Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben olmadim hala lekelenmem var kendimi cok halsiz hissediyorum her ay boyle oluyorum: (Adet oldm tatli istiyorummmmm
Cesme yi bilmiyorum ama burasi sabah kapaliydi simdi gunes acti soguk degil ama serin biraz hafif ruzgarliSicakmi orasi
Burasida oyle cok skici hava. Aksamlarida firtina ckiyo resmen yaz gelsede rahat etsek. Bu yazda cok sicak gecicekmisCesme yi bilmiyorum ama burasi sabah kapaliydi simdi gunes acti soguk degil ama serin biraz hafif ruzgarli
Yağmur yağcak lafta ama çok sıcak hafif bi rüzgar var ama uzun kollu body var sadece üstümde ceketi çıkardımSicakmi orasi
ay bende aynıyım ya yıldım her ay her ay spiraldense çıkarttırmayı düşünüyorum hap kullanırım olmadı napim oldum dedim ya 2 gün oldu 2 damla sadece dün felaket ağrı ama bişey yok nisanda kontrole gitcem doktora sorcam bakalımBen olmadim hala lekelenmem var kendimi cok halsiz hissediyorum her ay boyle oluyorum: (
Kac gundur burasi da ruzgarli yagmurlu canim bugun daha iyi sankiBurasida oyle cok skici hava. Aksamlarida firtina ckiyo resmen yaz gelsede rahat etsek. Bu yazda cok sicak gecicekmis
Bir tane tulumba tatlisi yedm ben cok saldm gobegmde ckti zaten yne sanirm kilo alicm tekrardan. Oglen keten tohumlu yogurt yicm aksamada hafif biseyler yemem lazm
simdide yagmur basladi hafiften:))Yağmur yağcak lafta ama çok sıcak hafif bi rüzgar var ama uzun kollu body var sadece üstümde ceketi çıkardım
ay bende aynıyım ya yıldım her ay her ay spiraldense çıkarttırmayı düşünüyorum hap kullanırım olmadı napim oldum dedim ya 2 gün oldu 2 damla sadece dün felaket ağrı ama bişey yok nisanda kontrole gitcem doktora sorcam bakalım
valla gidince sorcam bakalım bende çok güvenmiyorum o yüzden taktırdım o stresle de yaşayamamKac gundur burasi da ruzgarli yagmurlu canim bugun daha iyi sanki
Birde regl doneminde oluyor siskinlik ondandir olsun bitsin normale doner gobegin benimde oyle su anda
simdide yagmur basladi hafiften:))
Spiralden canim ben dra gittigimde sormustum neden boyle diye spiralden demisti akan suyun onune tas koyarsan ne olur sizinti yapar az az demisti spiralde de durum bu demisti ben Eceye hamile kalmak icin cikarttirinca ne leke ne birsey hemen kanamam oluyordu oh ya ne guzelmis olup bitiyor hemen demistim ama boyle hemen olmamak psikoljik olarakta geriyor insani bende baska korunma yontemlerine guvenemiyorum canim hap kullansam kesin unuturum aylik igne var bildigim ama ne bileyim dusunmedim onu da kordonlarimi da baglatmadim bazen baglatsamiydim acaba diyorum dr tam doguma girdigimde sordu hic dusunme firsatim olmadigi icin istemiyorum dedim gerci dr dogumdan sonra korunamayan surekli kurtaj olanlara oneriyorum cunku dogal olan birsey bozuluyor demisti aman aman kadin olmak zor her acidan
Burdayıiim. Üfff günlük ziyaretime gelenler es gecmedide gene beni. Bu saate kadar başımdaydi oyaladi durdu. Bütün işim kaldı yineS Sevgidili5 gorunmuyor
amaan canim benim komsulardan senin akrabalardan cektigin nedir ya hic sevmiyorum boyle cat kapi gelipte uzun uzun oturanlari Allah yardimcin olsunBurdayıiim. Üfff günlük ziyaretime gelenler es gecmedide gene beni. Bu saate kadar başımdaydi oyaladi durdu. Bütün işim kaldı yine
Hahaha belamısın yavrum sen kapıdan kovuyoruz bacadan geliyorsunElmamı da aldım geldim
Anaaam sen burayadami el AttınElmamı da aldım geldim