Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoşbulduk kutsal Şükür yuvarlaniyorim sen nasılsın

Ben de kendimi yeni buldum kuzum iyilik ya n olsun çoluk çocuk koca ev uğraş dur sen nasilsin bakalım
Nerdeydin ki anca buldun kendini Bende okul-ev uğraşıp duruyorum karizmatik kadınım. Bayram tatili bitti yarın ders başı Son 1 hafta... Sonra başlasın tatil
Arizona falan deyince anlamadım ne oluyor meğer geyikmis

Bir Selam cakayim nasılsınız
Hoşgeldin minikkkk. Arizona'yı ayağınıza getirdim. Hizmette sınır yok gördüğün gibi. Sende ne var ne yok. Necisin kimlerdensin
B Brunello Cicinelli ' mmmmm topikler sensiz çok sessiz
Yaa ahahBenimki bilgisayarda birşey hallediyor iki ara bir derede gireyim bakayım neler dönüyor dedim Benim policeman den talimat geldi kayınpedere gidecekmişiz. Hazırlanacağım ama çok üşeniyorum

Ben yemek topigiinde başı boş kalmış biriyim kimsecik kalmadı orda herkes memlekette hala sanırım

Bişey yaptığım yok kızı uyutacagim uyursa sonra işlere başlarım artık ikinci makina çalışacak bugün belki 3 de olabilir

Yoruldu m yiaaa daha bulaşık kar beni bekliyor

Onsiz hersey yarim
Hahahshshsjabsgsj

Oooo myy good
Useniyorsun öyleyse yarin haahhahahahaha
Hayat felsefefelsefem

İyi bende Şükür evdeyim bayramı bitirdik okulun bitmesini bekliyoruz sen de ne var ne yok
Grupta bir meslektaş buldum gibi ben de bir haftayı ardından seminerleri bekliyorum. Temmuzla beraber tatile başlayacağız inşallah.
Merkezde değil yakın Gemlik'te oturuyorum. Şimdilik hiç sayfam olmadı ama dertsiz insan olmuyor bir bakmısım ben de akıl arıyor olabilirim.
Çok havalı , enteresan bir başlığımız olmuş ellerine sağlık cici. Sanırım sen de ogretmensin branş mı? Bakarsın zümre oluruz.

Öğretmen değilim abla iki tane öğrenci var bende

Bende bilmiyorum nerelerdeydim oh yaşasın tatil senin için cicim ben de tatilde ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum

Dunde biz denizde idik bir dünya yıkanacak vardı bugün bir posta attım şimdi sıradakiler geçeceği inşallah
bende attım bi makine piknikte dere vardı bulaşıkları orda elden geçirdim
Onsiz hersey yarim
Hahahshshsjabsgsj
aynen yarım
Canim da bir mangal cekti:)
ablam gel sana da yapalım
Gemliğe yakında olsa bana bayağı uzaksın ama ciciye yakınsın
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. hizuran edebiyat öğretmeni B Brunello Cicinelli de sınıf öğretmeni yanlış bilmiyorsam
bende öğretmenim

bende attım bi makine piknikte dere vardı bulaşıkları orda elden geçirdim
aynen yarım
ablam gel sana da yapalım
Gemliğe yakında olsa bana bayağı uzaksın ama ciciye yakınsın
bende öğretmenim
Sen ne ogretmenisin bilmiyordim

Piknik çok keyifli oluyor ya en vuzel kısmı hazirladigin herysein masada olup tam yenmeye başladığın an

Sen ne ogretmenisin bilmiyordim

Piknik çok keyifli oluyor ya en vuzel kısmı hazirladigin herysein masada olup tam yenmeye başladığın an
benim branş kalabalık biz mangal basında yemeye başladık ateş sönmedi ama biz eti bitirdik
Tesadüfe bak ben de edebiyat öğretmeniyim. Cici Bursa merkezde mi çalışıyor?
Youlost16 kertenkelelerin çoğu öğretmen gibi
merkez değilde Nilüfer diye biliyorum öğretmenlerin gücü adınaaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…