- Konu Sahibi White Mocha
ocre ve mel ne kadar yakınmış ton olarak.marinede çok güzel bir renkmiş. ama bende onun da yeşereceğine eminim. o yüzden grafite bana daha uygun. bu arada bize bu renkleri gösterdiğin için tekrar teşekkürler....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıvılcım canım ben hidrocor için demıstım onu dusunmuyorsan sorun yok dideme vetman a fln cok yakısmıs sanada yakısır ama dedigim gibi haresiz mel asla dusunme ...sacların cok acıltmayacaksan o dedigin sorun olmaz bence
gene soyleyim ben senin yerinde olsam ya grafite ya da ocre alırım ( haresiz tabiki )
ocre ve mel ne kadar yakınmış ton olarak.marinede çok güzel bir renkmiş. ama bende onun da yeşereceğine eminim. o yüzden grafite bana daha uygun. bu arada bize bu renkleri gösterdiğin için tekrar teşekkürler....
kızlar ben de bi türlü karar weremiyorum haftalardır. gözlerim orta kahwe ne cok acık ne cok koyu tam kahvenin rengi yani. charm ocre mi charm mel mi? lüüütfen yardımcı olun
livcim bencede verde en iyisi gelmediki bir türlü verdelerim resimlendiriyim sizi senağlama bende beyaz tenliyim yeşil renklerin daha iyi yakıştığını düşünüyorum mel biraz soluk kalabilir bende diye nc verde siparişi verdim. inşallah güzel olur..