- Konu Sahibi damlacimcim
Mehmet dogruÇok geçmiş olsun, hangi doktora olmuştunuz ameliyat?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mehmet dogruÇok geçmiş olsun, hangi doktora olmuştunuz ameliyat?
geçmiş olsun, belki de kafanıza taktığınız kadar , üzülecek, büyütülecek birşey değildir çünkü, eskisinden daha iyi gorundugunu soylemişsiniz önceki mesajınızda.Mehmet dogru
Tabi ama daha 1 buçuk ay oldu. Sisler indikçe kemik daha da ortaya çıkacak. E zayıfım bir degeçmiş olsun, belki de kafanıza taktığınız kadar , üzülecek, büyütülecek birşey değildir çünkü, eskisinden daha iyi gorundugunu soylemişsiniz önceki mesajınızda.
Kalın derili misiniz? Eğer öyleyse ufak hataların göze batmaması açısından büyük avantaj. Her şeyden önce sonuç hakkında konuşabilmek için henüz çok erken 6 ay beklemek gerekiyor biliyorsunuz. Fakat sonrasında aynı problem devam ederse revizyon konusunda diretin. Sonuçta onun hatası düzeltmesi gerekiyor.Tabi ama daha 1 buçuk ay oldu. Sisler indikçe kemik daha da ortaya çıkacak. E zayıfım bir de
siz de ameliyat oldunuz sanırım, doktorunuzu önerir misiniz(istanbul lokasyonlu doktor arayısım mevcut)Kalın derili misiniz? Eğer öyleyse ufak hataların göze batmaması açısından büyük avantaj. Her şeyden önce sonuç hakkında konuşabilmek için henüz çok erken 6 ay beklemek gerekiyor biliyorsunuz. Fakat sonrasında aynı problem devam ederse revizyon konusunda diretin. Sonuçta onun hatası düzeltmesi gerekiyor.
şunu da unutmamak gerek süreç gerçekten zor o yüzden eğer göze Batmayan bir şey ise çok takılmamak gerekiyor.
Evet kalın deriliymişim. Doktordan öğrendim ben de valla bir daha ameliyat için ne param var ne gücüm. Aynı ameliyatı tekrar çekemem. Çok göze batmazsa yaptırmayacagim aynenKalın derili misiniz? Eğer öyleyse ufak hataların göze batmaması açısından büyük avantaj. Her şeyden önce sonuç hakkında konuşabilmek için henüz çok erken 6 ay beklemek gerekiyor biliyorsunuz. Fakat sonrasında aynı problem devam ederse revizyon konusunda diretin. Sonuçta onun hatası düzeltmesi gerekiyor.
şunu da unutmamak gerek süreç gerçekten zor o yüzden eğer göze Batmayan bir şey ise çok takılmamak gerekiyor.
Ben doktorumdan çok memnunum. Ben 2 senedir bu ameliyatı düşünüyordum ama cesaret edemiyordum çünkü çok takıntılı bir insanım. Doktorum Niyazi Altıntoprak. Naif tatlı ve çok ilgili bir doktor. Hem nefes sorunumu tamamen çözdü hem çok ilgiliydi hem de tam istediğim burnu yaptı. Ben herkese tavsiye ediyorum. Benden sonra operasyonu asla düşünmeyen patronum bile burnunu yaptırdı :) inşallah seneye kız kardeşim de yaptıracak.siz de ameliyat oldunuz sanırım, doktorunuzu önerir misiniz(istanbul lokasyonlu doktor arayısım mevcut)
Umarım göze batmaz ki kalın derili olmanın en büyük avantajı kusurları kapatıyor olması. Ödemler geç geçecek belki ama kusurların da görünmeyecek :)Evet kalın deriliymişim. Doktordan öğrendim ben de valla bir daha ameliyat için ne param var ne gücüm. Aynı ameliyatı tekrar çekemem. Çok göze batmazsa yaptırmayacagim aynen
yanıtınız için teşekkür ederim. umarım herkesinki hayalindeki gibi geçer. öngörüşme için ücret alıyor mu bir de fiyat aralığı için bilgilendirme yapabilir misiniz?Ben doktorumdan çok memnunum. Ben 2 senedir bu ameliyatı düşünüyordum ama cesaret edemiyordum çünkü çok takıntılı bir insanım. Doktorum Niyazi Altıntoprak. Naif tatlı ve çok ilgili bir doktor. Hem nefes sorunumu tamamen çözdü hem çok ilgiliydi hem de tam istediğim burnu yaptı. Ben herkese tavsiye ediyorum. Benden sonra operasyonu asla düşünmeyen patronum bile burnunu yaptırdı :) inşallah seneye kız kardeşim de yaptıracak.
