- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
Burdayım kuzu....hacı haciyi Mekke'de biz de kendimizi Arizonanin çöllerinde bulmusak ablam...Elhan Meriyim abla sendemi burdasan
Heycandan şive yapmışam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdayım kuzu....hacı haciyi Mekke'de biz de kendimizi Arizonanin çöllerinde bulmusak ablam...Elhan Meriyim abla sendemi burdasan
Heycandan şive yapmışam
Hemen organize oluruz bizHayır ne ara böyle femiliy oldunuz
Bence antepeİzmir e küçük Suriye mi deniyor
Merak ettim ne koymus suteGünaydın kızlar nasılsınız bakalım? Biz kahvaltı ettik. Çay keyfi yapıyorum. Oğlum sütün içine bir şeyler karıştırıp duruyor bakmak istemiyorum şu an eşim enteresan bir şekilde erken uyandı şaşkınım bir taraftan dur bakalım.
Biber, domates, reçel, zeytin işte bulduğu bütün kahvaltılıklardanMerak ettim ne koymus sute
Afferin ona:)Biber, domates, reçel, zeytin işte bulduğu bütün kahvaltılıklardan
Ben de kendimi yeni buldum kuzum iyilik ya n olsun çoluk çocuk koca ev uğraş dur sen nasilsin bakalımKertenkelelerim günaydınnnn
Yeni gelen kertenkeleler Elhan @Bonus hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz Etiket beklemeden hep gelin
@Pembeemzik Silent Scream kuzular siz nerelerdesiniz ya, yüzünüzü gören cennetlik ne var ne yok?
Youlost16 kuzum torpilliler var ama inan torpilsiz de oluyor. Bize 2.girişte nasip oldu ama oldu. O yüzden modunu düşürmesin hiç.
TÜM KERTENKELELERİME: Bugün kocam evde adamla ne yapacağımı şaşırdım, ne yapsam acaba hazır izni yanmamış çok heyecanlandım en iyisi kavga çıkarıp trip atayım
Ooooo ellerine sağlık tatlım :)
Hoşgeldin minik iyiyiz sen nasilsinArizona falan deyince anlamadım ne oluyor meğer geyikmis
Bir Selam cakayim nasılsınız
İyi bende Şükür evdeyim bayramı bitirdik okulun bitmesini bekliyoruz sen de ne var ne yokHoşgeldin minik iyiyiz sen nasilsin
Bende okulu bitirdim bayramı bitirdim tatili bitirdim eve dönüyorum şimdiİyi bende Şükür evdeyim bayramı bitirdik okulun bitmesini bekliyoruz sen de ne var ne yok
bursadanmısın Peki sendeHoş buldum...Bursa'yı çok seven bir Antepliyim.
Bence de güzel olur..İfşalık bir konum da yok....Hani kayınvalide gorumcekli paylaşimim olsaydı cekinebilirdim
selam canikom❤Selamlar bu arada kizlaaaar :)
gurbet gerçekten zor ben aileme yarim saatlik mesafede oturuyorum şükürTatil bitti beni şimdiden üzüntü bastı anamın evi pek rahattı kardeşim,çocuklar dolu dolu geçmişti günler.. azcık yakın otursaydım aileme iyiydi gurbet zor..
günaydın mı desem tünaydın mı bilemedim bence tadını çıkar alevli şortunu giymen yeterKertenkelelerim günaydınnnn
Yeni gelen kertenkeleler Elhan @Bonus hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz Etiket beklemeden hep gelin
@Pembeemzik Silent Scream kuzular siz nerelerdesiniz ya, yüzünüzü gören cennetlik ne var ne yok?
Youlost16 kuzum torpilliler var ama inan torpilsiz de oluyor. Bize 2.girişte nasip oldu ama oldu. O yüzden modunu düşürmesin hiç.
TÜM KERTENKELELERİME: Bugün kocam evde adamla ne yapacağımı şaşırdım, ne yapsam acaba hazır izni yanmamış çok heyecanlandım en iyisi kavga çıkarıp trip atayım
selam minikimmm nasılsın hosgeldinArizona falan deyince anlamadım ne oluyor meğer geyikmis
Bir Selam cakayim nasılsınız
cicisiz olmuyo diyosunB Brunello Cicinelli ' mmmmm topikler sensiz çok sessiz
Maşallah sen hızlısın anacimBende okulu bitirdim bayramı bitirdim tatili bitirdim eve dönüyorum şimdi