• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

65.00 kg gosteren tarti resmimi paylasicam sizlerle kizlar kendme soz verdm simdi bu ptesi degil birdhaki ptesi kesin ulasmis olucam.hiranin dogum gnune 65 kilo olucam insallah
Okdr yaptm bnuda basaririm hirs yaptmm cok piss :))

65.00 kg gosteren tarti resmimi paylasicam sizlerle kizlar kendme soz verdm simdi bu ptesi degil birdhaki ptesi kesin ulasmis olucam.hiranin dogum gnune 65 kilo olucam insallah
Okdr yaptm bnuda basaririm hirs yaptmm cok piss :))
Valla hareket hiç bişey değil bak ben şimdi günde 7-8 bin adım atmaya çaloşıyorum en az başka türlü olmuyo zaten yemeği azaltıyosun ama tek başına yetmiyo

Menüüü

Kahvaltı
1 yumurtadan omelet
1 dilim salçalı ekmek
Peynir biber

Ara yarım muz yeşilçay

Öğlen
5 kaşık yoğurtlu kabak haşlama

Ara
Türk kahvesi
Soda

Akşam 18.30
4 yk tavuk sote
4 yk pilav
Salata yoğurt

Ara türk kahvesi

@hiraysen ye sen daha un kurabiyesi tostları :KK53:
yookkk kizzz baksana onlari 10 uncu ayda yemisim.
Oyle kalmislar orda.kullanamiyorm fittingoyu ben :( busabah girdm biraz ama zor geldi biraktm yne
Bugn oglende bulgur pilavi yedim
Ara turkkahvesi ictm
Aksma kv gtcez malum bugn cuma balik var menude ekmeksz yerim salatayla ama gec saat oluyo.

Bakalım yarın nolcak çok merak ediyorum inş 76lı bişiler görürüm :)

Aksam yemegi gec oldu 8 de yedm balik almamis buhafta kv.
Bir yemek kasigi taze fasulye
İki sarma
Bir parca kizarmis tavuk bir kasik pilav
Bir kuck kase cacik

@Apriori123 oradan da takip ediyorum arada seni kurtuluş yok bizden ona gore yemeği 5 te yiyip dükkanı kapatiyorsun erkenden :KK66:
Evet canım hiç istikrarımı bozmadan pazartesiden beri hep beşte yedim akşam yemeğimi :) dün ve bugün de saf protein beslendim. Hızlı giriş yapayım dedim ;) aynı istikrarı sporda da göstersem on numara olcam ama ya iki mekik çekiyorum o da küfrede küfrede

Evet canım hiç istikrarımı bozmadan pazartesiden beri hep beşte yedim akşam yemeğimi :) dün ve bugün de saf protein beslendim. Hızlı giriş yapayım dedim :KK66: aynı istikrarı sporda da göstersem on numara olcam ama ya iki mekik çekiyorum o da küfrede küfrede
Azimli olmak çok güzel bende fazla yok nedense tam motive olamiyorum gerçi bende bu hafta iyi gittim spor yapamiyorum ama çok etkili aslında bir ara düzenli mekik yapıyordum bıraktım bugün aynaya baktım gobegim biraz kuculmus geldi ama sanki alt göbek kısmında yani sezeryan dikisinin hemen ustunde göbek katlanmış gorunuyor ona sinir oldum mekikle düzelir mi acaba ya

Back