• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Öğlen
Kapuska yoğurtlu havuç
Ara
Şekersiz türk kahvesi sudaki cevizlerim :)

Sularım bitti

Kizzlar skilastirici ve inceltici krem kullanmak istiyorm onerebilcgnz bi marka varmi

Azadımla 5000 adım yaptık bugün. Öğlen dışardaydık azad ortağımla bi küçük tombik döner bir ayran paylaştık. Eve dönünce pert olmuştuk ikimiz de uyuduk. Ben uyandım o hala uyuyor :)
Akşam yemeğim dünden kalan İzmir köftenin 5 köftesi bi köfte büyüklüğünde patates. Ekmek yok. Benim tükkan kapandı. Akşam yatmadan çekerim mekiklerimi şimdi halim yok yapınca yazarım

50 mekik 25 bacak kaldırmalı alt karın hareketi 30 squat yaptım. Karbonatlı suyumu içiyorum. Şimdi de beşi bir arada içicem

Bende geç kaldım bugün
Akşam yemeği 19

Yarım tabak yeşil mercimek yemeği
Yarım tabak makarna
Yoğurt

Sonrası için planım soda ve sade nescafe

Azadımla 5000 adım yaptık bugün. Öğlen dışardaydık azad ortağımla bi küçük tombik döner bir ayran paylaştık. Eve dönünce pert olmuştuk ikimiz de uyuduk. Ben uyandım o hala uyuyor :)
Akşam yemeğim dünden kalan İzmir köftenin 5 köftesi bi köfte büyüklüğünde patates. Ekmek yok. Benim tükkan kapandı. Akşam yatmadan çekerim mekiklerimi şimdi halim yok yapınca yazarım
Canim ya sen buraya adim sayisini yazdikca aklimda soru isareti olusuyor adim sayisini nasil hesapliyorsun :KK64:

Günaydın

Kahvaltı
1 dilim salçalı ekmek
Domates biber peynir
2 yumurtadan omlet çay

Back