• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Sehpamda bunlar var ama ben sadece kayısılı çayımı içiyorum ;) hayır diyiniz kg veriniz ;)

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    56,7 KB · Görüntüleme: 40
Sehpamda bunlar var ama ben sadece kayısılı çayımı içiyorum :KK66: hayır diyiniz kg veriniz :KK66:
aynen oyle.. Az once kaynvalideye gttm yerlesmismi diye dolstm yemek yiyolardi tulumba vardi cok israr ettiler zorladilar resmen ama birtane bile almadim bana kotuluk olur dedim bian byle bi laf ckti agzmdan bidha israr etmedi:) ben kac gun ac durucam snra o tatli yuzunden

Gerci gecen hafta kestane sekeri yedgim halde iyi kilo verdim:))) esm illa yemek diye tuttrdu disarda. Bende pisirttir baliklari eve gdelim ddim hira uyudu zaten arabada :) bekliyoruz erken yicm aksam yemegini bugn insallah cok acikmam

Söyledikten 1 saat sonra 2 mandalin yedim
Birazdan yemek yicem artık akşam sayarım bunu :)

Gerci gecen hafta kestane sekeri yedgim halde iyi kilo verdim:))) esm illa yemek diye tuttrdu disarda. Bende pisirttir baliklari eve gdelim ddim hira uyudu zaten arabada :) bekliyoruz erken yicm aksam yemegini bugn insallah cok acikmam
Bende erken yicem bugün acıkırsan meyve yersin ben öyle düşünüyorum

Ben de 5 de yine öğlen yediğini menünün aynısını yedim, dükkan kapalı ;) bakalım ya regl ağırlığı da var üzerimde karnım şiş :(

Çayı sabah akşam içince dediğiniz gibi işe yaradı annemde bende işe yaramadı o çay diyodu dedim sabah akşam iç diye içeyim bakalım dedi :)

Back