• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar bol bol lensli fotoğraflarınızı koyunda gözümüz şenlensin hem alıcak olanlar fikir edinebilir teşekkürler
buda internetten bulduğum hidrocor verde resmi fakat nc verdeye oldu photoshop sağolsun :))
verdenc.th.jpg
[/URL][/IMG]

ece ne güzel bayramda lenslerine kavuşuyorsun numarasız senin gözün ondandır :(( ben,m bayramdan sonraya kaldı geç olsun güç olmasın diye avutuyorum kendimi

ecee yeşimm güle güle kullanın şimdiden lenslerinizi kızlar.. yeşimcim bu arada ben de verde (green) çok merak ediyordum.. inşallah memnun kalırsınız lenslerinizdenn

Ecem ne hızlısın ya :) canım benim güle güle kullan mellerini senden fotoğraflarını bekliyorum bol bol:) eminim o güzel bal rengi gözlerine charm meller çok yakışacak.Yeşimcim senin lenslerinde geldiğinde bol bol n.c verdelerden fotograf bekliyoruz verdelerle ilgili pek fotograf yok biliyorsun oysaki o kadar güzel bir renkki verde en kısa sürede kendimede verde temin edip size bol bol fotoğraf çekip yüklüyeceğim kızlar ama kendime getirtmeye fırsat kalmıyor gelen gidiyor hemen:)

bende çok beğendim verdeleri hatta mel alıcaktım verdeyi görünce vazgeçtim o kadar hoşuma gitti banada yakışırsa değmeyin keyfime. :)) sonraki siparişimde grafite olucak. arzucum sen verde stoklarını ayarla bence ben herkesi bir özendiriyim verdelere, yetişemezsin sonra (yada kimse almasa mı bir tek bende olsa) :))

bakın buda orjinal n.c. verde
verdefoto.jpg

Charlize Theronun kendi göz rengi topazioya ne kadar benziyormus,topazio kullananlar yanılıyor muyum ???

theroncharlize344.jpg

bende çok beğendim verdeleri hatta mel alıcaktım verdeyi görünce vazgeçtim o kadar hoşuma gitti banada yakışırsa değmeyin keyfime. :)) sonraki siparişimde grafite olucak. arzucum sen verde stoklarını ayarla bence ben herkesi bir özendiriyim verdelere, yetişemezsin sonra (yada kimse almasa mı bir tek bende olsa) :))

bakın buda orjinal n.c. verde
verdefoto.jpg

inanılmaz guzel duruyor ...bende nc yerine haresiz almayı dusunuyorum ...yalnız 80 doların ustunde bir fiyat verirse almayabilirim biraz pazarlık yapacagım :)

cnm senin ten rengin ne renk ?

222157487426ecf7bcceo.jpg

164137698274e2edcf68.jpg

resim369.jpg

daliah çok haklısın. satrapi bu resmi koyduğumda charlize in ,ya sende topazionun duruşuna ne kadar benziyor demişti. gerçektende benziyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
okypete neredeyse aynı renkler. sanki özellikle charlize in göz renginde bir lens senin için özel üretilmiş gibi. Çünkü topazio bir tek sende böyle farklı duruyor..

okypete neredeyse aynı renkler. sanki özellikle charlize in göz renginde bir lens senin için özel üretilmiş gibi. Çünkü topazio bir tek sende böyle farklı duruyor..

. gerçekten öyle ,canım.... hele 2ci resimde çok daha benziyor.....
evet.. bende garip bir şekilde renk değiştiriyor topazıo.ama ben çok memnunum...

Back