- 14 Ocak 2012
- 11.845
- 73.782
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
Geçmez ben kendimi avuttum artık. Kocayı boşayıp kk ile nikahı basacağım artıkHele birde okullar kapansın şu karneleri verelim görün siz beni topik olacak alev alev
Haklı, aşırı derecede haklı. Ben de bir ara çekip gittim. Daha doğrusu ben bir haksızlığa uğradım bunun üstüne girmeme kararı aldım. Sağolsunlar benimle birlikte biri beyaz pantolonlu kertenkelemİşte adaletsizlik olduğunu düşünmüş falan üyeliğini kapattırdı
Biz de büyüyüp besleyip ortaokula be kuşum ne yapalım devran böyleBüyütüp besleyip size gönderiyoruz
Sağ ol canımm valla kaynanam cennetlik
Ben de tırt bir mesajdan iki gün banlandim çok kızdım da neyse bir ortamım var burada şimdi bırakmak olmaz. Benimki gelmez artık aklıma bile gelmiyor dediHaklı, aşırı derecede haklı. Ben de bir ara çekip gittim. Daha doğrusu ben bir haksızlığa uğradım bunun üstüne girmeme kararı aldım. Sağolsunlar benimle birlikte biri beyaz pantolonlu kertenkelemByNkoaLa da olmak üzere 2 arkadaş sen yoksan biz de yokuz dediler birlikte çekip gittik. Sonra hadi dedik dönelim boşver, olan düzeni değiştiremeyeceğimize göre zevk almaya bak dedikk Bence o da gelsin hem dertleşelim.
Ay tanısan sen de seversinBiz de büyüyüp besleyip ortaokula be kuşum ne yapalım devran böyleKız o neydi, cennetlik kaynana mı olurmuş. İyi inceledin mi göz yamışması yaşıyor olmayasın
Ooo hemde ne. Grubun adını "Alev AlevYaz çılgınlığı fora diyorsun
Bana haşema ayırOoo hemde ne. Grubun adını "Alev Alev" olarak değiştireceğim, giyeceğiz bikinileri geçeceğiz topiğin başına, serseri serbest stili danslarımız ve bir yanda da margerattalarımızı yudumlarken geyiğin dibine vuracağız
Tırt mesajı bırak ben direkt moderatörlerden biri ile tartıştım. Daha doğrusu bir konuda fikrimi söyledim karşı taraf beni tersledi bende laf yetiştirdim. Banı bizzat kendisinden yedim ama tabi onu banlayan olmadı adalete bakar mısınBen de tırt bir mesajdan iki gün banlandim çok kızdım da neyse bir ortamım var burada şimdi bırakmak olmaz. Benimki gelmez artık aklıma bile gelmiyor dedi
En rahatı zaten oteller .hele herşey dahilse tadından yenmiyor93 lüyüm bende. Evet öğretmenim. Öğrencilerle delirmeceler işteYa garip gelecek belki ama ben otelleri çok seviyorum. Tatile giderken bile yer değil otel seçiyorum
Ben kayınvalidem iyi olsun iyi geçinelim diye çok dua etmiştim. Galiba kocayı esgeçmişim duadaAy tanısan sen de seversin
Benim bi de kaynanamın kaynanası var karşı dairede oturuyor birlikte yaşıyorlar sayılır onu da çok severim bak
Kaç yıldır evlisin . Ben sekiz aylık evliyken hamile kaldım . Ama ondan önce zaten 4 yıl birlikte yaşadıkBenim gözler ela, eşimin bal rengi. İkimizin de sülale mavi gözlerle dolu babalar, anneler, dedeler hep mavi. Bakalım bizim gelecekteki sıpa nasıl birşey olacakAman sağlıklı olsunlar da... Ben hala cesaret edemedim anne olmaya
Ay tanısan sen de seversin
Benim bi de kaynanamın kaynanası var karşı dairede oturuyor birlikte yaşıyorlar sayılır onu da çok severim bak
Bence kaynananın kaynanası hayatta diye seninle empati kurabiliyor ondan iyi o. Yoksa mümkün değil kız gözümle görsem inanmamBu arada ben mesajların hepsine yetişemiyorum yeniyim diye reflekslerim mi gelişmedi acepcevap vermediğim soru olursa ısrarla yazınız
Alev desenli haşeman hazır tatlımBana haşema ayır
Ultra herşey dahil favorim. Tam benim gibi üşengeç işi yediğim önümde yemediğim arkamda, gelsin spa gitsin eğlence. Of özendim beEn rahatı zaten oteller .hele herşey dahilse tadından yenmiyor
Kuzum bizde üniversitede beraber okuduk. 4 yıllık evliyim. Toplam 7 yıldır aynı evi paylaşıyoruzKaç yıldır evlisin . Ben sekiz aylık evliyken hamile kaldım . Ama ondan önce zaten 4 yıl birlikte yaşadık
Kızım indir diyorum işte şahinin lastiklerini. Yetmiyorsa apaçi arkadaşlarınınkileri de gelelim beraber bir suikast ile indirelim. Olmadı mekan da basar herkesin gazını alırız. Herkes mutlu olsun. Çare bende. Dinle şu Cici kardeşiniBen kayınvalidem iyi olsun iyi geçinelim diye çok dua etmiştim. Galiba kocayı esgeçmişim duada
Ben alevli şort giysem olur muOoo hemde ne. Grubun adını "Alev Alev" olarak değiştireceğim, giyeceğiz bikinileri geçeceğiz topiğin başına, serseri serbest stili danslarımız ve bir yanda da margerattalarımızı yudumlarken geyiğin dibine vuracağız
Ne zaman geliyosun vip bilet bendenKızım indir diyorum işte şahinin lastiklerini. Yetmiyorsa apaçi arkadaşlarınınkileri de gelelim beraber bir suikast ile indirelim. Olmadı mekan da basar herkesin gazını alırız. Herkes mutlu olsun. Çare bende. Dinle şu Cici kardeşini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?