Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ya sen buraya adim sayisini yazdikca aklimda soru isareti olusuyor adim sayisini nasil hesapliyorsunAzadımla 5000 adım yaptık bugün. Öğlen dışardaydık azad ortağımla bi küçük tombik döner bir ayran paylaştık. Eve dönünce pert olmuştuk ikimiz de uyuduk. Ben uyandım o hala uyuyor :)
Akşam yemeğim dünden kalan İzmir köftenin 5 köftesi bi köfte büyüklüğünde patates. Ekmek yok. Benim tükkan kapandı. Akşam yatmadan çekerim mekiklerimi şimdi halim yok yapınca yazarım
Telefonumda var canım adımsayma uygulaması. Yürürken tel cebimde oluyor sayıyorCanim ya sen buraya adim sayisini yazdikca aklimda soru isareti olusuyor adim sayisini nasil hesapliyorsun
Hiim ne guzelmis bende bir alet falanmi var diye merak ettimTelefonumda var canım adımsayma uygulaması. Yürürken tel cebimde oluyor sayıyor
Bende de var walklogger diyeHiim ne guzelmis bende bir alet falanmi var diye merak ettim
Aferin eceye :)Kizim annesinin rejimine destek oluyor annesinin dondurmasina el koydu bana vermiyor ver diyorum yok yalatmiyorda Meniiim diye bagiriyor:)))
Başka yerde hesapladım 1200 çıktı kalori hesabı bile yapamıcaz :)1057 kalori almışım 300 kalori spor