son 6 kiloyu öyle yada böyle verme deneyimlerimiz

Tebrikler cok iyi vermissin :) verdigin ayrintilar icin tesekkur ederim ayrica :) bence isvec diyetini uygulayabilirsin uzun vadede zor ama bi kaç günlüğüne hizlandirabilir çünkü gune kahveyle baslamak metabolizmaya baya etki ediyor ya da sade protein almanda işe yarayabilir denedim ben bunlari etkisini görmüştüm su ve yesil cayi da arttirirsan etkisini görürsün diye düşünüyorum canim

Ben kendimi çok şiş hissediyorum ne yapmam gerektiğini de karar veremiyorum bi türlü gittikçe alıyorum galiba :'(

Bu sabah 64.7 ciktim ve aspir yagi icmeye basladim gunde uc kez ogunlerden önce. Vücuttaki yaglari parcaliyormus. Baya faydalari var

Diyetin disina ciktikca insanin daha cok yiyesi geliyor malesef
Özellikle bi diyet listesini uyguluyorsak hic disina cikmamak lazim sonra aynaya bakinca bizim moralimiz bozuluyor

Bu sabah 64.7 ciktim ve aspir yagi icmeye basladim gunde uc kez ogunlerden önce. Vücuttaki yaglari parcaliyormus. Baya faydalari var

Günde üç yada dört tane yeşil çay içebilirsin. Benim resmen on gün önce yüzüm bile şiş görünüyordu. Bir hafta dişini sıkarsan gider.

Baslarda iciyordum sonra biraktim birakincada yavasladi aslında cok haklısın. Yeniden icmeye başlamak en iyisi sanırım

100 gram daha gitmis 64.1 :) dün üç tane borek yedim halbuki... Bugün sandaloz sakizi almayi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…