• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tatil bitti beni şimdiden üzüntü bastı :olamaz: anamın evi pek rahattı kardeşim,çocuklar dolu dolu geçmişti günler.. azcık yakın otursaydım aileme iyiydi gurbet zor..
Seni çok iyi anlayabiliyorum canmmm
İns gurbet olayyiniz hemen biter
Bizim bitti ama keşke bitmeseydi mi diyorum bazen :D

Seni çok iyi anlayabiliyorum canmmm
İns gurbet olayyiniz hemen biter
Bizim bitti ama keşke bitmeseydi mi diyorum bazen :KK70:
Ya neden ki ? Bizim aramızda 3saat var. Kışın çocukların okulu yüzünden gidemiyorum anca yazın. Annemde çalışıyor gelemiyor. Temmuz başı tatilde buluşcaz artık. Sonra birazda ben giderim.. ama aileme yakın şöyle yarım saatlik mesafede olmayı çok isterdim. Bizim gurbet işi bitmez 9senedir eşim aynı yerde çalışıyor anca emekli olursa :KK70:

Ya neden ki ? Bizim aramızda 3saat var. Kışın çocukların okulu yüzünden gidemiyorum anca yazın. Annemde çalışıyor gelemiyor. Yemmuz başı tatilde buluşcaz artık. Sonra birazda ben giderim.. ama aileme yakın şöyle yarıö saatlik mesafede olmayı çok isterdim. Bizim gurbet işi bitmez 9senedir eşim aynı yerde çalışıyor anca emekli olursa :KK70:
Bazen uzaklık daha iyi gbi geliyor bana
Uç sene ailelerden uzkaya oturduk daha mutluyduk :D uç senedir de ailelerin yanındayız adamda bi kendini salmislik bi bosvermislik oluştu :D
Annem herseyime koşturduğu için annen alsın annenle git annenle yap gbi cumleleer duyuyorum :)

Bazen uzaklık daha iyi gbi geliyor bana
Uç sene ailelerden uzkaya oturduk daha mutluyduk :KK70: uç senedir de ailelerin yanındayız adamda bi kendini salmislik bi bosvermislik oluştu :KK70:
Annem herseyime koşturduğu için annen alsın annenle git annenle yap gbi cumleleer duyuyorum :)
Ah bem şuanda da aynıyım ki :D ehliyet almadan her işime koşan adam artık kendin git,kendin yap diyor. Benide bunlar bunalttı sanırım. Her yere,özelliklede hastaneye el kadar bebekle tek gitmek zorunda kalıyorum. Azcık yorulduğumda şu çocuğa bak diyeceğim ananne babanne istiyor insan ama malesef.. sağlık olsun artık alışmaya çalışıyorum 9senedir ama pek beceremedim

ee51fe6b44dabbdfb97b25d9959c25a5--fun-search.jpg

Hayırlı olsun 💜

Ah bem şuanda da aynıyım ki :KK70: ehliyet almadan her işime koşan adam artık kendin git,kendin yap diyor. Benide bunlar bunalttı sanırım. Her yere,özelliklede hastaneye el kadar bebekle tek gitmek zorunda kalıyorum. Azcık yorulduğumda şu çocuğa bak diyeceğim ananne babanne istiyor insan ama malesef.. sağlık olsun artık alışmaya çalışıyorum 9senedir ama pek beceremedim
Ahahahah araba isine hic girmiuorm bile canmmm şuraya gidicem derm arabayla isi olur sunj yapiver derm al arabayı der keyfine gore kendisi keyfine gore bana yollar :D orası apayrı bi olay :D
İki minicik bebekle neler cektm neler :D :D şimdi büyüdüler de daha rahatim :D

Kertenkelelerim günaydınnnn 😍
Yeni gelen kertenkeleler Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Bonus Bonus hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz :KK19: Etiket beklemeden hep gelin :KK200:
Pembeemzik Pembeemzik Silent Scream Silent Scream kuzular siz nerelerdesiniz ya, yüzünüzü gören cennetlik ne var ne yok?
Youlost16 Youlost16 kuzum torpilliler var ama inan torpilsiz de oluyor. Bize 2.girişte nasip oldu ama oldu. O yüzden modunu düşürmesin hiç.
TÜM KERTENKELELERİME: Bugün kocam evde adamla ne yapacağımı şaşırdım, ne yapsam acaba hazır izni yanmamış çok heyecanlandım en iyisi kavga çıkarıp trip atayım :KK70: :KK70::rolleyes:

Yeni gelen kertenkeleler Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Bonus Bonus hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz :KK19: Etiket beklemeden hep gelin :KK200:
Pembeemzik Pembeemzik Silent Scream Silent Scream kuzular siz nerelerdesiniz ya, yüzünüzü gören cennetlik ne var ne yok?
Youlost16 Youlost16 kuzum torpilliler var ama inan torpilsiz de oluyor. Bize 2.girişte nasip oldu ama oldu. O yüzden modunu düşürmesin hiç.
TÜM KERTENKELELERİME: Bugün kocam evde adamla ne yapacağımı şaşırdım, ne yapsam acaba hazır izni yanmamış çok heyecanlandım en iyisi kavga çıkarıp trip atayım :KK70: :KK70::rolleyes:
Ahahahahah git başbaşa kahvaltı yap sonra gez dolaş :D tribne bandirma
Girmuyom gormuyom diyon görünce trib moda gecion :D

Yakından tanımıyorum hepinizi ama ismen biliyorum görüyorum.

Arizonaya teee istanbuldan yazıyorum 34 yaşındayım çoluk çocukluyum.
Diyet topiğimizde yeteri kadar geyik yaptığım için bu bölüme gelmeye hacet olmuyor normalde.

Başlığı görünce bi daldım işte.

Koca evdeyse ne yapacağını da bize sorma kız :KK8:

Yakından tanımıyorum hepinizi ama ismen biliyorum görüyorum.

Arizonaya teee istanbuldan yazıyorum 34 yaşındayım çoluk çocukluyum.
Diyet topiğimizde yeteri kadar geyik yaptığım için bu bölüme gelmeye hacet olmuyor normalde.

Başlığı görünce bi daldım işte.
İyi yaptın abla her zaman bekleriz kertenkele ailesi olarak seni görmekten mutluluk duyarız :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back