- 27 Eylül 2013
- 239
- 13
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inan bende cok merak ediyorum yok mu kimseeee!Arkadaşlar aranızda Solotica Natural colors avela kullanan var mı? Bal rengi, ocre gibi gri durmayacak bir lens arıyorum ama avelanın çok koyu çıkmasından korkuyorum
Avelayı bende merak ediyorumAvela alipta takan yok muuuuuuuuuu
Avela aldınızmı acaba?Nasıl duruyor?Selamlar, yeni katildim. Ben de hidrocor avela siparis ettim, sali gunu geliyorlar. Umarim istedigim gibilerdir (
Avela lensleriniz geldi mi . Memnun kaldınız mı istediğiniz gibi mi acaba ? Ben de almayı düşünüyorum fotoğraf paylaşırsanız sevinirimSelamlar, yeni katildim. Ben de hidrocor avela siparis ettim, sali gunu geliyorlar. Umarim istedigim gibilerdir (
Ben de ayni arayıştayim, avelada karar kılmıstim. Internetteki videolarda bal rengi gibi duruyordu. Ama emin olamiyorum.Göz rengini fazla değiştirmeyecek doğal hafif ela duracak bir lens arıyorum. Hidrocor avelada karar kıldım ancak hiç fotoğraf paylaşan olmamış. Avela kullanan yok mu acaba ??
Avela mi canim bu yoksa ocre mi?
canım hidrocor mu natural colors mı4 gün önce grafite aldım renk bana gitmedi .uygunA vercem isteyene
Cor cnm çok doğalcanım hidrocor mu natural colors mı