Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben alevli şort giysem olur mu içsem içsem çay içerim çayın içine iki zeytin atarım öyle yapayım ben
Aahhaha alevli şort olur. Çeşitlerimiz;
Alevli şort
Alevli bikini
Alevli mayokini
Alevli haşema
Alevli fitness taytı
Birini giymek mecburi. Bedenler mevcut. Şimdiden ayırtınız.
İçecekler; margeretta, viski, çay, zemzem. Ne içerseniz için içine zeytin atılacaktır.
Yaza bomba gibi gireceğiz

Artık zamanı gelmiş sanki çocuğun
Bunu duyan B Brunello Cicinelli arkasına bakmadan kaçtı
Bunu duyan Cici topiği hiç açmamış hatta kk nın varlığından bile haberi yokmuş gibi davranmaya başladı, çayını demledi herşeyden habersiz Ali Baba ve Yedi Cüceler izliyor
Bilmiyorum ki ne zaman cesaret edeceğim ya sizler şu çocuk olayına nasıl cesaret ettiniz. Aynaya bakıyorum bende anne tipi yok. Sanki çocuğumla bir yere gitsem çocuğu orda unutur dönerim gibi bir tip var bende

Ben de meslekten dolayı sürekli çocukları sayardım herhalde sayı tam mı diye

Benden olduysa herkesten olur. Gerçi benden oldu mu hala emin değilim dur bakalım bir anda hadi bari çocuk yapalım dedik şükür Allah nasip etti. Beğenmezsek bir daha yapmayız dedik çocuk güzel şey ama tam bir mantıksızlık örneği. Hiçbir mantıklı izahı yok bunun da farkındayım ama şirin de bir şey. Gerçi 3 yaşında diye şirin geliyor olabilir.

Ben de meslekten dolayı sürekli çocukları sayardım herhalde sayı tam mı diye
Meslek hastalığının çocuğum üzerindeki etkilerine hiç değinmiyorum bile. Eve girdiğimde ya ayağa kalkmazsa çocuk, vallahi karışmam

Alev alev yandığım doğruu

Okul bitince senden alev elev topiğini bekleriz

Ajajshsha 3 yaşında şirin geliyorsa o çocuk şirindir açık ve net. Çünkü 3 yaş çocuğu iticiliğine inanırım. The Walking Dead zombileri misali heryere saldıran minik yavru zombiler gibi oluyorlar o yaşta. Bir de malum şu 2 3 yaş tripleri. Ya herşeyi geçtim gördüğün gibi çocuklara zombi diyen bir tipim nasıl anne olur benden Ama öğrencilerimi çok seviyorum bak onlar zombi değil

Ya sorma of terrible 2-3 dibine kadar yaşıyoruz. Velet bir de oğlan çocuğu koltuk tepesinden inmez. Indiyse derdi sırtıma çıkmaktır pehlivan gibi oldum taşımaktan kas yaptım ya kreş biraz adam etti gerçi nispeten iletişim kurup birbirimizi anlıyoruz artık yavaş yavaş. Oğlum çoraplarını yeme deyince bırakıp atıyor mesela

Tatlım ben bir adet alevli haşema birde içinde zeytin olan çaydan alayım@hizuran canım sana da ısmarlıyorum çay buyur
Buarada hangi mesaja alıntı yapayım şaşırdım çok hızlısınız

Tatlım ben bir adet alevli haşema birde içinde zeytin olan çaydan alayım@hizuran canım sana da ısmarlıyorum çay buyur
Haftaya bugün aynı sahilde kopalım o zaman uu beybi

Ajsjjahdhdnd gelişim süper. Çorabını yemeyen bir çocuk artık olmuştur. İlkokulda da silgi, kalem, kalem çöpü yememeyi öğrenecek. Tüm bunları öğrendiklerinde ortaokulu haketmiştir o çocuk artık

Ya şeyi sorayım dur: hala çocuklar toplaşıp çöpün başında kalem açıp sohbet ediyor mu?

Bizden hızlısı mezarda Alev alev topiğine uygun menü çeşitlerini de çoğaltıp haftaya bildireceğim. Üstelik hepsi beleşşşşşşş. Nerde beleş oraya yerleş hesabı, pek yakındaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…