son 4 güüünnn!!!

ozka75

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2007
30
0
şutarafagittiMerhaba arkadaşlar!İnanın o kadar heyecanlıyım ki anlatamam.8 günü nasıl geçirdim ben de bilmiyorum. Bu benim 4 . denemem. Sonucu salıya öğreneceğim .. Sizlerle paylaşmak istedim.Dualarınıza ihtiyacım var.

insallah tutar güzel kardesim benimde 4.tüpbebek denememde tutmustu ama ben kaybettim.insallah sen kazanirsin .sana sans diliyorum kendine iyi bak

slm cnm..hakkında hayırlı sonuçlar almanı YÜCE ALLAH tan dilerim ..dualarımız seninle hakkında hayırlı olsun ..müjdeni alırız inşşşş....

Dualarım seninle canım. İnşallah bu sefer bebişlerin sana sımsıkı tutunmuşlardır

şutarafagittiMerhaba arkadaşlar!İnanın o kadar heyecanlıyım ki anlatamam.8 günü nasıl geçirdim ben de bilmiyorum. Bu benim 4 . denemem. Sonucu salıya öğreneceğim .. Sizlerle paylaşmak istedim.Dualarınıza ihtiyacım var.

ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM.HAYIRLISIYLA OLUR İNŞALLAH.NERDE YAPTIRMIŞTIN SEN.BENDE BURSADAYIM VE TÜP BEBEK YAPTIRICAMDA:uhm:

4. ne canim tup bebekmi asilamami??insallah bebisine kavusursun...idrar testi yaptinmi hic???

Benim ilk denememde bir kızım oldu,
sonra 3 kez daha denedik olmadı,
4. deneme de yine hamileyim İnşallah
Her deneme de sanki ilk kez tedavi olmuş gibi heyecan , endişe oluyor çok iyi biliyorum,
Hayırlısı ile bu kez başarır senin bebişler,
o güzel duyguyu tadarsın canım
Allah yardımcımız olsun

canım ihşallah bu sefer bebeklerin sım sıkı tutunmuşlardır hayırlı haberlerini bekliyoz her şey gönlünce olsun:CüvCüv:

ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM.HAYIRLISIYLA OLUR İNŞALLAH.NERDE YAPTIRMIŞTIN SEN.BENDE BURSADAYIM VE TÜP BEBEK YAPTIRICAMDA:uhm:

çok teşekkür ederim temennilerine.. Ben Jinemed te denedim ve inan ki doktordan(Murat Erdermir),ve ekibinden çok memnun kaldım..Tavsiye ederim..

4. ne canim tup bebekmi asilamami??insallah bebisine kavusursun...idrar testi yaptinmi hic???[/QUOidrar testi yaptırmadım.Yaptırmayı da düşünmüyorum. Çünkü 3. deneme de idrar da pozitif ama kanda negatif çıkmıştı.Gerçek sonucu kan testinin verdiğini doktorum söylemişti.Benim ki kimyasal bir gebelikmiş.O zaman öyle denmişti. o yüzden 12. günü bekliyorum.Bu arada aşılama değil tüp bebek.

Ozka canım yarın haberini bekliyoruz. Eve gelir gelmez bize de yaz sonucu. İnşallah müjdeli haber alırız.

Özka;canım yaptıdın mı kan testi.Sonucunu alınca hemen yaz,merakla bekliyoruz.

canımm inşallah pozitif haberle gelirsin bugun sonucu almış olman gerekiyor değiilmi hadi bi müjde ver bize allahın izniylee :1hug::1hug:

ozka75 eğer benim tahmin ettiğim kişiyse sonuç(+) arkadaşlar. Bugün mutlu haberlerini aldık kensinin:) ozka75 gelsin izin verirse kim olduğumu söyliyim arkadaşlar.öptüm hepinzi:)

Sevgili arkadaşlar.. İnanın dün heyecandan yazamadım ..Eveeeeet,sonuç pozitif.Bütün gece uyuyyamadım. Hala da inanamıyorum sanki..Allah tüm isteyenlere versin..Hepiniz yanımda olduğunuz için sağolun.. Umarım bu güzel mutluluğu hepiniz tadarsınız..

a.s.
ozka75 eğer benim tahmin ettiğim kişiyse sonuç(+) arkadaşlar. Bugün mutlu haberlerini aldık kensinin:) ozka75 gelsin izin verirse kim olduğumu söyliyim arkadaşlar.öptüm hepinzi:)

Ben de seni çok öpüyorum canım.. Sizlerin güleryüzü,yaklaşımlarınız ben de hep olumlu etkiler yarattı.. Teşekkür ediyorum.. Tabi ki,izin ne demek.

tebrikler arkadaşım, allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder inşallah.

X