Ilk
Amin
Ilk gun destekli kalktim genelde bas donmesi oluyor.Yere yigilacakmissiniz gibi..Benim bir de mide bulantim oldu,nasil kusarim buruna zarar veririm diye korkarken cok sukur igne yaptilar,aninda kesildi.Eve dondukten sonra yatmak cok istedim.Uyuyarak saatler daha cabuk geciyor cunku.Fakat 2 kucuk cocugum var surekli Ayakta kaldim.Mecburiydi ayakta olusum.Yatarak dinlenerek gecirirsen eger cok rahat gececektir emin ol. 3. Gunu dayanamayip evimin tozlarinida aldim odalari falan da topladim.Lavobo falan yikadim.4. Gunden sonra evi makineyle cekebildim
![KK76 :KK76: :KK76:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
![KK76 :KK76: :KK76:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
AMA yaptiklarima bakma sisliklerimden dolayi uykulu oldum hep gozlerim Yari acik yari kapali.Ama gozumu kapattigimda kizim gelip burnuma carpar daAllah korusun burning yamulur korkusu beni is yapmaya sevketti
![Hamarat :hamarat: :hamarat:](/images/smiley/hamarat.gif)
Ikinci gunu burnuma bir kafa yemem de tabi etkili
![Işsiz :işsiz: :işsiz:](/images/smiley/işsiz.gif)
![Işsiz :işsiz: :işsiz:](/images/smiley/işsiz.gif)
Ay demem o ki benim gibi Coluklu cocuklu degilsin 19 du yanlis hatirlamiyirsam cok cok cok sanslisin yat uyu dinlen.Hersey cok guzel olacak
![Süslü :süslü: :süslü:](/images/smiley/süslü.gif)