne var ne yok. Neler yaptınız bakalım
ByNkoaLa Diktorya Secret Elhan Blue_Peri @Silent Scream Pembeemzik
Marskedisi
Offf çok kötü. Benim mevcut 21. 21 öğrenci ile baş etmek bile zorken 39 u düşünemiyorum. Bundan önceki sınıfım 14 kişiydi, süperdi vallahi. Ben öğrencilere de velilere de ders işliyorum gelmeyen konu kaçırır dedim. Şu karne saatine kadar ders işleyen kıl öğretmenlerdenim ama ne yapayım konu bırakamam işlenmedikBizin kız anannede kaldı,oğlan gitti okula oğretmen yarın isterseniz gelmeyin demiş zaten sınıfın çoğu yokmuş :) ama ben üzülüyordum adama 39 tane öğrenci var ve aşırı dar bir sınıf
Ben 26 yım ama bende 76 hissediyorum hatta belki 86,belki de 96 Moralim bozuk kuzum bugünlerde ondan böyle bir depresif mod var üzerimde Olursa tıpış tıpış yürür tabi, Rabbim isteyen herkesi bu sevinçle mükafatlandırsın Eee neler yaparsın bakalım gündelik hayatında, kimlerdensin
Yaa denir ya kimlerdensin, kimin kızısın, in misin, cin misin hesabı lafın gelişi yani Ne işinde çalışıyorsun kuzum. Çıkış 19.30 geçmişDüzelir insallah okullar tatil olcak yehuu amin canım :)
gündelik hayatım sabah 8 akşam 7:30 iş yeri ve burası nasıl kimlerdenim kız o soruyu anlamadım
Yaa denir ya kimlerdensin, kimin kızısın, in misin, cin misin hesabı lafın gelişi yani Ne işinde çalışıyorsun kuzum. Çıkış 19.30 geçmiş