- 5 Mayıs 2011
- 1.592
- 721
- 323
- Konu Sahibi brandnew11
-
canım, benim de morluğun aşağı indi, bu iyi bir şey dimi? bu arada geçmiş olsun konunu takipteyim :)Buz da koydum arnica krem de sürdüm ama sonuç bu şu gece saati itibariyle 5. Günüme adım atmış bulunuyorum
Evet morluklar sarararak asagi inmeye basladi,cok sukur AMA bunlari dert etmemize gerek yokmus bunu anladim, yuzeysel bunlar Ben asil bogazimdan surekli gelen Siyaha yakin Kan !!!!beni ciddi korkutuyorcanım, benim de morluğun aşağı indi, bu iyi bir şey dimi? bu arada geçmiş olsun konunu takipteyim :)
bence o da normal olabilir, ama tabii yine de doktoruna sor. peki nasıl görüyosun o kanı, yani öksürüyomusun, öyle mi anlıyosun?Evet morluklar sarararak asagi inmeye basladi,cok sukur AMA bunlari dert etmemize gerek yokmus bunu anladim, yuzeysel bunlar Ben asil bogazimdan surekli gelen Siyaha yakin Kan !!!!beni ciddi korkutuyor
Benim surekli balgam olusuyor ve her tükürdügümde Koyu Renk kan pihti seklinde oyle kucuk falan da degil.1 saatte belki 2-3 kez tukuruyorum.bence o da normal olabilir, ama tabii yine de doktoruna sor. peki nasıl görüyosun o kanı, yani öksürüyomusun, öyle mi anlıyosun?
Benim surekli balgam olusuyor ve her tükürdügümde Koyu Renk kan pihti seklinde oyle kucuk falan da degil.1 saatte belki 2-3 kez tukuruyorum.
bence o da normal olabilir, ama tabii yine de doktoruna sor. peki nasıl görüyosun o kanı, yani öksürüyomusun, öyle mi anlıyosun?
Nekadar fiyat acaba
Merhaba bende 23 Mayıs'ta ameliyat oldum inanılmaz derece de şişip morarmısım bana kendimi göstermediler suan da göstermiyorlar ama ben gizlice bakıyorum tabi şişliğim indi çok az tabi morluklarım sarardı insallah çabuk geçer kaç günde geciyor aynaya baktığım da kendimi tanıyamıyorum sanki başka biri gibi
Sadece 2 saat bir ağrım oldu.Sonrası yok hatta 3. Güne kadar ağrı kesici kullanmadım.Boğaz ağrısı çektiğim için 3. Günden sonra parol aldım.Bugün daha rahatım çok şükürlusiferaz86 canınız çok acıdı mı ameliyattan çıktıktan sonra?
Aciyacak diye çok korkuyorum yaSadece 2 saat bir ağrım oldu.Sonrası yok hatta 3. Güne kadar ağrı kesici kullanmadım.Boğaz ağrısı çektiğim için 3. Günden sonra parol aldım.Bugün daha rahatım çok şükür
Ya muhtemelen mecburi yaptiranlar disinda ki onlardan dahi diyen vardır ilk 3-5 gün; neden yaptirdim diye. Ben de dedim.Ama sonuca yaklastikca tatli bir heyecan sariyor acikcasiAciyacak diye çok korkuyorum ya
Ya muhtemelen mecburi yaptiranlar disinda ki onlardan dahi diyen vardır ilk 3-5 gün; neden yaptirdim diye. Ben de dedim.Ama sonuca yaklastikca tatli bir heyecan sariyor acikcasi
Merhaba günden güne daha iyim morluklar açıldı az bir kısımda kaldı.Burun akıntım var ama eskisi kadar değil.Kan içeren Geniz akıntım son hız devam .Ama normal dediler.Çoğu kişinin benim kadar asla olmuyormuş.Bir kaldı yüzümdeki şişlikler, bazı bölgeler İnsede hala var.Ama genel olarak iyim çok şükür.Sizin yarın mıydı???merhaba, bugun nasilsiniz? nasil hissediyosunuz sislikler ve morluklar gecti mi
Merhaba günden güne daha iyim morluklar açıldı az bir kısımda kaldı.Burun akıntım var ama eskisi kadar değil.Kan içeren Geniz akıntım son hız devam .Ama normal dediler.Çoğu kişinin benim kadar asla olmuyormuş.Bir kaldı yüzümdeki şişlikler, bazı bölgeler İnsede hala var.Ama genel olarak iyim çok şükür.Sizin yarın mıydı???
Ay inşallah morartı bile olmadan atlatırsınız
Hadi bakalım sizin sonucu çok merak ediyorum :)
IlkAllah tez zamanda iyilesmenizi ve istediginiz goruntuye&sagliga kavusmanizi nasip etsin insallah.. :) benim yarin anestezi tahlillerim olacak carsamba gunu ameliyat. Ananas onerisini duydugum icin ananas alacagim yanima, bide bol bol buz koyacagim, arnica kremle birlikte morluklari ve sislikleri en aza indirmeye calisacagim insallah yarari olur.. cok tesekkur ederim amin insallah dediginiz gibi atlatirim. Gunluk islerinizi yapabiliyor musunuz?
AminAllah tez zamanda iyilesmenizi ve istediginiz goruntuye&sagliga kavusmanizi nasip etsin insallah.. :) benim yarin anestezi tahlillerim olacak carsamba gunu ameliyat. Ananas onerisini duydugum icin ananas alacagim yanima, bide bol bol buz koyacagim, arnica kremle birlikte morluklari ve sislikleri en aza indirmeye calisacagim insallah yarari olur.. cok tesekkur ederim amin insallah dediginiz gibi atlatirim. Gunluk islerinizi yapabiliyor musunuz?
Ilk
Amin
Ilk gun destekli kalktim genelde bas donmesi oluyor.Yere yigilacakmissiniz gibi..Benim bir de mide bulantim oldu,nasil kusarim buruna zarar veririm diye korkarken cok sukur igne yaptilar,aninda kesildi.Eve dondukten sonra yatmak cok istedim.Uyuyarak saatler daha cabuk geciyor cunku.Fakat 2 kucuk cocugum var surekli Ayakta kaldim.Mecburiydi ayakta olusum.Yatarak dinlenerek gecirirsen eger cok rahat gececektir emin ol. 3. Gunu dayanamayip evimin tozlarinida aldim odalari falan da topladim.Lavobo falan yikadim.4. Gunden sonra evi makineyle cekebildimAMA yaptiklarima bakma sisliklerimden dolayi uykulu oldum hep gozlerim Yari acik yari kapali.Ama gozumu kapattigimda kizim gelip burnuma carpar daAllah korusun burning yamulur korkusu beni is yapmaya sevketti Ikinci gunu burnuma bir kafa yemem de tabi etkili
Ay demem o ki benim gibi Coluklu cocuklu degilsin 19 du yanlis hatirlamiyirsam cok cok cok sanslisin yat uyu dinlen.Hersey cok guzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?