Kontakt Lens Solotica Lenslerimizle Göz Makyajlarımız

mimszznn senin gözün koyu renk mi?bende mel daha yeşil durmuştu.güle güle kullan yeşil makyaj çok yakışmış

$Melkadın.jpg

Minik sağol canım meller herkese gidiyor sanırım...
Berry ben senin mellerini görmemiştim çok güzelmiş Dideminki gibi sizinkilerin rengi çok hoş ya benimkiler sizinki gibi koyu bir yeşil değil açık zeytin yeşili sizinkiler daha hoş bence belki de benim gözümle böyle birşey çıktı ortaya bilemiyorum...Gözlerim orta kahve canım...

Didemim , Okypetem tşk ederim canlarım...
Evet Berry boyamadan kaynaklı olabilir senin meller eski mi eğer öyleyse yenilerin opak ve yoğun renkli olduğu kesin diyeceğim.Benimkiler resmen zeytin rengi daha bir sarımsı bir yeşil sizinkiler daha koyu daha doğal...Ama işte güzel bir değişiklik katıyor bana da etrafımdakiler böyle daha masum durduğumu söylüyor :)

pinaxcım almak istediğinde cok tatlı cok cici bişey a.s

yerimseniben bencede cnim :)

canımmm çıkmıştım kk dan o nedenle göremedim geç yazıyorum. bence almak istediğin de çook güzel hatta daha çok benim tarzım diyebilirim :))) çok cici görünüyor valla. Pullu dediğin gibi denizde bozulur kesin ya. onu güneşleneceğin zaman ve havuzda giy bence. yazık bozulmasın :) yeni alacağını da denizde giyersin hem daha rahat daha hafif hissedersin onla. daha kullanışlı görünüyor. ama pullu olan da çok göz alıcı :jeyyar:
ayy benim annemler alışverişlerini yaptılar ilk tatillerine gidip geldiler bile ben hala evde uğraşıyorum :KK70:

Evet ikisi aradinda gidip gelmistim, sonra pulluyu aldim ))) ama bunu da istiyorum :kedi: canim artik dünyaya acildim alisveris konusunda, brezilyadan lens, amerika dan bikini... biri bana dur desin yoksa esim iflas edecek, Allah korusun kaydirigubbakcemile3

dsc04008.jpg

dsc04010d.jpg

dsc04005m.jpg

solotica esmeralda.
rimel,max factor false lash effect kahverengi
göz kalemi
givenchy magic kajal

far
loreal holographicüst resimde biraz rimeller alta geçmiş:) .

Son düzenleyen: Moderatör:
canım yaptım.ama sonra napıcam bu sayfada görünmesi için?

resim çıktımı. onu kopyala ,imageshackten.
buradaki,sağda bak kare içinde dağ gibi bir şekil var, sarı.
ona tıkla. çıkan yerdeki httpyi sil.
kopyaladığın linki
yapıştır. okeye tıkla.
ve cevap yazada tıklayınca olacak.imageshackte
doğrudan link yazan yeri
kopyala
şimdi imageshacte şunu yapacaksın browse yazan yere tıkla. oradan resimlerin çıkar. seç.
o browne ın olduğu yerde çıktığı an resminin kodu, şimdi yükleye tıkla
sonrada resimin çıkacak.
doğrudan link olanı kopyala

Son düzenleyen: Moderatör:
X