Son 4 gunum yardim!!!! :(

Öncelikle çok geçmiş olsun bende temmuz 7 olucam kısmetse ve bimde küçük bir oğlum var bende bu yuzden çok tedırgınım ve yurt dışında yaşıyorum ameliyat günü akşam tekrar eve dönmeyi düşünüyorum bakalım nolucak gün geçtikçe stres endişe tavan yapıyo bende

Öncelikle çok geçmiş olsun bende temmuz 7 olucam kısmetse ve bimde küçük bir oğlum var bende bu yuzden çok tedırgınım ve yurt dışında yaşıyorum ameliyat günü akşam tekrar eve dönmeyi düşünüyorum bakalım nolucak gün geçtikçe stres endişe tavan yapıyo bende
Bende ameliyat gunu cikmayi dusunuyordum.Doktorum genelde hastalarinin ciktigini soylemisti.Ama cikamadim,iyi ki kalmisim evde cok zor cocuklarla.Eger kalma sansiniz varsa kalin derim.

Merhaba herkese,
burun estetigi hakkinda tecrubeli olanlarin yardimina ihtiyacim var!!!
19 yasindayim ve carsamba gunu Maslak Acibademde ameliyat olacagim ancak korkuyorum. Buradakileri okudukca bazen vazgecesim geliyor.. burnumun onden bi problemi yok yalniz kemerli ve ucu biraz dusuk yandan kotu duruyor. Saglik olarak hic bi problemim yok ayrica.. Etrafimdaki herkes yaptirmasam da bisey degismiycegini soyluyor.. sizce yapilan islemler cok olmadigi icin iyilesme surecim artar mi? ustelik ameliyattan 10 gun sonra okula gitmem gerekiyor. 10.gune kadar sislik/morluklar iner mi? Bandajlar ne zaman cikiyor? Ameliyat sonrasi bazi arkadaslar hala yamuk oldugunu soylemis, bu doktor hatasindan mi kaynakli acaba? Tecrubeli arkadaslar yardimci olursa cok sevinirim.. cok tesekkur ederim!
Bugün ameliyatın vardı inşallah iyi geçmiştir :KK200:

Eki Görüntüle 2001006
Tesekkur ederim☺️ .2 saat sürdü benim.Ben başarı hastanesini seçtim.Acıbadem için 5000 daha fazla ücret talep etti doktorum.Hastane lukslugu ucreti katlar dedi ve yine kendisinin onerdigi bir hastane'yi sectim.Cok sukur memnun kaldim.Sizin inşallah daha kolay geçer ve çabuk atlatırsınız ☺️Benim iki ufaklık var en büyük zorluğum o aslında dert etmeyin siz .Resim ise atayım gözlerime çiçek böcek koyamıycam şimdi ama Şuan 4. Günüm;
doktorunuz kimdi acaba ??

LÜTFEN YARDIM EDİNNN:110:
Ömer faik sağun,
Şaban çelebi
Ebru topuz
Ozan balık
bu doktarlara ameliyat olan var mı memnun kaldınız mı tavsıye edebilecegınız doktorlar hangısı ??

Back