Son 4 gunum yardim!!!! :(

brandnew11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
22
9
1
26
Merhaba herkese,
burun estetigi hakkinda tecrubeli olanlarin yardimina ihtiyacim var!!!
19 yasindayim ve carsamba gunu Maslak Acibademde ameliyat olacagim ancak korkuyorum. Buradakileri okudukca bazen vazgecesim geliyor.. burnumun onden bi problemi yok yalniz kemerli ve ucu biraz dusuk yandan kotu duruyor. Saglik olarak hic bi problemim yok ayrica.. Etrafimdaki herkes yaptirmasam da bisey degismiycegini soyluyor.. sizce yapilan islemler cok olmadigi icin iyilesme surecim artar mi? ustelik ameliyattan 10 gun sonra okula gitmem gerekiyor. 10.gune kadar sislik/morluklar iner mi? Bandajlar ne zaman cikiyor? Ameliyat sonrasi bazi arkadaslar hala yamuk oldugunu soylemis, bu doktor hatasindan mi kaynakli acaba? Tecrubeli arkadaslar yardimci olursa cok sevinirim.. cok tesekkur ederim!

Ben ameliyat olmadım henüz ama Acıbadem gibi süper bir hastanede oluyorsunuz. İyileşme süreci 1 hafta zaten. Ben olsam öyle profesyonel konforlu bir hastanede estetik olmak için hiç dusunmezdim olurdum..

iyileşme süreci bünyeye bağlı canım benim gibi aylarda sürebilir 2 gündede geçebilir ama 10 gün sonra okula gidersin bence bi sıkıntın olmaz. ameliyat sonrası yamukluklar büyük ihtimal şişlikten oluyor kalıcı olanlar çok az o doktor hatası evet. yamukluktan korkma bence nefes alma problemin yoksa deviasyon yoktur yani ortadaki kıkırdağın düzdür sadece kemikle oynayacaklar ondada doktor yamuk yapmaz korkma :)

10. gün normal hayatına dönebilirsin. 4-5 günde gözlerindeki morluklar geçiyor çünki. benim tamponsuz oldu hiç agrım sızım kanamam olmadı hep gezdim. cok korkuyordum korktugum gibi gecmedi ameliyattan snraki yamukluk doktor hatası olabilir ödem olabilir. doktorunu iyi arastırdıysan sıkıntı yaşamazsın. sekli değişir tabiki değişmez olurmu hiç cok güzelleşirsin. foto eklermisin önden yandan

Merhaba benim de burnum sizin tarif ettiğiniz gibi önden çok iyi yandan minik kemer hafif burun ucu düşüklüğünden ibaretti.Kalın deri inçe deri muhabbeti çok döner benimki ince deriliydi hem de .Kendi kendime tamam dedim sıkıntı yok hemen atlatırım.Ama epeyce şiştim morardım ,bu olay kişiden kişiye değişiyor kesinlikle birçok faktör vardır eminim ki.Aynı anda gelin görümce ameliyata girdik 1 saat arayla yani onun kalın derili idi.Morarmadı benim kadar Ama 10 gün yeterli olabilir gibi okula gitmeniz için bana öyle geliyor.Bu arada benim 4. Günüm şişliklerim hala çok morluklarımda var.Ama hızla inmeye başlıyor diyorlar göreceğim inşallah Darısı sizin başınıza

Ben ameliyat olmadım henüz ama Acıbadem gibi süper bir hastanede oluyorsunuz. İyileşme süreci 1 hafta zaten. Ben olsam öyle profesyonel konforlu bir hastanede estetik olmak için hiç dusunmezdim olurdum..

ben de en iyisi olsun istedigim icin sectim ancak bu biraz da bunyeye de bagli tabi, ne kadar iyi olursa olsun umarim benim vucut tepkilerim de olumlu karsilik verir ve istedigim gibi olur.. cok tesekkur ederim:)

Siz kacinci ayinizdasiniz? cevap ve destek icin cok tesekkur ederim ama insan yine de korkuyo tabi:/ bide bandaj/atel ne kadar suruyor merak ediyorum. yani ateli 4-5.gunde cikarttiktan sonra bandajlar ne kadar suruyor? tahminen 10.gun okula giderken bandajli olacagim diye dusunuyorum ama bilmiyorum

umarim benim de sizinki gibi olur ve dusundugumden cok cok saha iyi bi surec olur. ozelden fotograf atma sansim var mi?

Cok tesekkur ederim oncelikle size de cok buyuk gecmis olsun. eminim en kisa ve en iyi sekilde tamamlarsiniz iyilesme surecini. Kac saat surdu ameliyatiniz ve nerede yaptirmistiniz?:) ben kalin deriliyim ve yagli biraz, oyle olunca daha uzun diyolar iyilesme sureci icin ama umarim bekledigimden cok daha kisa olur. Bide fotograf atma sansiniz var mi acaba? :)

benim atel 7 gün kaldı sonra 2 gün bandaj. 1 hafta sonra 2. ay olacak.

hala sislikleriniz var mi? ve memnun musunuz yaptirdiginiza? bide ne zaman banyo yapilabiliyor tam olarak ameliyat sonrasi?
burnumda var tabi şişlikler hala. yüzüne su değirmediğin sürece banyo yapabilirsin yani saçlarını arkaya atıp önce saçlarını yıkayıp(kuaförde yıkatır gibi) sonra boyundan aşağısını ayrı yıkayıp. atele değmediği sürece sıkıntı yok. atel çıkınca normal.

Tesekkur ederim .2 saat sürdü benim.Ben başarı hastanesini seçtim.Acıbadem için 5000 daha fazla ücret talep etti doktorum.Hastane lukslugu ucreti katlar dedi ve yine kendisinin onerdigi bir hastane'yi sectim.Cok sukur memnun kaldim.Sizin inşallah daha kolay geçer ve çabuk atlatırsınız Benim iki ufaklık var en büyük zorluğum o aslında dert etmeyin siz .Resim ise atayım gözlerime çiçek böcek koyamıycam şimdi ama Şuan 4. Günüm;

Cok gecmis olsun tekrardan, herhangi bi agriniz var mi? ve krem/buz uyguluyor musunuz yuzunuze?

Cok gecmis olsun tekrardan, herhangi bi agriniz var mi? ve krem/buz uyguluyor musunuz yuzunuze?
Ağrım yok.Nefes alamamak ve şu burun sızıntısı sinir bozucu biraz.Krem ve buz uygulaması yapıyorum.Şişecekse şişiyor zaten Ama bu resimde morartılarım aşağı inmeye başlamış belli oluyor.

Buz da koydum arnica krem de sürdüm ama sonuç bu şu gece saati itibariyle 5. Günüme adım atmış bulunuyorum

Buz da koydum arnica krem de sürdüm ama sonuç bu şu gece saati itibariyle 5. Günüme adım atmış bulunuyorum
alcı cıktıgı gün hepsi geçmiş olur benim gözümün üstü morardıda. göz altıma bu kdr inmemişti morluk bu foto 4. gününüze ait o zaman demi. dudak üstünde olan bant hep orda mı kaldı? buda benim 5. günümdü.

Eklentiler

• IMG_6061.JPG
    59,9 KB · Görüntüleme: 111
bünyeye göre değişiyor malesef benimde uzun sürdü morluk şişlik. göz altı deriniz inceyse daha morluk oluuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…