- 16 Mart 2014
- 5.555
- 7.501
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla hareket hiç bişey değil bak ben şimdi günde 7-8 bin adım atmaya çaloşıyorum en az başka türlü olmuyo zaten yemeği azaltıyosun ama tek başına yetmiyo65.00 kg gosteren tarti resmimi paylasicam sizlerle kizlar kendme soz verdm simdi bu ptesi degil birdhaki ptesi kesin ulasmis olucam.hiranin dogum gnune 65 kilo olucam insallah
Okdr yaptm bnuda basaririm hirs yaptmm cok piss :))
yookkk kizzz baksana onlari 10 uncu ayda yemisim.@hiraysen ye sen daha un kurabiyesi tostları
Senin motive tavan tabi:)Ben yine proteine abandım bugün :)
İnşallah bebeğim valla bugün yemek de yapmadım:))( yarın geliyorum yine Beylikdüzü'me baya kalıcam orda bir an ansızın sana gelebiliriz azadıma bi kahveni içmeyeSenin motive tavan tabi:)
Tig gbi olursun sen yakinda
ayy heycan yaptmİnşallah bebeğim valla bugün yemek de yapmadım:))( yarın geliyorum yine Beylikdüzü'me baya kalıcam orda bir an ansızın sana gelebiliriz azadıma bi kahveni içmeye
bende mehterci başı ama 60.5 gordum bendeKızım bi gittim iki günde -1,6 gördüm yahu :)) burda mehter takımı gibi iki ileri bir geri aylardır aynı kg dayız
Evet canım hiç istikrarımı bozmadan pazartesiden beri hep beşte yedim akşam yemeğimi :) dün ve bugün de saf protein beslendim. Hızlı giriş yapayım dedim aynı istikrarı sporda da göstersem on numara olcam ama ya iki mekik çekiyorum o da küfrede küfrede@Apriori123 oradan da takip ediyorum arada seni kurtuluş yok bizden ona gore yemeği 5 te yiyip dükkanı kapatiyorsun erkenden
Azimli olmak çok güzel bende fazla yok nedense tam motive olamiyorum gerçi bende bu hafta iyi gittim spor yapamiyorum ama çok etkili aslında bir ara düzenli mekik yapıyordum bıraktım bugün aynaya baktım gobegim biraz kuculmus geldi ama sanki alt göbek kısmında yani sezeryan dikisinin hemen ustunde göbek katlanmış gorunuyor ona sinir oldum mekikle düzelir mi acaba yaEvet canım hiç istikrarımı bozmadan pazartesiden beri hep beşte yedim akşam yemeğimi :) dün ve bugün de saf protein beslendim. Hızlı giriş yapayım dedim aynı istikrarı sporda da göstersem on numara olcam ama ya iki mekik çekiyorum o da küfrede küfrede