• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Cesme yi bilmiyorum ama burasi sabah kapaliydi simdi gunes acti soguk degil ama serin biraz hafif ruzgarli
Burasida oyle cok skici hava. Aksamlarida firtina ckiyo resmen yaz gelsede rahat etsek. Bu yazda cok sicak gecicekmis

Bir tane tulumba tatlisi yedm ben cok saldm gobegmde ckti zaten yne sanirm kilo alicm tekrardan. Oglen keten tohumlu yogurt yicm aksamada hafif biseyler yemem lazm

Kahvaltım

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    68,4 KB · Görüntüleme: 27
Yağmur yağcak lafta ama çok sıcak hafif bi rüzgar var ama uzun kollu body var sadece üstümde ceketi çıkardım
Ben olmadim hala lekelenmem var kendimi cok halsiz hissediyorum her ay boyle oluyorum: (
ay bende aynıyım ya yıldım her ay her ay spiraldense çıkarttırmayı düşünüyorum hap kullanırım olmadı napim oldum dedim ya 2 gün oldu 2 damla sadece dün felaket ağrı ama bişey yok nisanda kontrole gitcem doktora sorcam bakalım

Burasida oyle cok skici hava. Aksamlarida firtina ckiyo resmen yaz gelsede rahat etsek. Bu yazda cok sicak gecicekmis

Bir tane tulumba tatlisi yedm ben cok saldm gobegmde ckti zaten yne sanirm kilo alicm tekrardan. Oglen keten tohumlu yogurt yicm aksamada hafif biseyler yemem lazm
Kac gundur burasi da ruzgarli yagmurlu canim bugun daha iyi sanki
Birde regl doneminde oluyor siskinlik ondandir olsun bitsin normale doner gobegin benimde oyle su anda
Yağmur yağcak lafta ama çok sıcak hafif bi rüzgar var ama uzun kollu body var sadece üstümde ceketi çıkardım
ay bende aynıyım ya yıldım her ay her ay spiraldense çıkarttırmayı düşünüyorum hap kullanırım olmadı napim oldum dedim ya 2 gün oldu 2 damla sadece dün felaket ağrı ama bişey yok nisanda kontrole gitcem doktora sorcam bakalım
simdide yagmur basladi hafiften:))
Spiralden canim ben dra gittigimde sormustum neden boyle diye spiralden demisti akan suyun onune tas koyarsan ne olur sizinti yapar az az demisti spiralde de durum bu demisti ben Eceye hamile kalmak icin cikarttirinca ne leke ne birsey hemen kanamam oluyordu oh ya ne guzelmis olup bitiyor hemen demistim ama boyle hemen olmamak psikoljik olarakta geriyor insani bende baska korunma yontemlerine guvenemiyorum canim hap kullansam kesin unuturum aylik igne var bildigim ama ne bileyim dusunmedim onu da kordonlarimi da baglatmadim bazen baglatsamiydim acaba diyorum dr tam doguma girdigimde sordu hic dusunme firsatim olmadigi icin istemiyorum dedim gerci dr dogumdan sonra korunamayan surekli kurtaj olanlara oneriyorum cunku dogal olan birsey bozuluyor demisti aman aman kadin olmak zor her acidan:(

Kac gundur burasi da ruzgarli yagmurlu canim bugun daha iyi sanki
Birde regl doneminde oluyor siskinlik ondandir olsun bitsin normale doner gobegin benimde oyle su anda
simdide yagmur basladi hafiften:))
Spiralden canim ben dra gittigimde sormustum neden boyle diye spiralden demisti akan suyun onune tas koyarsan ne olur sizinti yapar az az demisti spiralde de durum bu demisti ben Eceye hamile kalmak icin cikarttirinca ne leke ne birsey hemen kanamam oluyordu oh ya ne guzelmis olup bitiyor hemen demistim ama boyle hemen olmamak psikoljik olarakta geriyor insani bende baska korunma yontemlerine guvenemiyorum canim hap kullansam kesin unuturum aylik igne var bildigim ama ne bileyim dusunmedim onu da kordonlarimi da baglatmadim bazen baglatsamiydim acaba diyorum dr tam doguma girdigimde sordu hic dusunme firsatim olmadigi icin istemiyorum dedim gerci dr dogumdan sonra korunamayan surekli kurtaj olanlara oneriyorum cunku dogal olan birsey bozuluyor demisti aman aman kadin olmak zor her acidan:KK43:
valla gidince sorcam bakalım bende çok güvenmiyorum o yüzden taktırdım o stresle de yaşayamam

Ara soda
Öğlen 5 yk bulgur pilavı yoğurt 1 közlenmiş sirkeli kırmızı biber
Ara nescafe

Sabah küçük bi tost çay. Öğle aksamdan kalan bulgur pilavı yoğurt. Şimdi temizliğe girisicem yiğit uyudu. Dip köşe bayaa bi kalori yakarım.

Back