- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.500
- 698
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
Hoşbulduk kutsal Şükür yuvarlaniyorim sen nasılsınbursadanmısın Peki sende
Benim bi paylaşımım var ama profilimi kapattım
selam canikom❤
gurbet gerçekten zor ben aileme yarim saatlik mesafede oturuyorum şükür
günaydın mı desem tünaydın mı bilemedimbence tadını çıkar alevli şortunu giymen yeter
selam minikimmm nasılsın hosgeldin❤
cicisiz olmuyo diyosun
Nerdeydin ki anca buldun kendiniBen de kendimi yeni buldum kuzumiyilik ya n olsun çoluk çocuk koca ev uğraş dur sen nasilsin bakalım
Hoşgeldin minikkkk. Arizona'yı ayağınıza getirdim. Hizmette sınır yok gördüğün gibi. Sende ne var ne yok. Necisin kimlerdensinArizona falan deyince anlamadım ne oluyor meğer geyikmis
Bir Selam cakayimnasılsınız
Yaa ahah
Bende şükür iyiyim piknikten geldim Yorgun’umHoşbulduk kutsal Şükür yuvarlaniyorim sen nasılsın
Ben yemek topigiinde başı boş kalmış biriyim kimsecik kalmadı orda herkes memlekette hala sanırımNerdeydin ki anca buldun kendiniBende okul-ev uğraşıp duruyorum karizmatik kadınım. Bayram tatili bitti yarın ders başı Son 1 hafta... Sonra başlasın tatil
Hoşgeldin minikkkk. Arizona'yı ayağınıza getirdim. Hizmette sınır yok gördüğün gibi. Sende ne var ne yok. Necisin kimlerdensin
Yaa ahahBenimki bilgisayarda birşey hallediyor iki ara bir derede gireyim bakayım neler dönüyor dedim Benim policeman den talimat geldi kayınpedere gidecekmişiz. Hazırlanacağım ama çok üşeniyorum
Dunde biz denizde idik bir dünya yıkanacak vardı bugün bir posta attım şimdi sıradakiler geçeceği inşallahBende şükür iyiyim piknikten geldim Yorgun’um
Onsiz hersey yarimbursadanmısın Peki sende
selam canikom❤
günaydın mı desem tünaydın mı bilemedimbence tadını çıkar alevli şortunu giymen yeter
cicisiz olmuyo diyosun
Canim da bir mangal cekti:)Bende şükür iyiyim piknikten geldim Yorgun’um
Gezmek olunca sinir tanımamMaşallah sen hızlısın anacim
Oooo myy goodNerdeydin ki anca buldun kendiniBende okul-ev uğraşıp duruyorum karizmatik kadınım. Bayram tatili bitti yarın ders başı Son 1 hafta... Sonra başlasın tatil
Hoşgeldin minikkkk. Arizona'yı ayağınıza getirdim. Hizmette sınır yok gördüğün gibi. Sende ne var ne yok. Necisin kimlerdensin
Yaa ahahBenimki bilgisayarda birşey hallediyor iki ara bir derede gireyim bakayım neler dönüyor dedim Benim policeman den talimat geldi kayınpedere gidecekmişiz. Hazırlanacağım ama çok üşeniyorum
Grupta bir meslektaş buldum gibi ben de bir haftayı ardından seminerleri bekliyorum. Temmuzla beraber tatile başlayacağız inşallah.İyi bende Şükür evdeyim bayramı bitirdik okulun bitmesini bekliyoruzsen de ne var ne yok
Merkezde değil yakın Gemlik'te oturuyorum. Şimdilik hiç sayfam olmadı ama dertsiz insan olmuyor bir bakmısım ben de akıl arıyor olabilirim.bursadanmısın Peki sende
selam canikom❤
cicisiz olmuyo diyosun
Çok havalı , enteresan bir başlığımız olmuş ellerine sağlık cici. Sanırım sen de ogretmensin branş mı? Bakarsın zümre oluruz.Nerdeydin ki anca buldun kendiniBende okul-ev uğraşıp duruyorum karizmatik kadınım. Bayram tatili bitti yarın ders başı Son 1 hafta... Sonra başlasın tatil
Öğretmen değilim abla iki tane öğrenci var bendeGrupta bir meslektaş buldum gibi ben de bir haftayı ardından seminerleri bekliyorum. Temmuzla beraber tatile başlayacağız inşallah.
Merkezde değil yakın Gemlik'te oturuyorum. Şimdilik hiç sayfam olmadı ama dertsiz insan olmuyor bir bakmısım ben de akıl arıyor olabilirim.
Çok havalı , enteresan bir başlığımız olmuş ellerine sağlık cici. Sanırım sen de ogretmensin branş mı? Bakarsın zümre oluruz.
Başarılı bir şekilde eğitim dönemini kapatmanızı diliyorum. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.Öğretmen değilim abla iki tane öğrenci var bende
Bende bilmiyorum nerelerdeydimNerdeydin ki anca buldun kendiniBende okul-ev uğraşıp duruyorum karizmatik kadınım. Bayram tatili bitti yarın ders başı Son 1 hafta... Sonra başlasın tatil
bende attım bi makine piknikte dere vardı bulaşıkları orda elden geçirdimDunde biz denizde idik bir dünya yıkanacak vardı bugün bir posta attım şimdi sıradakiler geçeceği inşallah
aynen yarımOnsiz hersey yarim
Hahahshshsjabsgsj
ablam gel sana da yapalımCanim da bir mangal cekti:)
Gemliğe yakında olsa bana bayağı uzaksın ama ciciye yakınsınGrupta bir meslektaş buldum gibi ben de bir haftayı ardından seminerleri bekliyorum. Temmuzla beraber tatile başlayacağız inşallah.
Merkezde değil yakın Gemlik'te oturuyorum. Şimdilik hiç sayfam olmadı ama dertsiz insan olmuyor bir bakmısım ben de akıl arıyor olabilirim.
Çok havalı , enteresan bir başlığımız olmuş ellerine sağlık cici. Sanırım sen de ogretmensin branş mı? Bakarsın zümre oluruz.
bende öğretmenim
Sen ne ogretmenisin bilmiyordimbende attım bi makine piknikte dere vardı bulaşıkları orda elden geçirdim
aynen yarım
ablam gel sana da yapalım
Gemliğe yakında olsa bana bayağı uzaksın ama ciciye yakınsın
bende öğretmenim
Tesadüfe bak ben de edebiyat öğretmeniyim.
Nerde yaşadıklarını bilmiyorumTesadüfe bak ben de edebiyat öğretmeniyim.Cici Bursa merkezde mi çalışıyor?
Youlost16 kertenkelelerin çoğu öğretmen gibi
benim branş kalabalıkSen ne ogretmenisin bilmiyordim
Piknik çok keyifli oluyor ya en vuzel kısmı hazirladigin herysein masada olup tam yenmeye başladığın an
merkez değilde Nilüfer diye biliyorumTesadüfe bak ben de edebiyat öğretmeniyim.Cici Bursa merkezde mi çalışıyor?
Youlost16 kertenkelelerin çoğu öğretmen gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?