• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ocre ve mel ne kadar yakınmış ton olarak.marinede çok güzel bir renkmiş. ama bende onun da yeşereceğine eminim. o yüzden grafite bana daha uygun. bu arada bize bu renkleri gösterdiğin için tekrar teşekkürler....

kıvılcım canım ben hidrocor için demıstım onu dusunmuyorsan sorun yok dideme vetman a fln cok yakısmıs sanada yakısır ama dedigim gibi haresiz mel asla dusunme ...sacların cok acıltmayacaksan o dedigin sorun olmaz bence

gene soyleyim ben senin yerinde olsam ya grafite ya da ocre alırım ( haresiz tabiki )

yok cnm hidrocor mel kesinlikle düşünmüyorum zaten
alırsam hidrocharme mel alıcam
nc bana büyük geliyor nc da alamam
grafite,mel, ve ıce bu üçünü istiyorum
ocreyide denemek istiyorum ama şimdilik eledim onu.
yoksa işin içinden çıkamıcam

vetmancım üşenmemiş hepsini takıp göstermişsin çoook teşekkürler.ben charme yada naturel mel alıcam karar verdim.sonrada esmeralda yada verde olabilir.bi sifta yapıyım bakalım.merak ettiğim şey yurtdışındanmı sipariş veriyosunuz Türkiyedenmi ? fiyatları değişiyormu ?kaç günde geliyo?yani bayrama mellenebilecezmi? vb gibi...

kızlar ben de bi türlü karar weremiyorum haftalardır. gözlerim orta kahwe ne cok acık ne cok koyu tam kahvenin rengi yani. charm ocre mi charm mel mi? lüüütfen yardımcı olun:(

kızlar ben de bi türlü karar weremiyorum haftalardır. gözlerim orta kahwe ne cok acık ne cok koyu tam kahvenin rengi yani. charm ocre mi charm mel mi? lüüütfen yardımcı olun:(

Canım ocrenin gözlerini değiştireceğini pek sanmıyorum bence ikisi arasında kesinlikle charm mel almalısın

VETMAN10, tesekkür ederm cnm ama mel daha yeşil duruyo ocre grimsi yesil. paylasıtıgn fotolara bayıla bayıla baktım süper olmus hepsi son fotoda ocre mi mel mi ayırt etmekte zorlandm ama ocre daha bal rengine yakın. cewresi yesil ya kendi göz renginle daha çok uymuş geçişleri daha yumuşak homojen durmus yani ocre. mel daha yeşil oldugu icin ocre kadar dogal durmamıs. ama her ikisi de süper yani:nazar: ocre düsünüyorum bu yüzden ne dersinz?

cnm evet ocre daha doğal durabilir resimlerde.. ama melden doğallık konusunda hiç şüphen olmasın. o resimler flashlı ve gayet büyük. normalde o geçişler fark edilmiyo bile inan.. rahatsız edici bir görüntü hiç olmuyo. ama tabi ocre kahve rengi göz rengine daha yakın olduğu için daha doğal durur..

ewet didemcim kesinlikle haklısn demeye calıstm bu. mel de cokkk güzel duruo ama ocre cok dha dogal. kendi göz rengimi cekicem dısarı ckcam brazdn gelnce koyarm fkir paylasımız yaprz:)

daliahcım gelecek ay bir tane gelebilir gibi (karar verebilrsem=)sen karar verebildin mı tatlım yoksa grafiteler yolda mı

didem fıstıgımmmm verde olanı yani yesil olanını cok merak ediyorum ...rengi rainbow dark greene oldukca benziyor ama bu biraz daha acık gibi o yuzden yapay mı durur bilemıyorum...oooof bi de ben oldukca beyaz tenliyim oyle her renkte yakısmıyor o yuzden karar verebilmıs degilim ..ocre biraz grilik var mı sankı o bana yakısmayabilir ...ice da gri mavi arası birsey o da kotu durabilir ...galiba iclerinde en iisi verde

livcim bencede verde en iyisi gelmediki bir türlü verdelerim resimlendiriyim sizi senağlama bende beyaz tenliyim yeşil renklerin daha iyi yakıştığını düşünüyorum mel biraz soluk kalabilir bende diye nc verde siparişi verdim. inşallah güzel olur..

livcim bencede verde en iyisi gelmediki bir türlü verdelerim resimlendiriyim sizi senağlama bende beyaz tenliyim yeşil renklerin daha iyi yakıştığını düşünüyorum mel biraz soluk kalabilir bende diye nc verde siparişi verdim. inşallah güzel olur..

tatlım hayırlısı olsun umarım istedigin guzellikte cıkar ...verdenin rengi hos duruyor ins begenirsin cnm

soloticanın dogallıgını gordukten sonra insan hepsinden istiyor ...ama grafitemi hiçbi lensle degismem renk ve dogallıgı harika 2 lens olarak verde ya da baska birseyi dusunuyorum ...sende bir goreyim ona gore karar veririm artık

URL]

arkadşlar işte kendi göz rengim bu. OCRE mi MEL mi siz karar werin lütfeeeeeeeen

Back