Kontakt Lens Solotica Lenslerimizle Göz Makyajlarımız

oldu mu ki

Eklentiler

• $quartzo....jpg
    $quartzo....jpg
    8,4 KB · Görüntüleme: 51
ekliyorum ya ...silerim sonra yine konu disi oldu kusura bakmayin naniknanik

bu aldigim
bikinih.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

bu da almak istedigim
bikini2q.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Son düzenleme:
valla canim ben aldim 34 nömresini :eek:) popo tam oldu üstedikiler yarim kaldi sayilir :p bende yaza kadar bi 3-4 kilo vericem ki biseye benzesin kaydirigubbakcemile3

didemcim gercekten bronz tende harika duruyo ama üst tarafi pullu bunun denize girince kesin bozulur...

bide almak istedigimi ekledim cnm yanina, bakarmisin ona nasil sence? Alsam mi?

Son düzenleme:
didemcim gercekten bronz tende harika duruyo ama üst tarafi pullu bunun denize girince kesin bozulur...

bide almak istedigimi ekledim cnm yanina, bakarmisin ona nasil sence? Alsam mi?

canımmm çıkmıştım kk dan o nedenle göremedim geç yazıyorum. bence almak istediğin de çook güzel hatta daha çok benim tarzım diyebilirim :))) çok cici görünüyor valla. Pullu dediğin gibi denizde bozulur kesin ya. onu güneşleneceğin zaman ve havuzda giy bence. yazık bozulmasın :) yeni alacağını da denizde giyersin hem daha rahat daha hafif hissedersin onla. daha kullanışlı görünüyor. ama pullu olan da çok göz alıcı :jeyyar:
ayy benim annemler alışverişlerini yaptılar ilk tatillerine gidip geldiler bile ben hala evde uğraşıyorum :KK70:

Bunlar da benden olsun...

Solotica : Charm Mel
Kapatıcı : Maxfactor Panstick
Far : Maybelline
Eyeliner : Pastel
Rimel : Loreal 5x

Eklentiler

• $DSCF3804crop.jpg
    $DSCF3804crop.jpg
    8,9 KB · Görüntüleme: 58
  • $DSCF3805crop.jpg
    $DSCF3805crop.jpg
    8,9 KB · Görüntüleme: 53
  • $DSCF3810crop.jpg
    $DSCF3810crop.jpg
    8,9 KB · Görüntüleme: 63
MimSzzzN canım çok yakışmış meller makyajın da çok uyumlu olmuş harika. Ben de charme mel düşünüyorum seninle göz renklerimiz aynı sanırım fotoğraftan gördüğüm kadarıyla. Benim hare konusunda biraz çekncelerim var. Charm kullanan bazı kişiler çok memnun haresinden bazıları da rahatsız. Sen ne düşünüyorsun çevrenden nasıl tepkiler aldın? Haresinden dolayı lens olduğunu anlayan oldu mu?

Sağol Morrison tşk ederim...Bence herkesin meli olmalı ama serisi konusunda birşey diyemeyeceğim çünkü bu kişisel bir zevk ben corları çok soğuk buluyordum hiç ilgimi çekmiyordu ama bazılarında inanılmaz doğal duruyor...Charm serisi göz çapına göre kimisinde hare tamamen dışarda kalıyor dolayısı ile yakından bakıldığında simsiyah çember görünüyor ama kimisinde sadece güzel bir belirginlik katıyor...Mesela Didem de çok belli değil çok güzel duruyor bende biraz belli ama ben yine de memnunum çevremdekiler de beğeniyor...Denemek lazım yani canım gözünün dışına taşmazsa bence kesinlikle charmlar çok daha güzel...

X