• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son adet tarihime göre 4 hafta 1 günlük hamileyim bhcg 337 sonuç normali acil yardım 😔

Bir Garip Muallime

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
54
21
18
33
Merhabalar hanımlar şubat ayında düşük yaptım bu sabah test yaptım pozitif ve hemen ardından kan testi verdim sonuç 337.57 şu an son adet tarihime göre 4 hafta 1 günlük hamileyim bhcg değerim düşük mü emin olamadım baktığımda 4. Hafta da 1000 lerde olması gerektiği yazıo ama son adet tarihine göre mi yoksa yumurtlamadan sonraki tarihe göre mi.. Çok tedirginim hanımlar nolur yorumlarınızı bekliyorum

Merhabalar hanımlar şubat ayında düşük yaptım bu sabah test yaptım pozitif ve hemen ardından kan testi verdim sonuç 337.57 şu an son adet tarihime göre 4 hafta 1 günlük hamileyim bhcg değerim düşük mü emin olamadım baktığımda 4. Hafta da 1000 lerde olması gerektiği yazıo ama son adet tarihine göre mi yoksa yumurtlamadan sonraki tarihe göre mi.. Çok tedirginim hanımlar nolur yorumlarınızı bekliyorum
Öncelikle hayırlı olsun,panik yapmayı lütfen,ultrasona girmeden bilemezsiniz ne kadarlık olduğunu,adet tarihiyle hesaplıyoruz ama ultrasonda daha küçük çıkabiliyor,en iyisi doktora görünmeniz,sağlıkla ilerlesin inşallah 😊

Öncelikle hayırlı olsun,panik yapmayı lütfen,ultrasona girmeden bilemezsiniz ne kadarlık olduğunu,adet tarihiyle hesaplıyoruz ama ultrasonda daha küçük çıkabiliyor,en iyisi doktora görünmeniz,sağlıkla ilerlesin inşallah 😊
Çok teşekkür ederim desteğiniz için☺️ şu an ailemin yanındayım pazar günü eşimin yanına döncem o yüzden ilk onunla ulatrasonda baktırmak istiyorum umarım bir sorun olmaz 🙏

Hepinize çok teşekkür ederim hanımlar eşimin yanında değilim pazar günü uçakla gitcem o yüzden sadece bhcg ye baktırdım ultrasona falan girmedim onunla gideyim diye sürpriz olacak ona. Cumartesi tekrar baktırcam inşallah artar ama çok tedirginim. Birde şu an ultrasonda belli olur mu ki? Allah isteyen herkese nasip etsin 🤲

Canım adetin kaç gün geçti??
Benim 1 hafta geçmişti 258di ve şuan 2 yaşında kızım var
Her değer bir olacak diye bişey yokki
Niye hemen evham yapıyosun
Bak 4 haftalık deger 9 ile 750 arası da Olablir diyo
Herkesin bebeği aynı zamanda döllenmez

Eklentiler

• Screenshot_20190801_135043.jpg
    Screenshot_20190801_135043.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 241
Canım adetin kaç gün geçti??
Benim 1 hafta geçmişti 258di ve şuan 2 yaşında kızım var
Her değer bir olacak diye bişey yokki
Niye hemen evham yapıyosun
Bak 4 haftalık deger 9 ile 750 arası da Olablir diyo
Herkesin bebeği aynı zamanda döllenmez
Sadece bir gün geçti dün adet günümdü bügün sabah test yaptım hemen koyu kırmızı oldu çift çizgi. Kalkıp hemen hastaneye gittim özelde bhcg yaptırdım 337 çıktı tedirgin oldum yorum alayım dedim🙏şubat ayında düşük yaptım onunda 3 gün geçmişti 108 çıkmıştı sonra 2 kat arttı artmadı karmaşa oldu onu tekrar mı yaşıycam die korktum. Ama sizlerden duyduklarım içime su serpiyo çok teşekkür ederim ☺️

Birde kasıklarımda ve rahmimde kasılmalar kramplar oluyor sanki adet olacakmışım gibi batmalar falan kanamam yok bunlar bu sancılar normal mi?
Aynen cok normal bende tam olarak anlattiklarinizi yasadim yerimden kalkinca kasiklarim batiyordu adet olmam gereken zamanda. Stresten lutfen uzak durun. Acin kitap okuyun muzik dinleyin. Daha ilk rahme dustugu andan itibaren pozitifi verin bebeginize

Sadece bir gün geçti dün adet günümdü bügün sabah test yaptım hemen koyu kırmızı oldu çift çizgi. Kalkıp hemen hastaneye gittim özelde bhcg yaptırdım 337 çıktı tedirgin oldum yorum alayım dedim🙏şubat ayında düşük yaptım onunda 3 gün geçmişti 108 çıkmıştı sonra 2 kat arttı artmadı karmaşa oldu onu tekrar mı yaşıycam die korktum. Ama sizlerden duyduklarım içime su serpiyo çok teşekkür ederim ☺
İyi düşün iyi olsun annesi ❤️ korkma bişe olmaz inşaAllah
Birde kasıklarımda ve rahmimde kasılmalar kramplar oluyor sanki adet olacakmışım gibi batmalar falan kanamam yok bunlar bu sancılar normal mi?
Çok normal

Back
X