Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma canim bildigin iskence:))Ahaahha seninki hepten vahim durummus kapagni acip koklamak ne ayol dal corba kasigiyla
Saka bi yana cok ozledim be nutella yeneyi burnmda tutuyo
Ne guzel canim motive oluyor insan fark gorunceBenim son yolladığım aakiaam sın yemeğimdi :) bugün gardrobu altüst ettim, kara kışlıklar kalktı çok kalın kazaklar falan. Baharlıkları çıkardım. Tabi bir büyük boy çöp poşeti dolusu kıyafet çıktı kapı önüne bıraktım, kimseye veremiyorum ben. Bikaç tane de girerim diye sakladığım 34-36 bedenler vardı umudu kesince komşuya verdim çok yeni ve markalı kıyafetlerdi kapıya koymaya kıyamadım. ihtiyacı olanlara verecekmiş. Kalan kıyafetlerden birçoğuna girdiğimi görünce iyice gaza geldim, tüm pantolonlarımı çıkarıp dizdim
Aynen ya bi de geçen hiraysenin dediği collezione taytlardan aldım 36 beden oldu Nasıl Mutlu oldum :) gerçi beli lastikli kendisi de likraşı kumaş ama olsunNe guzel canim motive oluyor insan fark gorunce
ayy onlar cok rahat gdip her rengni alicmAynen ya bi de geçen hiraysenin dediği collezione taytlardan aldım 36 beden oldu Nasıl Mutlu oldum :) gerçi beli lastikli kendisi de likraşı kumaş ama olsun
Aynen ya bi de geçen hiraysenin dediği collezione taytlardan aldım 36 beden oldu Nasıl Mutlu oldum :) gerçi beli lastikli kendisi de likraşı kumaş ama olsun
ben hafta sonu avm ye gittim ama baktim orada collezion yoktu bakcam yineayy onlar cok rahat gdip her rengni alicm
Sicakmi orasiGünaydınn
Kahvaltı omlet peynir 1 dilim ekmek
Türk kahvesi iccem sonra atcam kendimi sokağa