• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz canlıyız yaşıyoruz tabi buna yaşamak denirse (film gibi müziği) :KK14: :KK70:Şaka bir yana hoşgeldin kuzu kimlerdensin bakalım :halay:

hoş bulduk canım 24yaşındayım 9 aylık felan evliyim henüz çoxuk yok ama istiyorum. çalışıyorum öyle canım :) sen naparsın :D

hoş bulduk canım 24yaşındayım 9 aylık felan evliyim henüz çoxuk yok ama istiyorum. çalışıyorum öyle canım :) sen naparsın :KK70:
Kız ben 4 yıllık evliyim bende çocuk yok bu ne hız :KK70:26 yaşıma yeni girdim 26 demek tuhaf geliyor o yüzden ama evet 26 yaşımdayım :KK8: Öğretmenim. Bir bahtsız Cici'yim işte :deli: Hoşgeldin topiğimize :KK200:

B Brunello Cicinelli ne yaptın bakalimm çocuklar geldi mi? Şimdilik 4 öğrencim var ne diye geldiniz ki dedim 😂😂
Allah kahretmesin son hafta herkesin sınıfı azalır benimki üstüne çoğaldı. Herkes gelmiş, geldiği gibi bir öğrencim de kuzenini getirmiş. 1 hafta misafir öğrencim olacak. Neden sürekli herkes Mersin'e giderken ben gidiyorum tersine acaba :KK70::KK70::rolleyes:

Kız ben 4 yıllık evliyim bende çocuk yok bu ne hız :KK70:26 yaşıma yeni girdim 26 demek tuhaf geliyor o yüzden ama evet 26 yaşımdayım :KK8: Öğretmenim. Bir bahtsız Cici'yim işte :deli: Hoşgeldin topiğimize :KK200:

banane kız :D olsun işte tıpış tıpış yürür büyür :KK200: baNAda 24 tuhaf geliyor kendimi hala 20 gibi hissediyorum yılların çabk geçmesi haksızlık :D kendine niye bahtsız dedin kuzucuuk :(
bideee köpüşüm var tatlımı tatlıı

Günaydın🦎

Şununla haftaya başladım siz de nasiplenin

Günaydın, Bonus'um bu ne nostaljiklik :KK70:Sever misin böyle eski şarkıları... Özcanlar, Mahsunlar, İbolar falan:KK8:
Kertenkeleler kaybolmuş :) sessizliği bozayım bari :)
Oo esmoşum şimdi girdim siteye burda mı takılıyoruz🙈💋 nasılsınız kızlaaar
Kuzularım okuldan yeni geldim. Yeni attım kendimi eve. Bir baktım bir de ne göreyim sınıfım enerji depolamış tam tekmil beni bekliyor :rolleyes: Okudular tabi canıma da neyse :KK70:Birazdan karne hazırlamaya girişeceğim. Sizlerde ne var ne yok. Neler yaptınız bakalım 🤗
ByNkoaLa ByNkoaLa Diktorya Secret Diktorya Secret Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. @Silent Scream Pembeemzik Pembeemzik
Marskedisi Marskedisi
@Sadecebirisiyim banlanmış o_O

Son düzenleme:
banane kız :KK70: olsun işte tıpış tıpış yürür büyür :KK200: baNAda 24 tuhaf geliyor kendimi hala 20 gibi hissediyorum yılların çabk geçmesi haksızlık :KK70: kendine niye bahtsız dedin kuzucuuk :KK43:
bideee köpüşüm var tatlımı tatlıı
Ben 26 yım ama bende 76 hissediyorum hatta belki 86,belki de 96 :KK70: Moralim bozuk kuzum bugünlerde ondan böyle bir depresif mod var üzerimde :rolleyes: Olursa tıpış tıpış yürür tabi, Rabbim isteyen herkesi bu sevinçle mükafatlandırsın :dua: Eee neler yaparsın bakalım gündelik hayatında, kimlerdensin :KK8:

Günaydın, Bonus'um bu ne nostaljiklik :KK70:Sever misin böyle eski şarkıları... Özcanlar, Mahsunlar, İbolar falan:KK8:

Kuzularım okuldan yeni geldim. Yeni attım kendimi eve. Bir baktım bir de ne göreyim sınıfım enerji depolamış tam tekmil beni bekliyor :rolleyes: Okudular tabi canıma da neyse :KK70:Birazdan karne hazırlamaya girişeceğim. Sizlerde ne var ne yok. Neler yaptınız bakalım 🤗
ByNkoaLa ByNkoaLa Diktorya Secret Diktorya Secret Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. @Silent Scream Pembeemzik Pembeemzik
Marskedisi Marskedisi
Bizin kız anannede kaldı,oğlan gitti okula oğretmen yarın isterseniz gelmeyin demiş :D zaten sınıfın çoğu yokmuş :) ama ben üzülüyordum adama 39 tane öğrenci var ve aşırı dar bir sınıf

Bizin kız anannede kaldı,oğlan gitti okula oğretmen yarın isterseniz gelmeyin demiş :KK70: zaten sınıfın çoğu yokmuş :) ama ben üzülüyordum adama 39 tane öğrenci var ve aşırı dar bir sınıf
Offf çok kötü. 🙄 Benim mevcut 21. 21 öğrenci ile baş etmek bile zorken 39 u düşünemiyorum. Bundan önceki sınıfım 14 kişiydi, süperdi vallahi. 🙃Ben öğrencilere de velilere de ders işliyorum gelmeyen konu kaçırır dedim. Şu karne saatine kadar ders işleyen kıl öğretmenlerdenim ama ne yapayım konu bırakamam işlenmedik :KK70:

Ben 26 yım ama bende 76 hissediyorum hatta belki 86,belki de 96 :KK70: Moralim bozuk kuzum bugünlerde ondan böyle bir depresif mod var üzerimde :rolleyes: Olursa tıpış tıpış yürür tabi, Rabbim isteyen herkesi bu sevinçle mükafatlandırsın :dua: Eee neler yaparsın bakalım gündelik hayatında, kimlerdensin :KK8:

Düzelir insallah okullar tatil olcak yehuu :D amin canım :)
gündelik hayatım sabah 8 akşam 7:30 iş yeri ve burası :D nasıl kimlerdenim kız o soruyu anlamadım :D

Düzelir insallah okullar tatil olcak yehuu :KK70: amin canım :)
gündelik hayatım sabah 8 akşam 7:30 iş yeri ve burası :KK70: nasıl kimlerdenim kız o soruyu anlamadım :KK70:
Yaa denir ya kimlerdensin, kimin kızısın, in misin, cin misin hesabı lafın gelişi yani :KK70: Ne işinde çalışıyorsun kuzum. Çıkış 19.30 geçmiş o_O

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back