Son 10 kg için

Bizim tartı pazar günü tuz buz oldu kırıldı, aynı bu resimdeki gibi, bu işaret diye uzun süre tartıya çıkmayı düşünmüyorum

Eklentiler

• tartı.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 54
Kız dökülmesin diye yiyom iki gündür bende bıktım artık

Ivır zıvır da 40 gr lık pringls aldım 207 kcal ymiş birazda çikolata
Birazda cikolata derkeeen::)) saka bi yana birazdan bnde markete gdicm hiranin sutu bitmis. Bnde toplarm smdi kuck cocklar gbi kendme biseyler alirm

Öğlen biraz geç oldu bize umuta bayat ekmek köftesi yapmıştım ondan yedim 3 tane hareket edince çok acıktım :)aksma nohut yaptım eşim gelmezse yemek yemem

Bende çorba içtim iyi geldi toparladı midemi de çıktı öyküyle markete yürüyerek götürdüm canım çıktı dha biraz daha arabayla gitcez anlaşılan akşama da yemek yapmadım milföy aldım onu yapcam peynirli 2-3 tane yerim çayla bugün biraz böyle olsun dedim

Firinda patates kofte yedim bi tabak ekmeksiz iki kask bulgur pilavyla bide ayran ictm bi bardak. Bugn pasta yaptm can skintisndan ama cnm yemek istemiyo onun yerine boza icicm smdi

Öğlen 5 tane dolma yedim.
Arada bikaç tane madlen bayram çikolatası yedim sonunda bitti ))
Akşam iki parça tavuk ve 5 sarma yedim. Sarma da bitti sonunda :)))

Ama başım acayip ağırıyor açlıktan.
Ben de gece gece halt ettim ve kabak tatlısı yedim 4 dilim , tahinli ballı cevizli (((

Guuunaaaayyydddiinnnnnnn:)))
Bugn cnm degisk kahvalti istiyo biktm hersabah ayni kahvaltidan ama ne istiyo blmiyorm. Sanirm acik bufe Ama haftaici malesef mecbur otrcam peynir zeytine devam

Ben de hep bu pilise yüzünden kısır yapıyorum ((

Allah allah ben canım sarma istiyo diye tutturuyo muyum :)))

Bizde betülle kahvaltı yapcaz şimdi standart rejim kahvaltısı

Bnle omlet yaptm peynir zeytin jambon bi dlim kizarmis ekmegede bal kaymak surdm busabah cok yedim sanki aksma kdr yemek yemesem olur gbiym

Kalhvaltı omlet zeytin içi alınmış ekmek
2 lokmada ballı ekmek çay

Hiiçççç diyet yapasım yok bugün öküz gibi yiyesim var niye ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…