- 14 Ocak 2012
- 11.845
- 73.784
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
Aa zumremTesadüfe bak ben de edebiyat öğretmeniyim.Cici Bursa merkezde mi çalışıyor?
Youlost16 kertenkelelerin çoğu öğretmen gibi
Mangal başında ki hep bir sıfır öndedir bende severim mangal başında olmayı :Fbenim branş kalabalıkbiz mangal basında yemeye başladık ateş sönmedi ama biz eti bitirdik
merkez değilde Nilüfer diye biliyorumöğretmenlerin gücü adınaaaa
Anavigim bir ben bu sene mangal ydimbende attım bi makine piknikte dere vardı bulaşıkları orda elden geçirdim
aynen yarım
ablam gel sana da yapalım
Gemliğe yakında olsa bana bayağı uzaksın ama ciciye yakınsın
bende öğretmenim
Ben minik meleklerimMinik Duduklu Tencere meslektaşım ben sınıf öğretmeniyim. Nilüfer'denim. Zümre olamadık ama meslektaşız. İnşallah dediğin gibi şu haftayı alnımızın akıyla geçirip bitirelim Bu arada eşim bugün izinli olduğu için ara ara bakıyorum ama okuyorum. Döndüğümde alıntılayacağım
eşime dedim sen yedin mi bana dedi senden cok yedimMangal başında ki hep bir sıfır öndedir bende severim mangal başında olmayı :F
Canım cekti dedin ya abla yediysen sorun yokAnavigim bir ben bu sene mangal ydimsanirim
Sen verirsin de afiyet olmaz mi hicAfiyet olsun seker parem
Kuzum ben Elhan'ı etiketleyeceğime seni etiketlemişim ya kusura bakma, şimdi aynı msjı kopyalayıp onu etiketleyeceğimBen minik meleklerim
Tontriko nuin aslını yaşatmak içinKuzum ben Elhan'ı etiketleyeceğime seni etiketlemişim ya kusura bakma, şimdi aynı msjı kopyalayıp onu etiketleyeceğimCidden yaşlanıyor olmalıyım Neden isim değiştirdin minişim, gerçi böyle de çok yakışmış hani
O neydi kız bismillahTontriko nuin aslını yaşatmak içintören yaptım
Kuzummm vallahi hep alışveriş ile geçti. Daha yeni geldik akşam yemeğini bu saatte yiyeceğiz ona giriştim şimdiEşinle dolu dolu güzel bi gün geçirmişsindir umarım B Brunello Cicinelli ❤
Totem yerine tören yazmışım ciciO neydi kız bismillahNe töreni ulee bizi de davet edeydin
Bende yok çünkü pek az filmin sonunu getirebilmişimdirKuzummm vallahi hep alışveriş ile geçti. Daha yeni geldik akşam yemeğini bu saatte yiyeceğiz ona giriştim şimdiSonra film izleriz meyve çerez atıştırmaca işte. Var mı güzel film tavsiyesi olanlar kertenkelelere layık olanlarından
Valla ben evelsi gün Forrest Gump izledim hala etkisindeyim. Çok seviyorum o filmi izlemediyseniz izleyin. Romantik bir film değil ama çok güzel. Hafif gerilim severim derseniz ve izlemediyseniz 6. His (sixth sense) nostaljik filmleri severim dersen Ghost, içinde çocukların geçtiği film severim dersen Hugo, sevdiğin türü söyle ben daha yazarımKuzummm vallahi hep alışveriş ile geçti. Daha yeni geldik akşam yemeğini bu saatte yiyeceğiz ona giriştim şimdiSonra film izleriz meyve çerez atıştırmaca işte. Var mı güzel film tavsiyesi olanlar kertenkelelere layık olanlarından
Yaaa muhteşem bir izleyicisin. Forrest gump dışında tüm dediklerinin hayranıyım özellikle 6.hissin. Bir Forrest gump izlemedim ama olabilir bak bir diyeyim eşime. Bende size çocuk büyütme rehberini önereyim. Asla babalık kumaşı olmayan çapkın bir adamın bir babaya dönüşme yolculuğu hem çok komik hem çok duygusal.Valla ben evelsi gün Forrest Gump izledim hala etkisindeyim. Çok seviyorum o filmi izlemediyseniz izleyin. Romantik bir film değil ama çok güzel. Hafif gerilim severim derseniz ve izlemediyseniz 6. His (sixth sense) nostaljik filmleri severim dersen Ghost, içinde çocukların geçtiği film severim dersen Hugo, sevdiğin türü söyle ben daha yazarım
Aslinda güzele benziyor. Biz eşimle daha ziyade aksiyon bilimkurgu imdb top 250 tarzında takılıyoruzYaaa muhteşem bir izleyicisin. Forrest gump dışında tüm dediklerinin hayranıyım özellikle 6.hissin. Bir Forrest gump izlemedim ama olabilir bak bir diyeyim eşime. Bende size çocuk büyütme rehberini önereyim. Asla babalık kumaşı olmayan çapkın bir adamın bir babaya dönüşme yolculuğu hem çok komik hem çok duygusal.
Biz de eşimle hızlı ve öfkeli serisini izledik bak aklıma geldi başka arabalı filmler de önerebilirim istersen B Brunello CicinelliAslinda güzele benziyor. Biz eşimle daha ziyade aksiyon bilimkurgu imdb top 250 tarzında takılıyoruzbak aksiyon seversen Bourne serisi var ajan filmi. Hafif melankolik film severim dersen Her, bilimkurgu severim dersen yine limitless, Tarantino tarzı severim dersen django (zincirsiz)
Memnun oldum öğretmenim. Hepimize kolaylıklar diliyorum.Elhan Meslektaşım ben sınıf öğretmeniyim. Nilüfer'denim. Zümre olamadık ama meslektaşız. İnşallah dediğin gibi şu haftayı alnımızın akıyla geçirip bitirelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?