Vallahi benim canimda bugun kiymali pide cekti ama balik var menudeSuan okdr acimki normal beyaz sicak ekmegi peynirle bitireblirm
Hayaller hayatlarrrrrrr :)
Aksam yemegi kabak kizartmasi ve yogurt
Ayy benm icmde bi okuz var anladm ben. Hep acim cok yeyincde mide agrisndan oluyorm agir geliyo buseferde.Öğle yemeği yemedim akşam da az evvel yedim külbastı yapmıştı annem ondan yedim bi tabak. Ama acayip şişim yine ve iştahım acayip açık. Ben de küçümsedim ama goji iyi tutuyormuş beni
Aynı o durumdayım. İştah eski ben ama mide eski mide değil artık. Geç yemeyi ve çok yemeyi kabul etmiyor mide ama bunj aç gözüme Nasıl anlatıcam benAyy benm icmde bi okuz var anladm ben. Hep acim cok yeyincde mide agrisndan oluyorm agir geliyo buseferde.
Nye bzmle paylasmadnGünaydın tartıda öylr bi rakam gördüm ki dudağım uçuklamadı iyi :)
Kahvaltı
1 dilim tam buğday salçalı peynir 2 zeytin çay
Valla hiç üşenmez gelir o çantayı kafama indirirsinNye bzmle paylasmadn
Aynen bencede evde oturmak en iyisi :)Kahvaltıyı ballı reçelli falan yaptım ya annemde olmak çok pis yahu. Daha önce annemdeyken direnmiştim ama bu kez gücüm yok direnmeye((
Ya canim zaten iki gun bozsan rejimi hemen kilo artiyor anlamadim ben bu isi ben hafta sonu bozdum 63,oldum 62.3 ken dusun yaniValla hiç üşenmez gelir o çantayı kafama indirirsin
80
+1.400
Buaralar bize biseyler olduValla hiç üşenmez gelir o çantayı kafama indirirsin
80
+1.400
Ben mayokini giycektimBiz yine resimlere başlayalım ve tekrarrr sıkıyoruz hop hıp hop hop yaza pikini giycez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?