• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
IMAG1839.jpg
Topikin muzırı seçilirmişim bı bakmişın :deli:

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım? Biz kahvaltı ettik. Çay keyfi yapıyorum. Oğlum sütün içine bir şeyler karıştırıp duruyor bakmak istemiyorum şu an😂 eşim enteresan bir şekilde erken uyandı şaşkınım bir taraftan dur bakalım.
Merak ettim ne koymus sute

Kertenkelelerim günaydınnnn 😍
Yeni gelen kertenkeleler Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. @Bonus hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz :KK19: Etiket beklemeden hep gelin :KK200:
@Pembeemzik Silent Scream Silent Scream kuzular siz nerelerdesiniz ya, yüzünüzü gören cennetlik ne var ne yok?
Youlost16 Youlost16 kuzum torpilliler var ama inan torpilsiz de oluyor. Bize 2.girişte nasip oldu ama oldu. O yüzden modunu düşürmesin hiç.
TÜM KERTENKELELERİME: Bugün kocam evde adamla ne yapacağımı şaşırdım, ne yapsam acaba hazır izni yanmamış çok heyecanlandım en iyisi kavga çıkarıp trip atayım :KK70: :KK70::rolleyes:
Ben de kendimi yeni buldum kuzum 😂😂 iyilik ya n olsun çoluk çocuk koca ev uğraş dur sen nasilsin bakalım 😍😜

:olamaz::KK8:
Hoş buldum...Bursa'yı çok seven bir Antepliyim. 😄

Bence de güzel olur..İfşalık bir konum da yok....Hani kayınvalide gorumcekli paylaşimim olsaydı cekinebilirdim😨
bursadanmısın Peki sende 😍😍

Benim bi paylaşımım var ama profilimi kapattım🤣🤣
Selamlar bu arada kizlaaaar :)
selam canikom❤
Tatil bitti beni şimdiden üzüntü bastı :olamaz: anamın evi pek rahattı kardeşim,çocuklar dolu dolu geçmişti günler.. azcık yakın otursaydım aileme iyiydi gurbet zor..
gurbet gerçekten zor ben aileme yarim saatlik mesafede oturuyorum şükür
Kertenkelelerim günaydınnnn 😍
Yeni gelen kertenkeleler Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. @Bonus hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz :KK19: Etiket beklemeden hep gelin :KK200:
@Pembeemzik Silent Scream Silent Scream kuzular siz nerelerdesiniz ya, yüzünüzü gören cennetlik ne var ne yok?
Youlost16 Youlost16 kuzum torpilliler var ama inan torpilsiz de oluyor. Bize 2.girişte nasip oldu ama oldu. O yüzden modunu düşürmesin hiç.
TÜM KERTENKELELERİME: Bugün kocam evde adamla ne yapacağımı şaşırdım, ne yapsam acaba hazır izni yanmamış çok heyecanlandım en iyisi kavga çıkarıp trip atayım :KK70: :KK70::rolleyes:
günaydın mı desem tünaydın mı bilemedim 😂😂 bence tadını çıkar alevli şortunu giymen yeter:olamaz::olamaz:
Arizona falan deyince anlamadım ne oluyor meğer geyikmis 😂

Bir Selam cakayim :cool: nasılsınız :KK45:
selam minikimmm nasılsın hosgeldin 😍❤️
B Brunello Cicinelli ' mmmmm topikler sensiz çok sessiz :KK70:
cicisiz olmuyo diyosun 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back