- 27 Şubat 2014
- 297
- 142
- 34
-
- Konu Sahibi mrsseker18
Eee hiç mi katilan yok. Bu haftasonunu güzel bi detoxla degerlendirebiliriz bence
merhaba bende son altı kiloyu vermeye çalışıyorum 83 kilodan 66 kiloya kadar indim 60 olmak ıstiyorum bir yıl geçti bir ileri bir geri uğraşıyorum bıktım artıkEee hiç mi katilan yok. Bu haftasonunu güzel bi detoxla degerlendirebiliriz bence
merhaba bende son altı kiloyu vermeye çalışıyorum 83 kilodan 66 kiloya kadar indim 60 olmak ıstiyorum bir yıl geçti bir ileri bir geri uğraşıyorum bıktım artık
belki birlikte başarılı oluruz
Hosgeldiin :) motivasyon bi kere dusunce insan kendine gelmezse alip basini gidiyor malesef. Basarili olcagimizi düşünüyorum. Ayriyeten ramazanda da almamak icin burdan kendimizi kontrol edebiliriz :) ben 64 e düştüm sonra dort gun mola verdim 65.1 e ciktim o yüzden haftasonu öncelikle bunu telafi etmek istiyorum.gypsymi: 41078818 .!.:İki yıldır değişmez derdim :) topiğe +1 .. Temmuza kadar vaktim var58 e kadar düştüm, geri bıraktım bi türlü başlayamadım, başladığımı devam ettiremedim fln derken kaldım öyle. Pzt tartıda 63.6 yı görmemle tamam artık yeter dedim başladım dikkat etmeye, bu sabahta 60.9 çıktm.. Hedefim 54 55 arası sabitlemek.
Öğle yemeğinden biraz kisabilirsin hatta isini garantiye almak için. Bende bu sabah 64.5 ciktim iki gun tartilmicam hem görmüş oluruz ne kadar gittigini. Bu arada gece yatmadan yarım saat önce uc kaşık yogurda bi cay kasigi pul biber biraz limon sıkıp yemeni oneririm gerçekten ise yariyor bel bölgemi baya inceltti
Tebrik ederim valla :) zaten diyeti bozdum bu sabah korkudan tartiya bile cikamadim motivasyonum düşüyor korkuyorum valla ya bi 63 u goremedim bi haftadir sabirsiz davranmaya basladim galiba artik :)Selam kızlar benim de son 6 kilomboyum 160 56,5'la başladım şuan 54'üm hedefim 48-49.
Ayran detoksu güzelmiş. Ama ben tek bi şey yiyemiyorum. örneğin elma diyeti yapıyorum ama arada ayran da içiyorum şişiriyor tok tutuyor sabah kahvaltı yapıyorum dayanamazsam hava kararmadan hafif yemek de yiyorum 8'den sonra yemek yemiyorum ve günde 1,5 litre su ile kahve içiyorum kahve özellkle benim açlık hissimi engelliyor. yani dolayısıyla elma diyeti olmuyor bu ama tek tip diyet eziyeti mantıklı değil çünkü hem sahiden eziyet hem ne kadar kasarsan kas belirli sürede vereceğin kilo kısıtlı. bu şekilde de kötü sonuç alınacağını düşünmüyorum ki 5 gündür böyle yiyorum hiç kasmadan, 2,5 kilo verdim ha büyük ihtimalle ödemdir lakin gidiyor nihayetinde. ayrıca önemli olan diyet psikolojisine girmemek, o psikolojide olduğum her diyette ufak bi kaçamaktan sonra dağıttım "battı balık yan gider, yarından itibaren tam yaparım" kafasıyla. bunun yerine ben az yiyen zayıf bi kızım diye düşünmek daha yararlı. bi süre sonra anneniz, yakınlarınız vs. bi parça bi şey yedin nasıl doydun gibi laflar ettiğinde bu motivasyonunuz da artıyor.
kolay gelsin hepimize :)