- 9 Nisan 2019
- 54
- 21
- 18
- 33
- Konu Sahibi Bir Garip Muallime
Yaaaa çok sevindim gözünüz aydın sağ salim gelsin inşallahİnşaAllah canım bende bu gün test yaptım pozitif aksam saat 19 gibi yaptm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa çok sevindim gözünüz aydın sağ salim gelsin inşallahİnşaAllah canım bende bu gün test yaptım pozitif aksam saat 19 gibi yaptm
Teşekkür ederim hepimizin ki inşaAllahYaaaa çok sevindim gözünüz aydın sağ salim gelsin inşallah ❤☺
Benim iki gün geçti bugün hormonu tekrar yaptık 337 den 618 e çıkmış tam ikiye katlamamış sorun var mı sizce yine çok tedirgin oldumOnemli olan 2 kat artması gec dollenme olmustur vs. Suan kendinize yapacaginiz en guzel iyilik stres olmamak bebis varsa zarar vermemek.
Canım yuzde 60 artması yeterli diyorlar sıkma canını su an bır sıkıntı yok kan vermeye devam et cnmBenim iki gün geçti bugün hormonu tekrar yaptık 337 den 618 e çıkmış tam ikiye katlamamış sorun var mı sizce yine çok tedirgin oldum
İlki de böyle oldu sonra düşükle sonlandı o yüzden çok korkuyorumCanım yuzde 60 artması yeterli diyorlar sıkma canını su an bır sıkıntı yok kan vermeye devam et cnm
İnşâllah bır sey olmaz cnm dua et benımde ilkim düşükle sonuçlandı degerım de gayet iyiydi o yuzden Allaha bol bol dua etİlki de böyle oldu sonra düşükle sonlandı o yüzden çok korkuyorum
İnşallah sağ salim olurİnşâllah bır sey olmaz cnm dua et benımde ilkim düşükle sonuçlandı degerım de gayet iyiydi o yuzden Allaha bol bol dua et
Canim lutfen korkma , saglikli bebek dusmezmis . Hayirlisi hakkimizda ne ise o olsun diye dua et. Saglikli hayirli evlatlar nasip etsin Rabbim. Ben ve bir arkadasim hamile kalmak istiyorduk ama olmuyordu. Arkadasim 2 dusuk yapti ben hic hamile kalamamistim. Sonra arkadasim hamile kaldi ogneler ilaclar bebek dusmedi sevindik ama bebek sakat dogdu 1 sene yasadi ve arkadasim suan psikolojik olarak cok kotu durumda . Bende simdi hamileyim ve 3 ay cok kanamam oldu yurt disimdayim doktora gittigimde doktor sagliksiz bebek duser ve biz buna birsey yapamayiz doktora gidip muayene olman sadece kanamani cogaltir dedi , alttan ultrasyon ile baktiklari icin. O yuzden sadece saglikli olsun diye dua et hatta bizde dua edelim senin icin :) insallah bebegini saglicakla kucagina alirsin ve bu korkularin gecerİlki de böyle oldu sonra düşükle sonlandı o yüzden çok korkuyorum
Ayy çok üzüldüm geçmiş olsun ve ayrıca çok teşekkür ederim haklısınız Allahın yazdığından öteye yol yok Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bende sizler için dua etcem Rabbim herkese en hayırlısını nasip etsinCanim lutfen korkma , saglikli bebek dusmezmis . Hayirlisi hakkimizda ne ise o olsun diye dua et. Saglikli hayirli evlatlar nasip etsin Rabbim. Ben ve bir arkadasim hamile kalmak istiyorduk ama olmuyordu. Arkadasim 2 dusuk yapti ben hic hamile kalamamistim. Sonra arkadasim hamile kaldi ogneler ilaclar bebek dusmedi sevindik ama bebek sakat dogdu 1 sene yasadi ve arkadasim suan psikolojik olarak cok kotu durumda . Bende simdi hamileyim ve 3 ay cok kanamam oldu yurt disimdayim doktora gittigimde doktor sagliksiz bebek duser ve biz buna birsey yapamayiz doktora gidip muayene olman sadece kanamani cogaltir dedi , alttan ultrasyon ile baktiklari icin. O yuzden sadece saglikli olsun diye dua et hatta bizde dua edelim senin icin :) insallah bebegini saglicakla kucagina alirsin ve bu korkularin gecer
Amin canim Allah razi olsun , sende uzulme stres yapma bebekler herseyi hisseder , bir doktora git bakalim ne diyecek , birde progestan kullaniyor musun ?Ayy çok üzüldüm geçmiş olsun ve ayrıca çok teşekkür ederim haklısınız Allahın yazdığından öteye yol yok Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bende sizler için dua etcem Rabbim herkese en hayırlısını nasip etsin ❤
Henüz kontrollere başlamadım yarın eşimin yanına döncem ailemin yanındayım dönünce doktora sorcam o yüzden şu an kullanmıyorum önceki gebeliğimde kullandım bunda henüz başlamadımAmin canim Allah razi olsun , sende uzulme stres yapma bebekler herseyi hisseder , bir doktora git bakalim ne diyecek , birde progestan kullaniyor musun ?
