• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

daliah cnm bence hicbir mavi lens grafite karar guzel olamaz

sevilce goz renginden ziyade ten rengin kasların rengi sacların ne renk ...sadece goze bakıp birsey onermemız cok zor

canım herkeste farklı durur her lens..topazio sende daha gri okypete de daha yeşil duruyor misal.
jodilyn saclar sıyah bembeyaz ten cok guzel olmus
keske bir kac dk lıgına resmini full yuzden koysa bana hak vereceksin

cnm muhakkak cok yakısmıstır ben sadece dogallık bakımdan soyledim ..grafitenin dogallıgı topazioda yok...topazioda harika bir renk ama grafite bence 10 katla alır

ben mı tam yuz koyayım anlamadım cnm

yok balım ben rıca ettım jodilynden,full yuzde durusu farklı oluyor tam yuz fotonu isteyebilirmiyim diye.o da kırmadı.yukledi,linki attı bana.onu burayada koysa muthiş olur :)

sen su grafitelerle full bir yuz koysan cok şık olur hani :) hemen kaldırırsın :) full yuzde goremedıkce lensleri tam uyumu kavrayamıyor ınsan tatlım

lenslerim gelince söz!!
ama şimdi ne alaka demesin millet :)))
ama istersen lenslerim gelene kadar bekle,için rahat etsin tatlım

noluyo kızlarrr resimmi koyuosunuz
ben görmeden kaldırmayın sakın ya ben heğp kaçırıyorum kesin kaçırıım yine
liv öle güzel bahsediyonki grefiteden yaaa of içim gidiyo

Arkadaşlar bende natural colors ıce almayı düşünüyorum.Kendi göz rengim kahverengi tenimde beyaz.Bu markada bu rengi kullanan varmı?

Back