Son 2 ay

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Fef fizik mezunuyum.Kpssye ilk başlarda güzel çalışıyordum ama 3 4 aydır çalışmıyorum.1 haftadır güzel çalışıyorum.Fizik alan sınavında pek birşey yapamayacagım diye sadece ilk bölümden sınava girmeye karar verdim.Tarihten hergün yarım saat konuyu okuyorum sonra soru çözüyorum.Günlük tarih cografya tekrarı yapıyorum.Türkçeden herün 60 civarı paragraf çözüyorum.2 3 konu eksiğim kaldı.Matematiktaen de soru çözüyorum.Deneme çözmeye ne zaman bbaşlıyayım.Gündüz 2 de çalışmaya başlıyorum.Gece 2 ye kadar çalışıyorum.Her derse aynı önemi veriyorum.Tarih ve cografyam baya kötü.Bende günlük tekrar yapıyorum.90 almam çok mı zor?

Zor desek bırakacak mısın? Zor mu kolay mı diye düşünmeyi bırakıp elinden gelenin en iyisini yapmalısın
Konu eksiklerin bitince deneme çözmeye başla o zaman görürsün durumunu aşağı yukarı

Arkadaşın dediği gibi ne Zaman burda vakit geçirmeyi bıraktım o Zaman kazandım ben de.Gece çalışıp 5 E kadar öğlen 11 gibi kalkardım.1 E kadar kafamı toparlar işlerimi halleder 4 E kadar ders yapardım.7 ye kadar yemek yap ye eşle ilgilen derken 10 a kadar tekrar ders soru..Sonra sabah 5 E kadar ders.Ortam sessizken çok kalıcı oluyor ders çalışmak,soru çözmek.

aylarca yayıla yayıla çalışmak yerine sağlam 2 ay çalış alırsın , 2 buçuk ayın var hatta ilk 1 ay bütün konu eksikliklerini tamamla son 1 ay ful deneme , telaş yapmadan rahat çalış zaten çoğu insan son aylarda kasıp kazanıyor.

Bende gunde 12 saate cıkardım calısmalarımı.Su 2 ayı guzel gecıreyım de sonra rahatım ınsallah
aylarca yayıla yayıla çalışmak yerine sağlam 2 ay çalış alırsın , 2 buçuk ayın var hatta ilk 1 ay bütün konu eksikliklerini tamamla son 1 ay ful deneme , telaş yapmadan rahat çalış zaten çoğu insan son aylarda kasıp kazanıyor.

Hangi üni mezunusun bilmiyorum ama matematiği arttırmaya çalış total net durumun nedir? İstediğin zaman mesaj atabilirsin ders konusunda sana yayınlar denemeler için yardımcı olurum

Back
X