- 14 Ocak 2012
- 11.845
- 73.782
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
Kadınlar plajı olacak ya alevli sortumla gelecem dedim. Ha imkan yoksa alevli hasema giyerim bakBana haşema ayır
Artık zamanı gelmiş sanki çocuğunKuzum bizde üniversitede beraber okuduk. 4 yıllık evliyim. Toplam 7 yıldır aynı evi paylaşıyoruz
Aahhaha alevli şort olur. Çeşitlerimiz;Ben alevli şort giysem olur muiçsem içsem çay içerim çayın içine iki zeytin atarım öyle yapayım ben
Artık zamanı gelmiş sanki çocuğun
Bunu duyan Cici topiği hiç açmamış hatta kk nın varlığından bile haberi yokmuş gibi davranmaya başladı, çayını demledi herşeyden habersiz Ali Baba ve Yedi Cüceler izliyor
Ben de meslekten dolayı sürekli çocukları sayardım herhalde sayı tam mı diyeBunu duyan Cici topiği hiç açmamış hatta kk nın varlığından bile haberi yokmuş gibi davranmaya başladı, çayını demledi herşeyden habersiz Ali Baba ve Yedi Cüceler izliyor
Bilmiyorum ki ne zaman cesaret edeceğim ya sizler şu çocuk olayına nasıl cesaret ettiniz. Aynaya bakıyorum bende anne tipi yok. Sanki çocuğumla bir yere gitsem çocuğu orda unutur dönerim gibi bir tip var bende
Benden olduysa herkesten olur. Gerçi benden oldu mu hala emin değilim dur bakalımBunu duyan Cici topiği hiç açmamış hatta kk nın varlığından bile haberi yokmuş gibi davranmaya başladı, çayını demledi herşeyden habersiz Ali Baba ve Yedi Cüceler izliyor
Bilmiyorum ki ne zaman cesaret edeceğim ya sizler şu çocuk olayına nasıl cesaret ettiniz. Aynaya bakıyorum bende anne tipi yok. Sanki çocuğumla bir yere gitsem çocuğu orda unutur dönerim gibi bir tip var bende
Meslek hastalığının çocuğum üzerindeki etkilerine hiç değinmiyorum bile. Eve girdiğimde ya ayağa kalkmazsa çocuk, vallahi karışmamBen de meslekten dolayı sürekli çocukları sayardım herhalde sayı tam mı diye
Alev alev yandığım doğruuAahhaha alevli şort olur. Çeşitlerimiz;
Alevli şort
Alevli bikini
Alevli mayokini
Alevli haşema
Alevli fitness taytı
Birini giymek mecburi. Bedenler mevcut. Şimdiden ayırtınız.
İçecekler; margeretta, viski, çay, zemzem. Ne içerseniz için içine zeytin atılacaktır.
Yaza bomba gibi gireceğiz
Okul bitince senden alev elev topiğini beklerizOoo hemde ne. Grubun adını "Alev Alev" olarak değiştireceğim, giyeceğiz bikinileri geçeceğiz topiğin başına, serseri serbest stili danslarımız ve bir yanda da margerattalarımızı yudumlarken geyiğin dibine vuracağız
Onu 6 yaşından sonra öğretirsin. 0-5 yaşta deneme bileMeslek hastalığının çocuğum üzerindeki etkilerine hiç değinmiyorum bile. Eve girdiğimde ya ayağa kalkmazsa çocuk, vallahi karışmam
Ajajshsha 3 yaşında şirin geliyorsa o çocuk şirindir açık ve net. Çünkü 3 yaş çocuğu iticiliğine inanırım. The Walking Dead zombileri misali heryere saldıran minik yavru zombiler gibi oluyorlar o yaşta. Bir de malum şu 2 3 yaş tripleri. Ya herşeyi geçtim gördüğün gibi çocuklara zombi diyen bir tipim nasıl anne olur bendenBenden olduysa herkesten olur. Gerçi benden oldu mu hala emin değilim dur bakalımbir anda hadi bari çocuk yapalım dedik şükür Allah nasip etti. Beğenmezsek bir daha yapmayız dedik çocuk güzel şey ama tam bir mantıksızlık örneği. Hiçbir mantıklı izahı yok bunun da farkındayım ama şirin de bir şey. Gerçi 3 yaşında diye şirin geliyor olabilir.
Ya sorma of terrible 2-3 dibine kadar yaşıyoruz. Velet bir de oğlan çocuğu koltuk tepesinden inmez. Indiyse derdi sırtıma çıkmaktırAjajshsha 3 yaşında şirin geliyorsa o çocuk şirindir açık ve net. Çünkü 3 yaş çocuğu iticiliğine inanırım. The Walking Dead zombileri misali heryere saldıran minik yavru zombiler gibi oluyorlar o yaşta. Bir de malum şu 2 3 yaş tripleri. Ya herşeyi geçtim gördüğün gibi çocuklara zombi diyen bir tipim nasıl anne olur bendenAma öğrencilerimi çok seviyorum bak onlar zombi değil
Haftaya, burada, alevli taytlarımız ile buluşacağız, pek yakındaOkul bitince senden alev elev topiğini bekleriz
Tatlım ben bir adet alevli haşema birde içinde zeytin olan çaydan alayımAahhaha alevli şort olur. Çeşitlerimiz;
Alevli şort
Alevli bikini
Alevli mayokini
Alevli haşema
Alevli fitness taytı
Birini giymek mecburi. Bedenler mevcut. Şimdiden ayırtınız.
İçecekler; margeretta, viski, çay, zemzem. Ne içerseniz için içine zeytin atılacaktır.
Yaza bomba gibi gireceğiz
Haftaya bugün aynı sahilde kopalım o zamanTatlım ben bir adet alevli haşema birde içinde zeytin olan çaydan alayım@hizuran canım sana da ısmarlıyorum çay buyur
Buarada hangi mesaja alıntı yapayım şaşırdım çok hızlısınız
Ajsjjahdhdnd gelişim süper. Çorabını yemeyen bir çocuk artık olmuştur. İlkokulda da silgi, kalem, kalem çöpü yememeyi öğrenecek. Tüm bunları öğrendiklerinde ortaokulu haketmiştir o çocuk artıkYa sorma of terrible 2-3 dibine kadar yaşıyoruz. Velet bir de oğlan çocuğu koltuk tepesinden inmez. Indiyse derdi sırtıma çıkmaktırpehlivan gibi oldum taşımaktan kas yaptım ya kreş biraz adam etti gerçi nispeten iletişim kurup birbirimizi anlıyoruz artık yavaş yavaş. Oğlum çoraplarını yeme deyince bırakıp atıyor mesela
Ya şeyi sorayım dur: hala çocuklar toplaşıp çöpün başında kalem açıp sohbet ediyor mu?Ajsjjahdhdnd gelişim süper. Çorabını yemeyen bir çocuk artık olmuştur. İlkokulda da silgi, kalem, kalem çöpü yememeyi öğrenecek. Tüm bunları öğrendiklerinde ortaokulu haketmiştir o çocuk artık
Bizden hızlısı mezardaTatlım ben bir adet alevli haşema birde içinde zeytin olan çaydan alayım@hizuran canım sana da ısmarlıyorum çay buyur
Buarada hangi mesaja alıntı yapayım şaşırdım çok hızlısınız
GeleceğimHaftaya, burada, alevli taytlarımız ile buluşacağız, pek yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?