Son 5 gün..Çok kararsızım..

En son mayıs 2020 de yazmışım.Durum güncellemesi yapıyorum.İki senedir bir markette çalışıyorum,çocuklar okula gidiyor hiç Almanca bilmeyen oğlum Almanca öğrendi.Büyükte çok iyi okulda ve ben de bu sene hukuk 2. Sınıfı bitirdim.Tüm boş zamanlarımda ders çalıştım ve hiç altta ders bırakmadan 3. Sınıfa geçtim.Bu sene beş kez Tr geldim sınavlar için.Ve Şuan geri dönüp baktığımda bazı şeyler iyi ki olmuş Allah her şeyde bir hayır var işte.Tr de olsam ne okulu ödeyebilirdim ne bu kadar iznim olurdu ne bu kadar boş zamanım olurdu okuyabilmek için.Dün 39 yaşıma girdim ve ben hayallerimi yaşıyorum resmen.Kendi paramı kazanıyorum kendim her şeyimi karşılıyorum.Koca bir üç sene de neler başardım.Şükür .İnşallah mezun olup stajım ve mesleğim için Tr geri döneceğim.İlla bir yeri tercih etmiyorum bu yola baş koydum inanıyorum ki Allah yine bir vesileyle bana doğru yolu göstericek..Herkese teşekkürlerimle derdime ortak olan herkese.

Eklentiler

• 7A580FB4-1532-499A-B1D8-78C19C54F28A.jpeg
    98,5 KB · Görüntüleme: 81
  • DAE75F7E-3C30-4554-A783-69164E3BD29F.jpeg
    114,4 KB · Görüntüleme: 81
Tebrik ederim geleceginiz bugununuzden güzel olur inşallah

İşleyen demir ışıldar. harikasınız ❤ .Allah yardımcınız olsun .insan yillar sonra buraya bakınca vaybe neler yasamisiz neler atlatmisim demesi bence harika

Valla bravo sizi tebrik ederim, yasınızda genç cok güzel şeyler basardınız ne mutlu size, okulunuzda biter sağlıkla. kendı ayagı üzerinde durabilen kadın olabilmek saygıyı hakedıyorsunuz

Öncelikle tebrik ederim.
Eski es cocuklara nafaka vermiyor mu?
cocuklarla beraber mi gidip geldin tr ye?
kac yasindalar simdi?
ne Zaman Geri dönmeyi düsünüyorsun?
dönersen cocuklarla mi döneceksin?

Tabikii almanyaya gidin . Burda aç acikta kalirsiniz.

Almancan nasil?

Almanya'da gelecek görmüyorum derken iş anlamında mı dediniz ? Eğer iş bulabiliyorsanız Almanya'da,düşünmeyin bile bence.Her türlü oradaki devlet size buradan daha iyi bakar.
SIz nasil yabancilari istemiyorsaniz onlar da yabanci istemiyor. 4 milyon turk dolmus orasi. Turkiyede savas yok niye gitsin? Bircok kurulus var almanca bilen eleman aliyor. Almancasi da yoksa sirf para veriyorlar diye baska ulkeye gitmek de firsatcilik gibime geliypr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…