Kontakt Lens solotica topazio yeni aldım bakın nasıl durmuş ??

gmzsnmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
27
0
evet kızlar yorumlarınızı ßekliyorum gözlerimmm siyaha yakın koyu kahve ..

Eklentiler

• $14102010166.jpg
    $14102010166.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 296
teşekkür ederim umarım çok bağırmıyordur ben lensim diyee beyaz tenliyim siyah saçlıyım gözlerim de mavi olsun dedim kombini tamamlamak için sempatiksalakcinni

güle güle kullan canım..bana sorarsan lensler biraz iddialı kaçmış ve renk biraz bağırıyor...
ayrıca bu rengin siyah saçla değil de koyu kumral saçla kullanılırsa daha doğal görüneceği ve lenslerin de çok bağırmayacağı kanısındayım...ama bu sadece benim fikrim tabi ki..umarım yanlış anlamazsın...

Bence hiç endişe etme canım,topazio çok iddialı bir renk ama sende kötü durmamış,hem biz çok ayrıntılı bakıyoruz,insanlar freshlookları bile yakından da olsa söylemesen anlamıyorlar,gözbebeğin de büyük,anlaşılacağını sanmıyorum,doğal durmuş diyebilirim,için rahat olsun...

saç rengimi değiştirmem çok zor döküle döküle kalmadı :) ee tabi ki lens olduğu anlaşılacak dediğim gibi gözlerim siyah gibi isterse çok kaliteli olsun yani bilmiyorumm daha kimseye gösteremedim bakalım canlı görenler ne dicek yorumlarınız için teşekkürler

gun ıısıgında makro cekımlerını beklıyoruz canım bende eskı serı vardı aldıgım gbı sattım farka bakmak ısterım resmı buyuk yuklersen sevınırım

Çok güzel yahu. Tıpkı gerçek göz gibi renk geçişleride var rimel ve göz kalemi olsa eminim makyajla daha da doğal durur. Bence yakışmış güle güle kullanın.:1closedeyes:

Ben de çok beğendim süper açmış orjinal rengini :)

X