geçmiş olsun. doktordan memnunsanız ameliyat öncesi ve sonrası tecrübelerinizden doktor ismi ile bahsedebilir misiniz?Ben de 19unda oldum bugün 8. Günüm genel olarak iyiyim şimdilik
Burnumun iç tabanında şişlik var nefes alırken takılıyor oraya
Şuan yüzüm çok ödemli ama yorum yapar mısınız fotoğraf atıyorum.
Daha bandajlar bile çıkmadı.
Yanaklarım dudaklarım hala yarı hissiz hatta.
Ama merak ediyorum yabancı bi gözle yorumlarınızı bekliyorum.
Henüz bantlar duruyor nasıl olduğunu bilmiyorumgeçmiş olsun. doktordan memnunsanız ameliyat öncesi ve sonrası tecrübelerinizden doktor ismi ile bahsedebilir misiniz?
Hayır ön görüşme ücretsiz. Benim ilk görüşmemde simülasyon çizim yapmıştı gerçekten ameliyat sonrası burnum birebir ayrı oldu :)yanıtınız için teşekkür ederim. umarım herkesinki hayalindeki gibi geçer. öngörüşme için ücret alıyor mu bir de fiyat aralığı için bilgilendirme yapabilir misiniz?
ameliyatı hangi hastanede yapıyor yada hastane seçme sansı oluyormu fiyatı dusurmek için? bazı doktorlar kendi anestesi ekibiyle bazıları da hastaneninkiyle çalışıyormus da.
Ben fotoğrafı göremedimBen de 19unda oldum bugün 8. Günüm genel olarak iyiyim şimdilik
Burnumun iç tabanında şişlik var nefes alırken takılıyor oraya
Şuan yüzüm çok ödemli ama yorum yapar mısınız fotoğraf atıyorum.
Daha bandajlar bile çıkmadı.
Yanaklarım dudaklarım hala yarı hissiz hatta.
Ama merak ediyorum yabancı bi gözle yorumlarınızı bekliyorum.
Kimse yorum yapmayınca sildimBen fotoğrafı göremedim
Keşke silmeseydiniz illaki görülürdü :)Kimse yorum yapmayınca sildim
Atıyorum size özelden :)Keşke silmeseydiniz illaki görülürdü :)
teşekkür ederim. bende bir görüşme ayarlamaya calısayım billgi alırsam paylaşacağım.Hayır ön görüşme ücretsiz. Benim ilk görüşmemde simülasyon çizim yapmıştı gerçekten ameliyat sonrası burnum birebir ayrı oldu :)
Bildiğim kadarıyla hastanenin uygunluk durumuna göre 2 farklı hastaneyle çalışıyor. Ben Ümraniye hisar hospital da oldum ameliyatı çok memnun kaldım. Fiyat aralığı burna göre değişiyor sanırım 11.000 ile 16.000 arasında fakat tamamen farazi konuşuyorum en iyisi gidip muayene olup fiyat öğrenmek olacaktır
Bana da atın :)Kimse yorum yapmayınca sildim
kesinlikle görüşmeden karar vermeyin derim :)teşekkür ederim. bende bir görüşme ayarlamaya calısayım billgi alırsam paylaşacağım.