Salep ictm smdi bogazm agriyo baska bisey iyi gelmiyo salep cok iyi geliyo diye ictm.
59 kalori:) bu son gunlerde sacmaladm farkindaym
Benim annem de öyle ve malum hep yanımda bir kaç iki kaç sonunda pes ediyorum59 kalori:) bu son gunlerde sacmaladm farkindaymyarn tartidanda hic umitli deglim. Ama yarndan itibaren dha dikkatli olucam neguzl gdiyodu bu annem nerden geldi tkirdgdan ya salep ic onu ye bnu ye deli etti beni.
Tabiki de :) yarın tartı günümüz. Sabah kg nu yazıp başla bizimle.Kizlar benimde acayip motivasyona ihtiyacim var katilabilirmiyim size
hosgeldin diyelim ozmanKizlar benimde acayip motivasyona ihtiyacim var katilabilirmiyim size
Gramina gore bak cnm ben 100 ml ictm yarim su bardagi yani 59 cl bi su bardagiydiBen bu salepin kalorisini anlayamadım zaten :) kimi yerde çok yazıyo kimi yerde az bende seviyorum ama içmiyorum bu yüzden
ahahahah :) sabah az ckiyim diye gdip saclarmi bile kestrdimHadi bakalım yarın patlak tartılar :)
Sanirm tatli hamurisi bnlari yemeden diger herseyden yne abartmadan yersen kilonu korursun diye dusnuyorm eee bde kacamak serbestVe ben bu sabah tam 50 kilo çıktım 800 gr gitmiş yahu
Sanırım bi süre bunu korumak istiyorum ama Nasıl yapacağım konusunda fikrim yok koruma diyeti Nasıl yapılır bu şekilde yemeye devam edersem kilo verir miyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?