- 9 Nisan 2019
- 54
- 21
- 18
- 33
- Konu Sahibi Bir Garip Muallime
Amin inşallah dün eşimle dayanamayıp hastanede bhcg ve progesterona baktırdık progesteron 8.5 baya düşük çıktıİnşallah canım hayırlısı ile artsın değerlerin güzel şekilde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah dün eşimle dayanamayıp hastanede bhcg ve progesterona baktırdık progesteron 8.5 baya düşük çıktıİnşallah canım hayırlısı ile artsın değerlerin güzel şekilde
bhcg kaç çıktı, son ölçülen kaçtı ve kaç gün arayla bakıldı?Amin inşallah dün eşimle dayanamayıp hastanede bhcg ve progesterona baktırdık progesteron 8.5 baya düşük çıktı
Doktora kontrol etmedi mi canim ? Bugun tekrar gidecek misin ?Amin inşallah dün eşimle dayanamayıp hastanede bhcg ve progesterona baktırdık progesteron 8.5 baya düşük çıktı
Kuzum beta dgeri kaç oda önemli. Bende bugün kan verdim derim 170 düşmüş progestan da 1.69 çıktı doktor kimyasal kndi düşer dedi kanamam da başladı bugün adet sancıları gbi ağrım var . İnşallah bi an önce düşer değerim bu süreci atlatırımAmin inşallah dün eşimle dayanamayıp hastanede bhcg ve progesterona baktırdık progesteron 8.5 baya düşük çıktı
Gecmis olsun canim , Rabbim saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin insallah . Insallah kolay atlatirsin bi sureciKuzum beta dgeri kaç oda önemli. Bende bugün kan verdim derim 170 düşmüş progestan da 1.69 çıktı doktor kimyasal kndi düşer dedi kanamam da başladı bugün adet sancıları gbi ağrım var . İnşallah bi an önce düşer değerim bu süreci atlatırım
Çok geçmiş olsun çok iyi anlıyorum seni Rabbim daha güzelini versin inşallah duamız seninleKuzum beta dgeri kaç oda önemli. Bende bugün kan verdim derim 170 düşmüş progestan da 1.69 çıktı doktor kimyasal kndi düşer dedi kanamam da başladı bugün adet sancıları gbi ağrım var . İnşallah bi an önce düşer değerim bu süreci atlatırım
Keseyi gormene sevindim canim. Bhcg guzel artmissa diger degeri takma doktor bir sikinti demezse kendine kuruntu yapma . Ben hic bhcg kontrolu bile olmadimHanımlar gittim sonra progesteron 8.5den 8.1e düşmüştü hcg normal 2 katı artıo dün kesemizide gördük ama yinede progesterona tedirgin oluyorum doktor progestan başladı ama çok dert değil bu değer dedi sizler ne diyorsunuz hanımlar değeri böyle olup gebeliği normal ilerleyen var mı ? (bhcg İlk değer 337 ikinci iki gün arayla 618 üçüncü 1 gün arayla 1028 dördüncü 2 gün arayla yine 2281 doktorumuz çok güzel ve normal artıyor dedi)
Merhaba benim de adet tarihim iki gün geçtikten sonraki beta hcg değerim 663 idi ve bir sıkıntı olmadı. hatta progestan değerine hiç bakmadık bile. bence bir sıkıntı yoktur İnş sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsiniz tadını çıkartın stres yapmayın :)Hanımlar gittim sonra progesteron 8.5den 8.1e düşmüştü hcg normal 2 katı artıo dün kesemizide gördük ama yinede progesterona tedirgin oluyorum doktor progestan başladı ama çok dert değil bu değer dedi sizler ne diyorsunuz hanımlar değeri böyle olup gebeliği normal ilerleyen var mı ? (bhcg İlk değer 337 ikinci iki gün arayla 618 üçüncü 1 gün arayla 1028 dördüncü 2 gün arayla yine 2281 doktorumuz çok güzel ve normal artıyor dedi)
Çok teşekkür ederim umarım hepimiz için güzel şeyler yaşanır biz eşimle istemsiz endişeleniyoruz daha önce yaşadığımız olumsuzluklardanMerhaba benim de adet tarihim iki gün geçtikten sonraki beta hcg değerim 663 idi ve bir sıkıntı olmadı. hatta progestan değerine hiç bakmadık bile. bence bir sıkıntı yoktur İnş sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsiniz tadını çıkartın stres yapmayın :)
Süper, Allah tamamına erdirsin.erhaba bayanlar Merve ☺ Bende regl’e 4 gün kala öğrendim şiddetli kasık ağrısı çekiyorum, cumartesi 50.85 değerim dün 290 çıktı. Normal mi sizce.
MaşallahHanımlar gittim sonra progesteron 8.5den 8.1e düşmüştü hcg normal 2 katı artıo dün kesemizide gördük ama yinede progesterona tedirgin oluyorum doktor progestan başladı ama çok dert değil bu değer dedi sizler ne diyorsunuz hanımlar değeri böyle olup gebeliği normal ilerleyen var mı ? (bhcg İlk değer 337 ikinci iki gün arayla 618 üçüncü 1 gün arayla 1028 dördüncü 2 gün arayla yine 2281 doktorumuz çok güzel ve normal artıyor dedi)
Çok teşekkür ederimSüper, Allah tamamına erdirsin.
Gebeliğiniz devam etti mi daha sonraMerhabalar hanımlar şubat ayında düşük yaptım bu sabah test yaptım pozitif ve hemen ardından kan testi verdim sonuç 337.57 şu an son adet tarihime göre 4 hafta 1 günlük hamileyim bhcg değerim düşük mü emin olamadım baktığımda 4. Hafta da 1000 lerde olması gerektiği yazıo ama son adet tarihine göre mi yoksa yumurtlamadan sonraki tarihe göre mi.. Çok tedirginim hanımlar nolur yorumlarınızı bekliyorum
Malasef devam etmedi 3 düşük yaşadım ardından genetik testler yapıldı kanımda pıhtılaşma çıktı. Ekimde hamile kaldım tekrar, oksapar kullandım çok şükür şu an 3 aylık bir oğlum varGebeliğiniz devam etti mi daha sonra