Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şutarafagittiMerhaba arkadaşlar!İnanın o kadar heyecanlıyım ki anlatamam.8 günü nasıl geçirdim ben de bilmiyorum. Bu benim 4 . denemem. Sonucu salıya öğreneceğim .. Sizlerle paylaşmak istedim.Dualarınıza ihtiyacım var.
şutarafagittiMerhaba arkadaşlar!İnanın o kadar heyecanlıyım ki anlatamam.8 günü nasıl geçirdim ben de bilmiyorum. Bu benim 4 . denemem. Sonucu salıya öğreneceğim .. Sizlerle paylaşmak istedim.Dualarınıza ihtiyacım var.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM.HAYIRLISIYLA OLUR İNŞALLAH.NERDE YAPTIRMIŞTIN SEN.BENDE BURSADAYIM VE TÜP BEBEK YAPTIRICAMDA:uhm:
4. ne canim tup bebekmi asilamami??insallah bebisine kavusursun...idrar testi yaptinmi hic???[/QUOidrar testi yaptırmadım.Yaptırmayı da düşünmüyorum. Çünkü 3. deneme de idrar da pozitif ama kanda negatif çıkmıştı.Gerçek sonucu kan testinin verdiğini doktorum söylemişti.Benim ki kimyasal bir gebelikmiş.O zaman öyle denmişti. o yüzden 12. günü bekliyorum.Bu arada aşılama değil tüp bebek.
ozka75 eğer benim tahmin ettiğim kişiyse sonuç(+) arkadaşlar. Bugün mutlu haberlerini aldık kensinin:) ozka75 gelsin izin verirse kim olduğumu söyliyim arkadaşlar.öptüm hepinzi:)