Herkese merhabalar.. Ben 2 yıldır sürekli kendime benzer insanlar aradım ama hiç karşılaşamadım ne yazıkki. Şimdi ise hamileyim. Size biraz anlatmak ve sormak istiyorum. Benim regl döngüm 21-20 gün ile oluyordu ve sadece 2 hafta temiz kalıyordum bu durumda hamile dahi olsam öğrenebilmek için 10 gun gecmesi gerektigini dusunmustum.ne zaman test yapsam neredeyse her ay o silik hayalet cizgiyi görür sonra reglm başlardı. Bu ay yine günüm gecikti 2 gün sadece. Bende gittim kan testi verdim adetim henuz 2 gun geçerken beta hcg test sonucum 16.2 çıkmıştı. Tabi yine kimyasal gebelik ile düşük olduğunu sandm. Kan testinin ertesi gunu doktora gittigimde ertesi gün tekrar kan vermem gerektiğini 32 nin üzerine çıkarsa sağlıklı bir gebelik olacağını söyledi ultrasonda baktığında ise rahim duvarım kalınlaşmıştı bana eğer kanaman olmazsa 1 hafta sonra gel dedi. Doktordan ertesi gün kan verdim ve sonucum 64.4 çıkmıştı. Daha sonra 1 haftanın geçmesini beklerken cok siddetli agrilarim olmaya basladi ben düştugunden korkarak 1 gun ara ile tekrar kan verdim ve sonucum 152 çıktı(geçtiğimiz pazartesi günü). Bugün ise kontrolegittim ve miniğimin kesesini gördüm. 10 gün sonra kontrole gelmemi düşük haftalarında oldugum icin dikkatli olmam gerektiğini söyledi. Rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşatsın inşallah❤ Ancak benim son adet tarihim 4 mayız başlaması gereken adet tarihimde 24 mayıstı bugun 15 gunum gecıyor. Hesaplamalarimda ve uygulamada 4+6 görünüyor ama ultrasonda 5+2 gözüktü kese boyutu ise 6.2mm acaba normalmi sizin kac haftada kaç mm idi??
( bu kadar uzun tutmamın sebebi benim gibi döngüsü kısa olanlar ayni seyleri yaşayanlara bi umut olmak asla pes etmeyin unutmayınki siz Allahtan isteyin yeterki her hangi bir ay hamile kalabilirsiniz)