Anladim canim , fitil olarak kullanmaya baslasaydin iyi olurdu ama zaten kanaman filan yoksa dert etme ne zaman gitmeyi dusunuyorsun doktora ?Henüz kontrollere başlamadım yarın eşimin yanına döncem ailemin yanındayım dönünce doktora sorcam o yüzden şu an kullanmıyorum önceki gebeliğimde kullandım bunda henüz başlamadım
Pazartesi gitcem inşallah Bi aksilik çıkmazsa dua edin benim içinAnladim canim , fitil olarak kullanmaya baslasaydin iyi olurdu ama zaten kanaman filan yoksa dert etme ne zaman gitmeyi dusunuyorsun doktora ?
Ederim canim benim :) iyi yakinmis randevun hayirli haberlerini bekliyoruz canimPazartesi gitcem inşallah Bi aksilik çıkmazsa dua edin benim için ❤
Canım testi sürekli tekrarla iki güne bir istersen bende bu hafta bu durumu yaşadım değerim aynı senin ki gbi bu şekilde arttı ama en fazla benim 420 oldu sonra kendisinden düşmeye başladı dger doktor kimyasal dedi bana şuan düşük olmasını bekliyorum . En iyi şeyleri yine doktorun söyler ama gidene kadar da sürekli kan ver baktir inşallah yükselir gider kuzumBenim iki gün geçti bugün hormonu tekrar yaptık 337 den 618 e çıkmış tam ikiye katlamamış sorun var mı sizce yine çok tedirgin oldum
İnşallah dua edelim birbirimize çok korkuyorum yine öyle olacak dieCanım testi sürekli tekrarla iki güne bir istersen bende bu hafta bu durumu yaşadım değerim aynı senin ki gbi bu şekilde arttı ama en fazla benim 420 oldu sonra kendisinden düşmeye başladı dger doktor kimyasal dedi bana şuan düşük olmasını bekliyorum . En iyi şeyleri yine doktorun söyler ama gidene kadar da sürekli kan ver baktir inşallah yükselir gider kuzum
Çok teşekkür ederim inşallah güzel haberler vermek nasip olurEderim canim benim :) iyi yakinmis randevun hayirli haberlerini bekliyoruz canim
İnşallah Allahın izniyle hiç bişey olmaz bebeğin sana tutunur kuzum bugün tekrar kan verdin mi en son cuma günü mü vermiştinİnşallah dua edelim birbirimize çok korkuyorum yine öyle olacak die
İnşallah bugün vermedim en son dün kan verdim yarın inşallah yine vercem bakalım umarım sağlıklı bir şekilde artmıştır ve devam ederİnşallah Allahın izniyle hiç bişey olmaz bebeğin sana tutunur kuzum bugün tekrar kan verdin mi en son cuma günü mü vermiştin
İnşallah canım hayırlısı ile artsın değerlerin güzel şekildeİnşallah bugün vermedim en son dün kan verdim yarın inşallah yine vercem bakalım umarım sağlıklı bir şekilde artmıştır ve devam eder